2777
2789
عزیزم من هیچ فضامجازی ندارم کلااخرین انلاینم شبی که بچم توشکمم مرده بودومن نمیدونستم اخ که بمیر ...

منم همون شب پرواز فرشتم آخرین بارم بود که قبلش نمیدونستم و بعد رفتن اون بستم

توروخدا هدانا نرین من تنها میمونم

چون نمیخوام دیگه نصب کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیامبر می فرماید:  انسان بدکاری که به رحمت خدای والا امید دارد، از عابد مایوس، به خدا نزدیکتر است🌺🌺🌺🌺

فقط شگرگزار خدای بزرگ باشیم و نعمت هایی که داریم بشماریم و از رحمت و بخشندگیش نا امید نباشیم توکل توکل توکل..

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
یعنی چی اخه این چ حرفیه شاید الان که داری حرف از نا امیدی میزنی ی بچه تو شکمت باشه خدارو.چ دیدی ان ...

نه عزیزم میدونم ازبس هرماه داغون شدم امشب باشوهرم تصمیم گرفتیم بچه دارنشیم 

مادیگه ناامیدشدیم شوهرم گریه کرددیگه طاقت این حالتوندارم ترخدابیاقیدبچه روبزنیم قرارشدبزنیمودخترم فقط برام یه خاطره تلخ باشه که رفت ببخشیدکه تاالان باحرفام زجرتون دادم مادربودن قسمت من نبودانشا...قسمت تک تکتون بشه❤️

مادیگه ناامیدشدیم شوهرم گریه کرددیگه طاقت این حالتوندارم ترخدابیاقیدبچه روبزنیم قرارشدبزنیمودخترم فق ...

به نظرم چند ماه به خودتون استراحت بدید و به بارداری فکر نکنید ولی جلوگیری هم نکنید .باور کن سریع حامله میشی♥️♥️هی هر ماه هم نرید سونوگرافی بیخیال باشین.مطمئن باش زود باردار میشی

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
نه من دیگه نمیخام ‌بخاطربچه جونم داره ازبین میره 

مکه داروهاتو قطع کردی مهرا جان 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

داروهایی که میخوردی و گفتی آروم شدی را مصرف کن......راستشو بخای منم به همین فکربودم که قید بارداری را بزنم و پسرم همیشه با خاطرش زندگی کنم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

دوستای گلم تو اخبار دیدین یه پسر۸ساله روتو استادیوم برق گرفته فوت کرده...یه لحظه فک کنین چقد غم ما پیش مادراون بچه کوچیکه؟بچمون بره فوتبال ببینه ولی دبگه هیچوقت برنگرده.شکرخدا ما بچه هامونو ندیدیموازدست دادیم انگار فقط نه ماه زحمتمون هدررفت نه ماه فقط میزبان فرشته خدا بودیم.

نمیشه که برا امتحانی که از طرف خدا بوده برا مشکلی که از طرف خدا بوده دائم گله کنیم.(دست ما و هیچ کدوم از دکترا نبود که اگه وای زودتر میرفتم یا اینکارو میکردم یا اونکارو میکردم واقعیتش اینه برا فرشته های ما عمری نوشته نشده بود)

ببینیم امام حسین چی کشیده تو یه روز تموم بچه هاش پرپرشده.

انشالله که سال بعد این روزا هممون بچمون بغلمونه.چطوربه پدرومادرمون اعتماد داشتیم که نمیذارن گرسنه یا بدون لباس باشیم یا چطور به دکترا اعتماد میکنیم هرکاری میگن میکنیم.یه بارم از ته دل بخدا اعتماد کنیم که اره حتما مصلحت من این بوده حالا دوباره پامیشمو انرژی میگرم دوباره شروع میکنم....

داروهایی که میخوردی و گفتی آروم شدی را مصرف کن......راستشو بخای منم به همین فکربودم که قید بارداری ر ...

اون داروهاکه روانشناس دادقوی بودنخوردم همون یه قرص کلرودیازپوکسایدمیخورم که ضداسترس واضطراب میگن استرس مانع تخمک گزاری میشه من این ماه خوردم تخمک گزاریم ازبعدزایمانم که نشده بودشد