2777
2789
اره. کلا از یه شهر، میام یه شهر دیگه😥 من ایران زندگی نمیکنم. دانشگاهم توی یه شهره و خودم توی یه شه ...

الهی بگردم عزیزم تو ایران نیستی.. انشالله خدا پشت و پناهت باشه.واقعا چیزی به ذهنم نمیرسه چون دیر اقدام کنی سنت میره بالا.الانم اقدام کنی چون یبار سابقه سقط داشتی رفت و آمد ریسکی هست

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
نه عزیزم منم بدون مجوز سقط کردم چون 24 هفته بودم یا دوتا باید هیدرونفروز شدید باشن یا دوتا پر کیست ...

چجوری خودت سقط کردی بچه به اون بزرگیو؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم منم بدون مجوز سقط کردم چون 24 هفته بودم یا دوتا باید هیدرونفروز شدید باشن یا دوتا پر کیست ...

مسخره ست واقعا که چی هم بچه طفل معصوم زجر بکشه هم مادر و پدر بیچاره!

مجله بانوان:
خانه داری- همسرداری- فرزند پروری-مدیریت هزینه ها در خانواده-آشپزی-کتابخوانی-مدیریت روی کارهای روزمره- مد و زیبایی- انواع ماسک برای صورت - ی عالمه چالش هیجان انگیز برای بهینه شدن زندگیمون و حتی از نظر معنویات و چله گیری و  حتی اموزش زبان از صفر و .....

سلام. دوستان من شاغل هستم و ی مدت بود که اصلا به خودم نمیرسیدم. ولی با خودم گفتم مگه تا چند سال زنده ام .بخاطر همین ی گروه زدم توی ت ل گ رام که جمع بشیم اونجا و کنار هم انگیزه بگیریم و علاوه بر مدیریت کردن کارهای روزمره به نحو احسن به همسر و بچه هامون و از همه مهمتر به روح و جسم خودمون هم برسیم. توی این گروه ی عالمه برنامه دارم ی عالمه چالش دارم برای خودمون برای روابط بهتر با همسرمون برای زیبایی خودمون برای روح خودمون و ..........

اگر دوست داشتید منو همراهی کنید تا عضوگیریمون تکمیل شه و فعالیت گروه رو شروع کنیم  

آیدی گروه ت ل گ رام: my_ladiess_magazine

مطمعن باشید از پیوستن به این گروه ضرر نمیکنید اینو بهتون قول میدم

چون برنامه هایی که چیدم مطعنم که خیلی به درد هممون میخوره

انواع کلاسهای مدیریت رفتم کلاسهای همسرداری رفتم 

بخاطر همین دوس دارم الان چیزایی که اموزش دیدم رو به رایگان در اختیار دوستای خودم بزارم تا اونا هم استفاده کنن

من شغلم آتلیه اس

توی گروهی که زدم در نظر دارم هر هفته به یک نفر از اعضا ی جایزه بدم 

جایزشم اینه که عکس کوچولوشون رو برام بفرستن و من عکس رو طراحی کنم و بهشون بدم یعنی عکسهایی که با موبایل هستش رو آتلیه ای کنم براشون و تحویل بدم به رایگان

عاشقتم امام حسین...خودت نگهدار همسر و فرزندم باش

بچه زیر چهار ماه میگن سقط بعدش میگن از بارم رفت فک کنم ..چطور این کارو کردی ‌یعنی صد در صد مطمئن بودی نا قصه؟؟؟؟

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

یکی از دوستان تو خصوصی بهم شمارش بده تا گروه تلگرامی بزنیم برای مادران داغدیده 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
یکی از دوستان تو خصوصی بهم شمارش بده تا گروه تلگرامی بزنیم برای مادران داغدیده 

عزیزم من هیچ فضامجازی ندارم کلااخرین انلاینم شبی که بچم توشکمم مرده بودومن نمیدونستم اخ که بمیرم براش اخ که رفت زندگیمم باخودش برد

بچه زیر چهار ماه میگن سقط بعدش میگن از بارم رفت فک کنم ..چطور این کارو کردی ‌یعنی صد در صد مطمئن بود ...

متوجه نشدم منظورتو( از بارم رفت)؟

اولش چون بالای 19 بودم نمیشد سقط کرد هی میگفتن حالا دنیا بیار ببین چی میشه

من تو اون 4 هفته افسردگی شدید گرفته بودم

همه علایم نشون میداد که اوضاع خوب نیست

حتی ی دکتر سونو هم بهم گفته بود زودتر میفهمیدی سقط میکردی

ی دکتر دیگه هم گفت شرایطش خوب نیست

تا زمانی که دکترمو راضی کردم همون شبی  که بهم دارو داد گفت این کاریه که فقط برای خواهرم انجامش میدادم چون این بچه برات نمیموند حتی ممکن بود تو شکمت بمیره اما ما اجازه سقط نداریم از نظر قانونی واسه همین تو خونه شیاف گذاشتم و بیمارستان گفتم که کیسه ابم پاره شده

متوجه نشدم منظورتو( از بارم رفت)؟ اولش چون بالای 19 بودم نمیشد سقط کرد هی میگفتن حالا دنیا بیار ببی ...

باز خدا به دکتر خیر بده.چه استرسی کشیدی

متوجه نشدم منظورتو( از بارم رفت)؟ اولش چون بالای 19 بودم نمیشد سقط کرد هی میگفتن حالا دنیا بیار ببی ...

اگه دنیا میومد  و با درد ودرنج فوت میشد خیلی خیلی دردناکتر بود .خداروشکر زود متوجه شدی 

امروزیکی ازدوستای شوهرم پدرشده اتاق بیمارستان وتزیین کرده بودن خانومش لباس دوخته بودخانوم یکی ازدوستای دیگش رفته بودگفت اون خودش یک سالونیم بچه دارنشده ولی رفته بودولی من نتونستم برم حالم بدمنم میخواستم اینکاراروبکنم ولی چرانشدچراداغش به دلم موندهیچ کدوم ازکاراییکه میخاستم بکنم نکردم خداصبرمم نمیده کمکم نمیکنه کاش یجاهای سخت زندگی می ایستاد میشدبزنیش جلو ببخشیددلم خیلی گرفته اینارومیگم