2777
2789
میگم شب قبل آزمایش ساعت ۲ ونیم شب فولیک اسید خوردم  ممکنه به این خاطر انزیمها بالا نشون داد

نمیدونم عزیزم.

ولی مثلا میدونم بعضی چیزا مث خوردن غذای مسموم یا مونده باعث افزایش انزیم کبدی میشه بعدم خود به خود بعد چند روز نرمال میشه.میدونم بعضی داروها هم روی کارکرد کبد تاثیر دارن ولی دقیق نمیدونم .تا فردا صبر کن فکر نمیکنم چیز مهمی باشه .وای اون رژیم غذایی سالم رو داشته باش چون به هر حال نزدیک اقدامی به امید خدا

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم خیال نکنم خیلی ناامیدم 

تا زمانی که ناامیدی باردار نمیشی‌.ببین شکر خدا یکم حالت بهتر شد تخمک ازاد شد..یکم دیگه رو خودت کار کن و اروم تر بشی شک ندارم بزودی باردار میشی.

راستی اگه این روزا در حال اقدامی سه شب پشت هم...خیلی به خودتو همسرت برس.غذاهای مقوی بخورین تا بدنتون اماده تر بشه 

تا زمانی که ناامیدی باردار نمیشی‌.ببین شکر خدا یکم حالت بهتر شد تخمک ازاد شد..یکم دیگه رو خودت کار ک ...

اره عزیزم درحال اقدامم واقعاتخمک آزادشدامیداومدتووجودم همش تووبچتودعامیکنم چون همش نمازودعاهایی که گفتی ومیخونم خیلی اروم ترم مریم تودلت پاک خیلی پاک منوسرنمازات دعاکن زودحامله شم 

چقدر خوبه ک انقدر قوی هستی ،، کاش منم میتونستم مثل شما ب قضیه نگاه کنم و قوی باشم😔😔😔😔 با ضعیف بو ...

قربونت بشم بچه های ما که برنمیگردن پس اینجوری نابود میشیم و شانس دوباره داشتن بچه رو کمتر میکنیم.سر خودتو گرم کن .بهترین راهش که ورزشه.در مورد من که همینه .راز و نیاز با خدا هم خیلی تاثیر داره.همیشه این جمله رو میشنیدم:دلها با یاد خدا آرام میگیرد..میفهمیدم ولی نه با تمام سلول های بدنم..ولی الان با تار و پود وجودم حس میکنم که فقط فقط یاد و ارتباط با خدا حالمو خوب کرده.

ببین همش به خدا بگو: الهی و ربی مَن لی غیرُک خدایا من به جز تو کسی رو ندارم چون یکی از صفات خدا غیور هست خدا غیرت داره امکان نداره تنهات بزاره و جوابتو نده..اینو شیخ رجبعلی خیاط که یه عارف و عاشق واقعی بوده میگفته..

نمیدونم عزیزم. ولی مثلا میدونم بعضی چیزا مث خوردن غذای مسموم یا مونده باعث افزایش انزیم کبدی میشه ب ...

اتفاقا  دوسه لقمه  غذا خوردم غذای سردم بود

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
قربونت بشم بچه های ما که برنمیگردن پس اینجوری نابود میشیم و شانس دوباره داشتن بچه رو کمتر میکنیم.سر ...

ایمانم خیلی ضعیف شده ،،، من حتی دیگه نماز هم نمیخونم با اینکه قبلا خیلی خیلی واسم مهم بود.😔😔 

منم دوتا از فامیلای خیلی خیلی نزدیکم ناخواسته باردارن ب گفته خودشون البته ،، حتی یکیش میگه من قرص اورژانسی هم خوردم کلی زعفرون دم کردم خوردم ولی نیفتاد، وقتی شنیدم ی حالی شدم ،، خدا منو منو ببخشه خیلی بهش حسودیم شد،، حکمت خدا چیه یکی نمیخواد اینجوری یکی میخواد اینجوری

خدایا شکرت❤
ایمانم خیلی ضعیف شده ،،، من حتی دیگه نماز هم نمیخونم با اینکه قبلا خیلی خیلی واسم مهم بود.😔😔  ...

عزیزم بخاطرشرایطمون حسودشدیم من حاضرنیستم پاموبزارم بیرون خونه چون واحدروبروییمون بامن حامله بودبچه داره من ندارم صدابچشوبشنوم غش میکنم اره حسودی میکنم واقعاحسودی میکنم ولی نمازتوبخون اروم میشی خدانگات میکنه ازمریم بپرس میدونه من چقدرکفرگفتم ولی آرومم کردنمازفاطمه زهرارومیخونم واقعاخیرش بده خیلی حالموخوب میکنه امتحان کن به خدانزدیک شوکمکت میکنه ببین من تاپای خودکشی رفتم همش میگفتم چجوری خودموبکشم کمتردردبکشم وراحت شم ولی این نمازوذکرمنوروپانگه داشته