2777
2789
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

یعنی میشه هر هفته تست داد 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

نمیدونم چرا نمیتونم دوماه دیگه صبر کنم 😐

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین هر حرفی و بزنی و هر قضاوتی کنی تو این دنیا تاوان همون اندازه رو پس میدی .من به این باور دارم و ...

هی کاش قضاوت بود میشناسم ک میگم ببخش سرت درد اوردم دلم گرفته بود کسی نداشتم بگمم ممنونم عزیزم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
براچی صبرکنی؟

نرمال  شدن کبد    

معلومه هیچ مادرشوهری به عروسش نمیگه دستت زیرسردخترم اونادخترخودشونوازهمه بهترمیبینن منم ازهفته پیش ر ...

مهرا جان متاسفانه برا من تو دهنم هستن و میبینمشون هر سری 

مهرا جان متاسفانه برا من تو دهنم هستن و میبینمشون هر سری 

اره متاسفانه ولی میگم من وتوبه اندازه کافی غصه داریم بخایم غصه اوناروهم بخوریم که ازپادرمیایم خوبه مثل من قلبت بگیره خدابی نکرده بخدامگه قلب ادم چقدرظرفیت داره 

طفلی.متاسفانه قصور پزشکان هم هست وقتی مادری مراجعه میکنه و متوجه میشن بچه تموم کرده ازمایشات کلی میگ ...

چقدر خوبه ک انقدر قوی هستی ،، کاش منم میتونستم مثل شما ب قضیه نگاه کنم و قوی باشم😔😔😔😔 با ضعیف بودنم خودم فقط دارم آب میشم

خدایا شکرت❤
نرمال  شدن کبد    

زنده باشه پسرت توبچه داری عجله نکن بزارمشکلت حل شه من بدبخت ندارم همش تنهام یه اتاق جلوچشممه باتخت وکمدخالیش وزارزدن پای تختش توامیدداری بوقتش خداجاشوبرات سبزکنه

اره متاسفانه ولی میگم من وتوبه اندازه کافی غصه داریم بخایم غصه اوناروهم بخوریم که ازپادرمیایم خوبه م ...

والا دوره ای شده ک هر چی ظلم میکنن و بدترن روزگارشون بهتره نمیدونم منم با بزرگترین نقطه ضعفم امتحان میشم منی ک از بچگی عاشق عکس نی نی و بچه بودم هر جا میدیدم بغل میکردم و عشق میکردم تو گوشیم پر از عکس بچه بود اونوقت خودم 

والا دوره ای شده ک هر چی ظلم میکنن و بدترن روزگارشون بهتره نمیدونم منم با بزرگترین نقطه ضعفم امتحان ...

میشی خیالت راحت خداکریم من پارسال عاشورانذری خونه یه فامیل بودیم نوزادداشت بغلش کردم همه میگفتن انشا...سال دیگه نی نی خودت بغلت الان یادش کردم که عاشورایه دل شسکسته وخون وآغوش خالی نی نیم نیومد

میشی خیالت راحت خداکریم من پارسال عاشورانذری خونه یه فامیل بودیم نوزادداشت بغلش کردم همه میگفتن انشا ...

این ماه جاش پر میشه و بزودی دلت شاد میشه