2777
2789
شایدم نپرسن .منم سر سقط اولم مدرسه بودم انشالله روزای خوبی پیش روته .من که میرفتم سر کار حالم خییلی ...

خودمم فک میکنم خیلی بهتر میشم ولی هفته اولش سخته 

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..

بچها بگین چجوری خودتون رو تقویت میکنین و همسرا .من از بس حاملگی طول کشید دس کشیدم دیگه حوصلم نمیشه. بیاین به همدیگه کمک کنیم اماده شیم .خیلی قوی جلو بریم.

من خود به چشم خویشتن دیدم که جااانم میرود.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچها بگین چجوری خودتون رو تقویت میکنین و همسرا .من از بس حاملگی طول کشید دس کشیدم دیگه حوصلم نمیشه. ...

عزیزم بروسونوببین تخمکات آزادمیشن من نمیشدم علتش این بود بارداری قبلیمم تواوج رژیم بودم که لاغرشم وهیچی نمیخوردم ولی باردارشدم

عزیزم بروسونوببین تخمکات آزادمیشن من نمیشدم علتش این بود بارداری قبلیمم تواوج رژیم بودم که لاغرشم وه ...

سونو رفتم سه ماه دارو خوردم الان همش سمت راست شکمم درد میگیره میخوام برم ببینم کیستی چیزی نباشه‌

عزیزم بروسونوببین تخمکات آزادمیشن من نمیشدم علتش این بود بارداری قبلیمم تواوج رژیم بودم که لاغرشم وه ...

عزیزم سیاهدونه و عسل قوتو کرمانی که ادمو چاق نمیکنه البته از اخرای پری میخوردم تا قبل اقدام .موقع اقدام خوب نیست.

سونو رفتم سه ماه دارو خوردم الان همش سمت راست شکمم درد میگیره میخوام برم ببینم کیستی چیزی نباشه‌

منم بعدزایمانم تخمکام آزادنمیشدفولیکول خوب بودولی آزادنمیشداین ماه رفتم دکترآمپول نوشت بزنم آزادشه رفتم سونودیدم آزادشده دکترگفت نیازی به زدن نیست انشا...همین ماه دستم پرشه دل سوختم کمی آروم شه

ماهم فقط کاش برامون موند و اون بچه که بلای جونش شدکاش نبود کاش دختر خالم نازا بود

اول که خوندم گفتم کاش منم جای دخترخالت بودم راحت میشدم بعدگفتم نه خداباشکرت حکمتت این بوده بهم صبربده

عزیززم بگردم.منم بچم دو سه روز بود تو شکمم مرده بود ولی انزیمای کبدی بالا بود و جون خودم در خطر بود. ...

دختر خالم هم باهمین حرف که تا یه هفته هم ممکنه بمونه دیر رفت دچار سندروم هلپ شد و بچه سم تولید کرده خیلی خوشگل و جوون و خوش بخت بود از همه لحاظ

منم بعدزایمانم تخمکام آزادنمیشدفولیکول خوب بودولی آزادنمیشداین ماه رفتم دکترآمپول نوشت بزنم آزادشه ر ...

من سونو رفتم از تخمک هچی نگفت شایدم دیگه تحلیل رفته بود آخه روز ۲۳ سیکل بودم ولی روز دوازدهم خیلی ترشح داشتم ممکنه از تخمک باشه؟

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..