2777
2789
من ازاعصاب داغون بعدیبارپریودبعدزایمانم اقدام کردم ولی دکترم گفت بعددوتاپریود میتونی الان ۳تاپریودگذ ...

انشالله که اینماه نتیجه میگیری .قبل سه ماه زیاد رحم اماده نیست برا همین حامله بشیم خطرش بیشتره .انشالله اینماه.

من خود به چشم خویشتن دیدم که جااانم میرود.
منم شوهرم تابیاد۶تا۹هم خابه کلاتنهام ولی حرفی بهش نمیزنم بالاخره مرددیگه تحملی داره 

ولی من از هفته دیگه باید برم مدرسه وای خدا حالا سوالای همکارا...خدا بخیر کنه..خیلی سختمه چون این مدت تنها بودم ودوست نداشتم جایی برم..

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳ماه گذشته کمترنشده خیلی دلتنگم این راحتی بعدسختی کوپس؟

سه ماهه که ادم فراموش نمیکنه من بعد ۵ ماه اقدام کردم بهتر شدم .سعی کن تمرکزتو بزاری روی حاملگی و تقویت خودت تا انقد ازیت نشی.خودتو همسرتو تقویت کردی؟

ولی من از هفته دیگه باید برم مدرسه وای خدا حالا سوالای همکارا...خدا بخیر کنه..خیلی سختمه چون این مدت ...

اگه خبر دارن فقط یه جواب اونم قسمت نبود .روزیم نبود تمااام اصلن توضیح نده تا اعصابت خورد نشه

اگه خبر دارن فقط یه جواب اونم قسمت نبود .روزیم نبود تمااام اصلن توضیح نده تا اعصابت خورد نشه

اره اکثریتشون خبر دارن ولی همین که هر سال با ذوق وشوق میرفتم ولی امسال چجوری برم ..خدا کنه که چیزی نپرسن ..

یادمه دو سال پیش رفتم مدرسه یکی از همکارامون که سال قبلش باهم بودیم اون دوقلو حامله بود من وقتی وارد دفتر شدم اونو دیدم جا خوردم گفتم تو اینجا چکار میکنی مگه نباید مرخصی باشی هیچی نگفت اون همکار دیگمون گفت که بچه هاش نموندن هشت ماهه بود ابریزی کرده بود..من دیگه هچی ازش نپرسیدم

[QUOTE=105077 503]نیلو جان علت از دست دادن بچتون چی بود؟[/QUOTE] مریم جون بیا ک بهت نیاز دارم خواهر ...

من دیگه گفتم فعلن قصد حاملگی ندادم بعد سقطم یه بارداری شیمیایی داشتم تو هفته ۵ ولی به هیشکی نگفتم .البته خودشون نامردا میدونن میخوام ولی دیگه خییلی گیر نمیدن.ببین وقتی یکی تو فامیل سقط میکنه اونایی که قصد حاملگی ندارنم بالاخره نگران خودشون میشن اقدام میکنن منم دورو بریام اینجوری بودن سعی کن به دل نگیری البته من خونواده همسرتو نمیشناسم .ولی من هر وقت یکی برام دعا میکنه به فال نیک میگیرم تو دلم میگم انشالله شاید کسی از ته دل بود خدا نظر کرد .

اره اکثریتشون خبر دارن ولی همین که هر سال با ذوق وشوق میرفتم ولی امسال چجوری برم ..خدا کنه که چیزی ن ...

شایدم نپرسن .منم سر سقط اولم مدرسه بودم انشالله روزای خوبی پیش روته .من که میرفتم سر کار حالم خییلی بهتر میشد.