2777
2789
منم دوماهه باردار بودم خودبخود سقط شد. بعد پنج ماه اقدام کردم. ماه اول باردار نشدم ماه دوم باردار شد ...

خداروشکر عزیزم انشالله عروسش کنی😊

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
من قبل عید سقط کردم دعا کنید نی نی داربشم مشکل دی ان ای اسپرم شوهرم بود

انشالله بزودی مامان میشی 📿💕💞💞💞

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهرا جان اسم قرصت چیه عزیزم  

کلرودیازپوکساید

منم دوست دارم چنتا بخورم 

ممیگم تو خاکشیرا یکم سنگ هست که هرکاری کردم جدا نشدند با احتیاط میخورم ولی خب هی چندتاشو میخورم ممکن ...

خیلی خیلی تمیز بشور ینی بزار خیس بخوره و چند بار از این ظرف تو اون ظرف کن

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
تا حالا کسی حقیقه(عقیقه) انجام داده

من فقط شنیده بودم ولی بعد این اتفاق یه نفرو میشناسیم که فوق العاده مومنه گفت برای عقیقه هر کسی یه روزی داره حالا الان ۴ ماهه قرار شده روز من که رسید اطلاع بده بریم پیشش گوسفند رو بکشیم و با خودش ببریم تو روستاهای فقیر پخش کنیم

برو عزیزم منم این پنج سال ایقد بلا سرم اومد ولی رفتم ..فک کن بارداری پسرم دوماهگی فهمیدم مشکل قلب دا ...

انشالله همیشه درد و بلا ازت دور باشه.علت کلاب فوت چیه؟تو سونوگرافی معلوم نمیشه؟