2777
2789

چقدر این روزها تاپیک میبینم که باردارن ومیگن ناخواسته  ونمیخامش😔

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم احتمالا بخاطر اینه که هنوز بعداز کورتاژ  پریود نشدی حتما برو دکتر و یه آزمایش بده همین فر ...

عزیزم سری اخر عمل شدم و هنوز ک نشدم والا راستیش انقدر بد اومده نمیرم میترسم زده شدم به کل 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
ممیگم تو خاکشیرا یکم سنگ هست که هرکاری کردم جدا نشدند با احتیاط میخورم ولی خب هی چندتاشو میخورم ممکن ...

عزیزم ریگ شورش کن دو تا کاسه هی تو این بریزو ابش خالی کن و بریز تو یه کاسه یگه تا چند بار تا سنگش بمونه کف ظرف 

ممیگم تو خاکشیرا یکم سنگ هست که هرکاری کردم جدا نشدند با احتیاط میخورم ولی خب هی چندتاشو میخورم ممکن ...

خاکشیر رو تو یه لیوان اب بریز.. دو سه دقیقه بذار خیس بخوره.. بعد اروم اروم خاکشیر رو بریز تو یه ظرف دیگه.. اینجوری سنگ ریزه ها ته لیوان می مونند

همسرم و دخترم. عشق های زندگیم. 
عزیزم سری اخر عمل شدم و هنوز ک نشدم والا راستیش انقدر بد اومده نمیرم میترسم زده شدم به کل

برو عزیزم منم این پنج سال ایقد بلا سرم اومد ولی رفتم ..فک کن بارداری پسرم دوماهگی فهمیدم مشکل قلب دارم بچم دنیا اومد پاش تو ماه هشت نه بارداری کلاب فوت بود از روزی که دنیا اومد مطب و بیمارستارن گچ بگیر عمل کن کفش مخصوص خودمم همش استرس  واصطراب و تپش قلب .هنوزم کامل خوب نشده و احتمالا عمل داره..یه مدت پام درد میکرد ام ار ای دادم گفت غده تو پامه خداروشکر خوشخیمه و نمیشه عمل کرد ولی گاهی درد داره یا چیزی بش بخوره درد داره.میخام بگم مشکلات همیشه هست باید گذراند ....حتما حتما برو دکتر آزمایش بده ‌‌من خودم مطب و بیمارستان  میبینم حالم بد میشه حتی دکتر و پرستار یاد زجر کشیدن بچم میفتم......آزمایش بده گلی 😘😘

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
خاکشیر رو تو یه لیوان اب بریز.. دو سه دقیقه بذار خیس بخوره.. بعد اروم اروم خاکشیر رو بریز تو یه ظرف ...

مرسی عزیزم حتما امروز اینکارو میکنم

عزیزم ریگ شورش کن دو تا کاسه هی تو این بریزو ابش خالی کن و بریز تو یه کاسه یگه تا چند بار تا سنگش بم ...

اره باید همین کار  کنم ممنونم💕

برو عزیزم منم این پنج سال ایقد بلا سرم اومد ولی رفتم ..فک کن بارداری پسرم دوماهگی فهمیدم مشکل قلب دا ...

فداتشم عزیز دلم پقدر سختی کشیدی خدا کمکت کنه و به هممون والا راسش دیگه نمیدونم کجا بود کدوم دکتر خوبه خانوادمم میگن دیگه حق نداری حالا حالا باردار بشی از بس زجر کشیدم و انگیزه هیجی ندارم ولی باید برم مخثوصا حالا ک شرایطم فرق میکنه ,  مرسی نازنینم ک همیشه حرف هام میفهمی

منم دوماهه باردار بودم خودبخود سقط شد. بعد پنج ماه اقدام کردم. ماه اول باردار نشدم ماه دوم باردار شدم. تا سه ماهگی همش خونریزی داشتم و فکر میکردم داره سقط میشه ولی خواست خدا بود هیچی نشد و الان دخترم پانزده ماهشه

❤زندگی 
فداتشم عزیز دلم پقدر سختی کشیدی خدا کمکت کنه و به هممون والا راسش دیگه نمیدونم کجا بود کدوم دکتر خوب ...

😘😘 اره خانوادتو درک میکنم اونا خیلی نگران ما هستن مامان منم کلی غصه منو میخوره  .اجیمم میگه آجی بزار بعد یه سال باردار شو اونا هم میترسن یه اتفاق بیفته ...ولی دعا میکنم خیلی زود یه نی نی سالم  و صالح و شبیه پسرت بیاد تو دلت