💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مهرا جون یعنی با قرص داری اقدام میکنی؟ضرر نداشته باشه عزیزم.... اما اینو میدونم که ربطی نداره چون ا ...
عزیزم قرصایی که آرامبخش بودودکتربهم دادخیلی قوی بوددکترزنانم گفت بعدخوردنش که دورش تمام شدتا۶یا۷ماه نبایدباردارشی چون عوارضش خیلی زیادبایدکامل ازبدنت خارج شه ولی اینودکترزنان پرسیدم گفت تواقدام مشکلی نداره ولی بمحض فهمیدن باارداری قطع کن بایدخیلی زودمنوجه شی
خودت بروهمسرمن دوسداره اونجاکلی گریه کردم که خدابچموبرگردون همش صبرمیومد
اخه دوس نداره منم برم😁عاشورا هم استثنا بود خودم دلم خیلی گرفته بود دیدم همسر که تا ۱۲ ظهر خوابه خودم تنها رفتم.میگه تو خونه عبادت کن🙄باشگاه برم پیش دوستام برم و ..اصلا مشکلی نداره.قبل بارداریم سر کار میرفتم اصلا هیچ مشکلی نداره.فقط با اماکن مذهبی و زیارتی مشکل داره😁
ما هم ماه پیش مشگین شهر بودیم کباب گوسفندی خوردیم اما میگن مشگین شهر اصلا خوب نیست هیچ چیزش بخاطر از ...
جدی؟؟؟من نمیدونستم.چه هوایی داره!!ما محل اقامتمون اردبیل بود یه روزه صبح رفتیم مشکین شهرو برگشتیم.ولی کلی عسل خریدیم و نون محلی و خیار و ..ولی گوشت رو همونجا خوردیم تموم شد و رفت😁
من همش بدن درد دارم انگار از کوه افتادم پایین مخصوصا کمرم و دستام این استخون های داخلش درد میک ...
عزیزم احتمالا بخاطر اینه که هنوز بعداز کورتاژ پریود نشدی حتما برو دکتر و یه آزمایش بده همین فردا ..
💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
ممیگم تو خاکشیرا یکم سنگ هست که هرکاری کردم جدا نشدند با احتیاط میخورم ولی خب هی چندتاشو میخورم ممکنه باعث سنگ کلیه واینا بشع؟؟