2777
2789
من فقط شنیده بودم ولی بعد این اتفاق یه نفرو میشناسیم که فوق العاده مومنه گفت برای عقیقه هر کسی یه رو ...

یه حاج آقا به من گفت انجام بده ندادم هنوز ولی نگفت  چه روزی 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
یه حاج آقا به من گفت انجام بده ندادم هنوز ولی نگفت  چه روزی

اخه میگن هر کسی روزش رو نمیتونه بفهمه.این آقا هم روحانی نیست ینی لباس روحانیت نداره.عارفه و بسیار مومن.من برای پسر اولم هم عقیقه نکردم که اون آقا گفت اول خودت بعد پسرت.انشالله باردار بشم دوباره بچم که به دنیا بیاد به سلامتی حتما واسش عقیقه می کنم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله همیشه درد و بلا ازت دور باشه.علت کلاب فوت چیه؟تو سونوگرافی معلوم نمیشه؟

دکتر گفت مادرزادی نیست که بگیم بچه از اول اینطور بوده تو ماه نهم و هشتم یا براثر ضربه یا کم شدن اب دور جنین اینجور شده...هنوز خوب خوب نشده .مامانم همش میگفت خواستی پهلو به پلو بشی اول بشین من رعایت نکردم یادمه یه بار چنان فشاری بهم اومد که احساس کردم بچه میخاد از پهلوم خارج بشه..دیگه رو این بارداریم همش رعایت میکردم تا دنیا اومد فقط نگاه پاهاش میکردم  خیلی خوشحال بودم پاش سالمه  به شوهرم میگفتم تو هم خوب نگاه کن ببین صاف صافه میگفت تو وسواس میگرت رو بچه 😢😢😢 نمیدونستم قراره چه بلائی سرم بیاره  .کاش زندگی یه جاهایی ایست کنه

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
یه حاج آقا به من گفت انجام بده ندادم هنوز ولی نگفت  چه روزی

من برای رایان عقیقه نکردم و پول گوسفند رو به بچه های محک و بچه های ایی بی یا پروانه ای دادیم ولی میگن حتما باید گوسفند کشته بشه و به فقرا داده بشه

اخه میگن هر کسی روزش رو نمیتونه بفهمه.این آقا هم روحانی نیست ینی لباس روحانیت نداره.عارفه و بسیار مو ...

مامانم میگفت برا پسرت انجام بده گفتم نمیخاد بعدا 

من برای رایان عقیقه نکردم و پول گوسفند رو به بچه های محک و بچه های ایی بی یا پروانه ای دادیم ولی میگ ...

اره ولی حتما نباید فقرا به هرکس میشه داد ولی فقیر باشه بهتره

دکتر گفت مادرزادی نیست که بگیم بچه از اول اینطور بوده تو ماه نهم و هشتم یا براثر ضربه یا کم شدن اب د ...

تا حالا تو اقوام و اطرافیان سابقه کلاب فوت نداشتید؟منم میگم ممکنه بخاطر تنگی جای بچه هم باشه یه دوست خیلی چاق دارم پسر اونم اینطوری شد البته در کنارش بیماری مهره شکاف هم داره.خدا رو شکر پسرت سالمه.بعدم یادمه که گفتی وزنت بالا نیست.چه دکتر احمقی داشتی اگه اب دور جنین کم شده نفهمیده

من برای رایان عقیقه نکردم و پول گوسفند رو به بچه های محک و بچه های ایی بی یا پروانه ای دادیم ولی میگ ...

رایان پسر بزرگته

تا حالا تو اقوام و اطرافیان سابقه کلاب فوت نداشتید؟منم میگم ممکنه بخاطر تنگی جای بچه هم باشه یه دوست ...

چند روز مونده به زایمان رفتم سنو گفت ابریزش نداشتی گفتم نه دیگه چیزی نگفت ..اره خداروشکر سالمه فقط پاش که اونم خوبه فقط کمی برگشت  نمیدونی چه روزهایی باش گدروندم همش اشک میریختم   نه کسی نداشتیم دکتر گفت ژنتیکی نیست انومالی دادم سالم سالم بود 

بله

خدا حفطش کنه عزیزم 😘😘😘

قسمت اون طفل معصوم اینطوری بوده

😔😔😔😔😔

بچه ها انقدر ناراحتم ک دلم میخاد همین الان بمیرم من خونمون طبقه ۲ هست و پله داره داشتم به یکی میگفتم زانوهام دیگه درد گرفته و چون حالت دوبلکس هست میخام بفروشیم بریم یه خونه مستقل ک بچه دار شدم اذیت نشم چون اتاقا پیش هم نیست در اومد گفت تو ببین اصلا به اونجا میرسی گیرت میاد ک این فکرا کن بچه ها دعا کنید من بمیرم همین .

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......