2777
2789
ممنونم.آخه همسرمم نمیخواد میگه بزار روان و جسمت آماده باشه..میگه بارداری پروسه عجیب و وحشتناکیه😁😃ح ...

واقعا من که احساس میکنم خیلی خیلی باید قوی باشم برای این بارداری  هنوز خسته زایمانمم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
البنه فقط به روزهای اقدام هم نیست.ژن هم بی تاثیر نیست.تغذیه هم همینطور ولی آخرش فقط و فقط خدا..من که ...

اره تغذیه و شرایط اسیدیته واژن هم خیلی تاثیر گذاره. 

ولی در کل برای پسر شدن، کروموزوم y لازمه که طول عمر کوتاهی داره، یعنی اگه بعد آزاد شدن در رحم تا ۲۴ ساعت، به تخمک برسه و ضعیف نباشه، بچه پسر میشه و در غیر این صورت از بین می ره. به همین خاطر روز تخمک گذاری به اضافه و منهی یک روز، بالاترین احتمال فرزند پسر است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا من که احساس میکنم خیلی خیلی باید قوی باشم برای این بارداری  هنوز خسته زایمانمم

خب صبر کن حالت بهتر بشه.شما که سی و یک سالته.درسته؟

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
خب صبر کن حالت بهتر بشه.شما که سی و یک سالته.درسته؟

۳۲ عزیزم  .من پسرم دیوونم کرد هر جا هرجا نی نی میبینه منو صدا میکنه .میگه چرا نمیری نی نی ارسلان را بیاری هرشب میگه بخدا یه چیزهای میگه بخام بگم گریم میگیره  خیلی حرفها میزنه. 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
۳۲ عزیزم  .من پسرم دیوونم کرد هر جا هرجا نی نی میبینه منو صدا میکنه .میگه چرا نمیری نی نی ارسلا ...

آخی طفلی بچه ست دیگه عزیزم.انشالله بزودی دلش شاد بشه.

هداناجان من ازاین شانساندارم 

نه پس میخوای با این روحیه عالی و این حجم از انرژی مثبت باردار بشی!!! همین جمله ات: من از این شانسا ندارم... ینی باردار نمیشی

۳۲ عزیزم  .من پسرم دیوونم کرد هر جا هرجا نی نی میبینه منو صدا میکنه .میگه چرا نمیری نی نی ارسلا ...

من اگه ۳۲ سالم بود میزاشتم دو سال دیگه اقدام میکردم.من الان مشکل سن دارم😂

ببین مهرا جان، تغییراتی که در بدن یه مادر در زمان بارداری به وجود میاد برای جنین دختر و یا پسر متفاو ...

بادعای شمامنم خسته بارداریم ولی سنم داره میره بالابچه ندارم  به داغ رودلم مجبورم دوباره ازسرشروع کنم

من اگه ۳۲ سالم بود میزاشتم دو سال دیگه اقدام میکردم.من الان مشکل سن دارم😂

منم همینطور من نزدیک 35 هستم و اینکه دخترم الان 7 سالشه تفاوت سنیشون خیلی زیاد شده

بارداری دومم اگه میموند😢😢😢نزدیک 5 سال  تفاپت داشتن

سلام یکمم امید ب من بدین

چی شدی عزیزم ؟من خودم ته ناامیدیم انقدرکه میگم چجوری خودموخلاص کنم که دردش کم باشه یعنی گاهی این فکرامیزنه بسرم ازبس که ناامیدم وخسته ومرده