2777
2789

🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃

'"دست خدا را بگیر تا دنیا را فتح کنی''

🍃🌸🍃

شایدزندگی‌همین‌باشد... سقوط‌وپرواز؛

خسته‌بودن‌ودوباره‌برخاستن ناامیدشدن‌ولی‌ادامه دادن درمیان‌بغض‌هاخندیدن

و درمیان‌خنده هاگریستن

ولی‌مطمئن باشید؛ اضطراب‌می‌گذرد

بعدازاین‌همه‌گرفتاری،آسایش‌فرامیرسد

وخداوندهمه‌چیزرابه‌روشی‌زیباجبران خواهد کرد

'"دست خدا را بگیر تا دنیا را فتح کنی''

هنوز از ياد نبرده‌ام چه گله‌هايی كردم برای سختی راه، و خدا چگونه مرا به بالای كوه هدايت كرد.

و فراموش نكرده‌ام كه چه نااميدانه در پی جرعه‌ای آب بودم و خداوند چگونه سيرابم كرد.

وعده خدا اين است:

«دستانت را به من بده تا فتح كنی دنيا را و ممكن كنی ناممكن‌ها را و به‌دست بیاوری دست‌نيافتنی‌ها را.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگ اینجور عزیزم

میدونه چیه من حالم این روزا خیلی بده.. اونقدر بد ک روآوردم به قرص.. دلیلش هم خداعه.. نمیتونم از ته قلب باورش کنم.. خیلی وقته این شک افتاده به جونم و ازش رهایی ندارم.. نمیدونم چراااا.. خیلی دلم میخاد به قدیما برگردم.. قدیمایی ک آنقدر به وجودش مطمئن بودم ک باهاش حرف میزدم دردودل میکردم بغلش میکردم.. ولی دیگه اون حسه نیست.‌ دیگه نمیتونم این شک لعنتی رو ازبین ببرم

چجوری دستشو بگیریم وقتی باورش نداریم؟😔

در دین هیچ اجباری نیس  راه از بیراهه بخوبى آشکار شده است پس هر کس به طاغوت کفر ورزد و به خدا ایمان آورد به یقین به دستاویزى استوار که آن را گسستن نیست چنگ زده است و خداوند شنواى داناست.(بخشی از سخنان خدا خطاب به شما دوست عزیز در ایت الکرسیه)

اونی که باورش نداره به خودش ضرر رسونده کسی که دنبال دست اویزی محکم باشه چیزی جز خدا جاش رو پر نمیکنه

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

میدونه چیه من حالم این روزا خیلی بده.. اونقدر بد ک روآوردم به قرص.. دلیلش هم خداعه.. نمیتونم از ته ق ...

میدونی چرا عزیزم چون ایمانت ضعیفه براهمین باورتم کم شده

برو دلیل اثبات خدارو که اقای رائعفی پور اقای شجاعی گفتن ببین با استدلال ومنطق برات دلیل میارن چرا خدا مهمه ووجود داره 

وقتی به دلت شک افتاد برو دنبالش برو ببین چرا شک کردی برو دنبال شناختش 

وقتی شناخت کسب کردی وایمان اوردی دنبال تقویتش باش براهمین یه دوره خیلی به خدا علاقه داشتی ولی الان نداری رهاش کردی ایمانی  که حفظ وتقویت نشه سریع از دست میره 

در دین هیچ اجباری نیس راه از بیراهه بخوبى آشکار شده است پس هر کس به طاغوت کفر ورزد و به خدا ایمان آ ...

من به خدا با کسی جنگ ندارم.. من بیشتر از هرکسی دلم میخاد وجودشو از ته ته ته قلبم باور کنم حتی به اشتباه چون قبلا تجربه اش کردم و میدونم چ آرامش و حس خوبی داره

ولی میگم ک ی شکی افتاده به جونم ک داره جونمو بالا میاره.. نمیدونم از چیه.. فک کنم دیگه هیچوقت نتونم اون آدم سابق بشم.. دیگه هیچوقت نتونم بخندم.. میدونی زندگی بدون خدا خیلی سخته.. خیلییی.. شما ک قبولش داری برام دعا کن قسمش بده ک خودشو بهم برگردونه

آنقدر ک حالم بده روآوردم به قرص

من به خدا با کسی جنگ ندارم.. من بیشتر از هرکسی دلم میخاد وجودشو از ته ته ته قلبم باور کنم حتی به اشت ...

منم نگفتم دنبال جنگی ولی وقتی زندگیت بدون خدا باشه با خودت داری جنگ میکنی دستورالعمل بهت دادم عزیزم عمل کنی ما که ناچیزیم شاید یه روز به مقام عرفا هم برسی فقط خدارو بشناس +بعدش به گفته هاش وواجبات عمل کن بعدش میرسی به اون چیزی که میخوای حتی بالاتر😊

میدونی چرا عزیزم چون ایمانت ضعیفه براهمین باورتم کم شدهبرو دلیل اثبات خدارو که اقای رائعفی پور اقای ...

من راستش الان ۱۸ سالمه.. وقتی راهنمایی بودم رابطه ام با خدا خیلی خوب بود.. ولی خب از دبیرستان بهش شک کردم ک این شک فک میکنم طبیعیه.. حتی رفتم دنبالش ولی خیلی از جوابا اصلا برام منطقی نبود و برام عجیب بود ک بقیه برای این چیزا به وجود خدا باور دارن.. نمیتونستم صرفا از روی اون دلایل صددرصد وجودشو باور کنم این شد ک شکم بیشتر و حالم بدتر شد.. جوری ک الان خیلی میترسم برم تحقیق کنم ترس وجودمو فرا میگیره میگم اگه بازم دلایل منطقی نباشن چی.. با مربی طرح امینمون ک باهاش صمیمیم و یخورده روانشناسی هم سردرمیاره مشکلم رو مطرح کردم ک چرا از بین این همه آدم من باید به وجود خدا شک کنم.. منی ک آنقدر بنده خوبی بودم همه دستوراشو انجام می‌دادم چرا باید اینجوری بشم.. از اونجایی ک قبلا وسواس عملی داشتم  بهم گفت چون سابقه وسواس هم داری شاید این فکرا از وسواس فکری نشأت بگیره و بهم توصیه کرد ک اول برم سراغ درمان وسواسم و بعد دنبال خدا بگردم.. فعلا ک دارم قرص میخورم.. عزیزم برام دعا کن تروخدا دعا کن ک اصلا همین قرصا تموم این فکرو خیال هامو درست کنن و خدارو بتونم باور کنم.. ببخشید طولانی شد ولی دلم خیلی درده😔

من راستش الان ۱۸ سالمه.. وقتی راهنمایی بودم رابطه ام با خدا خیلی خوب بود.. ولی خب از دبیرستان بهش شک ...

واییی عزیزم😱😱

سزنوشتت خیلی مثل خودمه تاحالا فکر میکردم من اینجوریم 

من پدرم روحانیه ومادرمم مربی طرح امینه(از اونایی که بارفتاراش کاری میکنه طرف کافرم باشه بهت ایمان بیاره بدون زور واجبار)

اینا رو گفتم بدونی من تویه خانواده مذهبی بزرگ شدم ۲۱سالمه درحال حاضر پشت کنکوریم 

به خاطر کنکورم خیلی ضربه خوردم مثل خونه نشینی وتاحدودی افسردگی 

تا سن ۱۸ سالگی خیلی مقید بودم ولی از۱۸سالگی به بعد یه مشکلی بزرگ برام پیش اومد یه شکی بزرگ تودلم افتاد نکنه خدا نباشه نکنه پیامبری نبوده نکنه نکنه نکنه ....

تا اینکه باخودم گفتم برم از راه منطقی دنبال راه حلش باشم فیلم های مختلف درباره اثبات وحقانیت خدا واسلام دیدم با مشاور مذهبی هم صحبت کردم حتی مادرم ونتیجش شد از بین رفتن شکم ولی طولی نکشید که بعد یک هفته یا یک ماه دوباره اون شک بزرگ اوند توذهنم اعصابم داعون بود وقتی بهش فکر میکردم استرس میگرفتم نمازام وواجباتم به جز حجابم داشت تغییر میکرد خسته شده بودم این شک داشت مثل خوره تووجودم ریشه میکرد رفتم پیش یه مشاور گفت تو دچار وسواس فکری شدی با اینکه وسواس عملی وپاکیزگی نداشتم ولی وسواس فکری داشتم یعنی نمیتونم به یقین برسم اگرم برسم دوباره این شک درمن به وجود می اومد

بهم گف باید وسواس فکریت درست بشه رفتم پیش دکتر طب سنتی گف خشکی مغز داری ومزاجتم از تعادل خارج شده براهمین دچار وسواس شدی 

عزیزم برو علائم داشتن خشکی مغز رو ببین وحتما پیش یه دکتر طب سنتی برو تا مزاجت رو به تعادل برسونه 

الان نزدیک به ۶ماهه برای اولین بار ازین وسواس رها شدم همش هم به خاطر خشکی مغز و بهم خوردم مزاج بلغمم بود

فقط می خوام بهت بگم باهات همدردم تو اولین کسی بودی که بهم ثابت کردی تنها نبودم 🥹

واینکه درمان داره اصلا سراغ این قرصای زوانپزشکا نرو چون هزاران درد دیگه بهت اضافه میکنه دیدم که میگم این قرصا موقتیه شما باید از ریشه مشکلت رو حل کنی سنی هم نداری با این قرصا داغون میشی

واییی عزیزم😱😱سزنوشتت خیلی مثل خودمه تاحالا فکر میکردم من اینجوریم من پدرم روحانیه ومادرمم مربی طرح ...

وواقعاا چیزی ک خوندم واقعی بوده؟واای باورم نمیشه

اینکه یکی مثل من بوده و خوب شده یعنی منم میشه ک خوب بشم🥲

راستش من امسال کنکور دارم اینکه برم دنبال طب سنتی اینا وقت گیره؟

یعنی قرص تاثیری نداره؟فعلا فقط میخام تا موقع کنکورم قرص بخورم تا حالم خوب باشه ک بتونم کنکورم بدم .. به نظرت فعلا قرص میتونه حالمو خوب کنه تا بعد کنکور برم دنبال درمانش؟

وااای نمیدونی از اینکه مثل من هم بوده و خوب شده چقدر خوشحال شدم🥲