2777
2789
بچه ها من تازه چهار ماهه که سزارین شدم ولی میترسم که باردار باشم.از بخیه ها میترسم 

نترس گلم اکثر دکترا رو ۶ماه تفاهم دارن.اوناییم که میگن یک سال بیشتربخاطر اهن وکلسیم و ویتانین های بدن مادر میگن.وگرنه تو فامیلای ما چندنفربودن بعد ۶و۷ماه بعد سزارین بازم باردارشدن وبسلامتی فارغ شدن.خداکریمه منم ابان میشه۶ماه.میرم ذخیره تخمدانها و وضعیت رحمموچک کنم ببینم اگه خدا بخواد اقدام کنم من وقعا شرایط روحیم برا یکسال خوب نیس.نمیتونم یه سال صبرکنم ولی اگه میتونسیم خیلی خوب بود.

اگه تعیین جنسیت به این راحتی بود که بیشتر جمعیت ایران پسر بودن چون اکثر قومیت ها عشقِ پسرن😞😞😞

پسر شدن، یعنی به کروموزوم y نیازه.

Y عمر کوتاهی داره و خیلی زود از بین میره. وسط دوره به اضافه  و منهی یک روز اقدام نداشته باشی، بقیه روزها حتما دختر میشه. ان شااله

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره ولی فقط توایران اینجوریه من دخترمومیخام😭😭😭😭

مهرا جان به زور چیزی رو نخواه. برای دختر شدن رژیم بگیر اما بقیه اش رو بسپار به خدا. ان شااله که بچه ات دختر میشه.

از خدا بخواه بهت هر چی میده فقط سالم بده. این مهمه که بچه ات سالم باشه.

دعای هر روز من اینه که فقط و فقط به شرط عافیت صاحب فرزند سالم بشم. ان شااله شما هم فقط به شرط عافیت صاحب فرزندانی سالم بشید، آمین🙏🙏

یادمه ماه قبل منو مهرا و مریم اویناذر باهم پریود شدیم الان چه ..کسی باردار نیست ...مامان آرسام شما چی

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
نه عزیزم اگه به امید خدا میخوای باردار بشی باید بدنت بنیه داشته باشه..وگرنه وقتی بدن ضعیف باشه دیر ب ...

من فردا جواب آزمایشم حاضر میشه ببینم چ میشه

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
اگه تعیین جنسیت به این راحتی بود که بیشتر جمعیت ایران پسر بودن چون اکثر قومیت ها عشقِ پسرن😞😞😞

باهات موافقم.👍

یکی از دوستانم فرزند اولش دختر شد که ۷ ماهه به دنیا آمد و خدا بهش رحم کرد که با سختی های زیاد، زنده موند و سالم است خدا رو شکر.

فرزند دومش پسر شد و مشکلی نداشت خدا رو شکر و سر موقع به دنیا آمد.

بعد چندین سال تصمیم گرفت فرزند سومش رو اقدام کنه که دختر شد، دقیقا همون اتفاق اولی براش افتاد و بچه سر ۷ ماه به دنیا آمد ولی متاسفانه نتونستند این بچه رو زنده نگه اش دارند و بعد ۳ روز فوت کرد.

دکتر ها بهش گفتند تغییرات بدنش ( فشار بالا و مسمومیت بارداری و ....) با فرزند دختر خیلی زیاد میشه و جنین رو نمیتونه بیشتر نگه داره و هربار که بچه اش دختر بشه این اتفاق می افته. 

میخوام این رو بگم که واقعا فقط باید توکل به خدا کرد، ما از عالم حیات نمی تونیم سر در بیاریم

یادمه ماه قبل منو مهرا و مریم اویناذر باهم پریود شدیم الان چه ..کسی باردار نیست ...مامان آرسام شما چ ...

من دوره هام ۲۴روزه ست.امروز واسه من بیشترین احتمال بارداری بود .ولی من جلوگیری می کنم چون فعلا نمیخوام..

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
باهات موافقم.👍 یکی از دوستانم فرزند اولش دختر شد که ۷ ماهه به دنیا آمد و خدا بهش رحم کرد که با سخت ...

وای چقدربدمن مشکلی نداشتم بچم الکی رفت تنهامشکلم غلظت خون شدیدبود

من دوره هام ۲۴روزه ست.امروز واسه من بیشترین احتمال بارداری بود .ولی من جلوگیری می کنم چون فعلا نمیخو ...

اخی انشا...هروقت میخای خدابهت بده اره پریودماهاباهم منم  هستم هربارمیشم ده سال ازعمرم کم میشه

پسر شدن، یعنی به کروموزوم y نیازه. Y عمر کوتاهی داره و خیلی زود از بین میره. وسط دوره به اضافه &nbs ...

البنه فقط به روزهای اقدام هم نیست.ژن هم بی تاثیر نیست.تغذیه هم همینطور ولی آخرش فقط و فقط خدا..من که حتی یه بارم نگفتم پسرم برگرده فقط میگم بچه صالح و سالم بده هر چی که صلاح میدونی بده

میگم اگه دوروز اول در حد لکه بینی هم باشه جز پریودی حساب میشه

اخی انشا...هروقت میخای خدابهت بده اره پریودماهاباهم منم  هستم هربارمیشم ده سال ازعمرم کم میشه

ممنونم.آخه همسرمم نمیخواد میگه بزار روان و جسمت آماده باشه..میگه بارداری پروسه عجیب و وحشتناکیه😁😃حسابی ترسیده

وای چقدربدمن مشکلی نداشتم بچم الکی رفت تنهامشکلم غلظت خون شدیدبود

ببین مهرا جان، تغییراتی که در بدن یه مادر در زمان بارداری به وجود میاد برای جنین دختر و یا پسر متفاوت است. و ممکنه بعضی از این تغییرات رو بدن مادر قبول نکنه و واکنش نشون بده و منجر به از دست دادن جنین بشه.

پس لطفا دعا کن خدا برات بارداری راحت و فرزندی سالم بده. آمین