2777
2789
عنوان

خرید یلدایی عروس لطفاً بیایین

412 بازدید | 61 پست

سلام من عقدم و رسم داریم برای یلدا واسه عروس یلدایی میارن و برعکس خانواده عروسم برای داماد خرید میکنن 

نامزد من عصر زنگ زده بهم میگه سایز پالتو و کفش اینا بگو رفته با خواهرش برام خرید بکنه من خیلی ناراحت شدم که خودمو نبردن انگار که ترسیدن چیز گرون انتخاب کنم و منم اینطوری نیستم 

هی بهش گفتم آخه نمیشه که باید تو تن اندازه شو دید هر لباسی  یه سایزه گفت نه حدودی بگو واقعا چرا باید پالتو و بوت منو خواهر شوهرم انتخاب کنه  

بنظرتون چی بگم بهش که دعوا هم نشه حوصله دعوا ندارم 

خودمم قصد دارم هیچی براش نخرم چون این کارو کردن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب عزیزم بهشون بگید من سخت پسندم هر مدلی رو نمی پسندم ، بیا با هم بریم که منم خریدهای تو رو انجام بدم ❤️ یک تیر و دو نشون میشه

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱