2777
2789
علتش رو نفهمید؟چون یکی از دلایلش فشار خون بالاست که من فشارم پایین بود.دلایل دیگه اش کار کردن زیاد و ...

چیزی نگفت، ولی من فکر میکنم به خاطر کار زیاد بوده، آخه خودش خیلی ضعیف و نحیفه، چند وقت قبلش جابجایی خونه داشته اون هم فاصله طولانی ۳۰۰-۴۰۰ کیلومتری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزدلم کاشکی بچه ماهم ۳ماهگی میرفت نه اخرش انشا...خدابزودی یکی دیگه بهت بده 

ممنون گلم

انشالله خدا به توام یکی بده من از ته قلبم برای همتون دعا میکنم چون شما از من دلشکسته ترید خیلی ناراحت شدم براتون بخدا😔😔

همه این روزا میگذره یروزی نی نی به بغل به این روزا فک میکنیم و از ته دل خوشحالی میکنیم که با قوی بودنمون این روزارو گذروندیم

برای خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنید🌹
بچه هاچجوری دلمونواروم کنیم؟میشه بگیدشماهاباغمتون چجورکنارمیایید؟

ذکر بگو....برو پیش عطاری بگو داروی آرامبخش میخام بهت میده .صبح صورتتو گلاب بزن   بهارنارنج و اسطوخدوس و گل گاوزبان دم کن

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
بچه هاچجوری دلمونواروم کنیم؟میشه بگیدشماهاباغمتون چجورکنارمیایید؟

خیلی سخته منم هنوزم که هنوزه میتونم بگم که 90 درصد زمان بیداریمو دارم بهش فکر میکنم

مخصوصا نزدیکای پریود من خیلی اعصابم ضعیف میشه و هی گریه م میگیره

اما بعد به این فکر میکنم که من هیچ کاری واقعا هیچ کاری ازم برنمیاد جز تحمل....

پس سعی کن بگی این اتفاق که دست من نبود مثل خیلی چیزای دیگه پس مجبوریم تحمل کنیم

من هر روز میام اینجا و پیاما رو میخونم هروقت پیامای شمارو میخونم خیلی دلم میگیره چون واقعا درکت میکنم

از خدا میخوام بهت صبر بده

ایشا... زودتر باردار شی عزیز دلم

مرسی عزیز دلممممم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2732973/چه-داروی-گیاهی-برای-آرامشم-بخورم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
https://www.ninisite.com/discussion/topic/2732973/چه-داروی-گیاهی-برای-آرامشم-بخورم

اینم بخون عزیزم تاپیک 

من هر وقت خیلی ناراحتم دلمو میذارم پیش مادرایی که بچه هاشونو بعد به دنیا اومدن از دست دادن یا مادرایی که جووناشونو از دست دادن میگم اونا چی میکشن پس....

من سقط اولمو از ترس از دست دادنش بعد به دنیا اومدن انجام دادم بیشتر این عذاب وجدانش منو میکشه اما بعد میگم اگه واقعا بدنیا میومدو میدیدمش بعد ی چیزیش میشد صد برابر بدتر بود.... بالاخره باید با ی چیزی دلمو آروم کنم دیگه😢😢😢

من هر وقت دلم میگیره، سعی میکنم به مادر شوهرم و حرفاش فکر کنم. توی دل اون چی میگذره که دختر ۱۲ ساله اش رو الکی الکی از دست داد.

بعدش به شوهرم فکر میکنم که ناراحتی  من چقدر اون رو اذیت میکنه،  وقتی خیلی بی طاقت میشم به مادرم فکر میکنم که الان حتما داره به من نگاه میکنه و از ناراحتی من غصه میخوره.

گاهی هم یه شمع به نیتشون روشن میکنم و سعی میکنم که هر چی توی ذهنمه به زبون بیارم و باهاشون حرف بزنم. یه چشم روشن میکنم و روی بالکن میذارم و هر چی دلم میخواد حرف میزنم

خیلی سخته منم هنوزم که هنوزه میتونم بگم که 90 درصد زمان بیداریمو دارم بهش فکر میکنم مخصوصا نزدیکای ...

ممنونم عزیزم هیچ کس نمیدونه چه زجری میکشم چه دردی تودلمه دعام کن عزیزم خیلی محتاجم تواین ۳۰سال عمرم تاحالااینجوری درمونده ومحتاج نبودم