2777
2789

سلام من یه سقط 4 هفته و 4 روزه ای داشتم خیلی دلتنگشم خیلی ناراحتم چون عمدی بود عذاب وجدان دارم

دست میزارم زیره شیکمم گریم میگیره ینی منو میبخشه؟؟😢😢 هیشکیو ندارم باهاش درد و دل کنم

برای خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنید🌹
بمیرم برادل تک تکتون منم حالم امروزخیلی گرفتس ازصبح گریه میکنم ولی چه کنیم قسمتمون این بوده ازهمه بد ...

منم از بهمن خونه مادر شوهرم نرفتم تا اول مرداد رفتم دلم نمیخواست ریخت مادر شوهر و پدر شوهرمو ببینم.در ظاهر باهاشون خوب بودم ولی فقط یه شب خونشون بودم میخواستم فرار کنم یادم میومد با اون شکم گنده همش پای اجاق گاز بودم و خرده فرمایشات پدرشوهر خودشیفته ام رو به جا میاوردم میخوام سکته کنم مادرشوهرم ادعای مومنی داره شدید..سه ساعت رو سجاده مینشست ولی در یخچال رو باز نمیکرد..بیست روز جارو کشیدم و توالت شستمو غذا پختم تا اومدم استراحت کنم بچم مرد..اصلا امروز گریه ام قطع نمیشه..

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من یه سقط 4 هفته و 4 روزه ای داشتم خیلی دلتنگشم خیلی ناراحتم چون عمدی بود عذاب وجدان دارم دست ...

سلام عزیزم. خدا خیلی مهربونه حتما میبخشت..

من که ناخواسته باردار شدم وقتی فهمیدم ۵ هفته بود ولی ااز ترس اینکه خدا قهرش بگیره سقط نکردم اخرم اول ماه نهم بودم بچمو ازم گرفت😢😢ای کاش منم مث شما سقطش کرده بودم.الان دقیقا سه ماه گذشته ولی دارم میسوزم از غم نبودنش

سلام عزیزم. خدا خیلی مهربونه حتما میبخشت.. من که ناخواسته باردار شدم وقتی فهمیدم ۵ هفته بود ولی ااز ...

عزیززززم😔😔 تورو خدا ناراحت نباش غصه نخور

من چی بگم از حکمت خداوند که ادمو غافلگیر میکنه

کاشکی به جای اینکه تو دل منی که فقط با یکبار رابطه محافظت نشده نی نی بزاره تو دل کسی میزاشت که کلی انتظار کشیده واسش

کاشکی زحمات 9 ماهه شما به هدر نمیرفت

من یه هفته مث جنازه بودم از شدت گریه و عذاب وجدان

امیدوارم خیلی زود یه نی نی بیاد تو دلت و تا پایان 9 ماهگیش تو دلت بمونه و به سلامتی بیاد بغلت من از ته قلبم برات دعا میکنم

قول بده منم دعا کنی مخصوصا وقتی نی نی اومد تو دلت چون دعای مامانا زود میگیره عزیزدلم😢

برای خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنید🌹
عزیززززم😔😔 تورو خدا ناراحت نباش غصه نخور من چی بگم از حکمت خداوند که ادمو غافلگیر میکنه کاشکی به ...

ممنونم از دعات.حتما دعات میکنم..خداوند الرحم الراحمینه حتما میبخشه..

عزیززززم😔😔 تورو خدا ناراحت نباش غصه نخور من چی بگم از حکمت خداوند که ادمو غافلگیر میکنه کاشکی به ...

عزیزدلم کاشکی بچه ماهم ۳ماهگی میرفت نه اخرش انشا...خدابزودی یکی دیگه بهت بده 

میدونم عشقم ولی حکمتشونمیدونیم که کاری هم جزغصه نداریم نمیدونم چرامثل این همه ادم که میمیرن من نمیمی ...

خدا نکنه انقدر آرزوی مرگ نکن تو رو خدا..همش انرژی منفیه دیر باردار میشی. از مهربونی خدا ناامید نباش

خدا نکنه انقدر آرزوی مرگ نکن تو رو خدا..همش انرژی منفیه دیر باردار میشی. از مهربونی خدا ناامید نباش

مری هرکی ندونه توکه حال منومیدونی دوسندارم این زندگیودلم خیلی گرفتس 

مری هرکی ندونه توکه حال منومیدونی دوسندارم این زندگیودلم خیلی گرفتس 

میدونم حال روحیت بده ولی دور از جونت با آرزوی مرگ چی درست میشه!؟خدا که پیمانه عمر ما رو با توجه به حرفای ما تعیین نکرده!پس جز اینکه حالت بدتر بشه چیز دیگه ای اتفاق نمیوفته

اره قربونت برم راست میگی ولی وقتی هیچکس ونمیخای وتنهای تنهایی این برات بدترین دردهمش میگم این ماه حامله نشم چی چجوری دوباره ازاول شروع کنم تاب وتوانم تموم شده خستم ازبس دویدموبه هیچ چیزنرسیدم