2777
2789
اره خداروشکر میکنم ولی نمیدونم چم شده, اخه اون اولین پسر خانواده خودمم بود بعد چهارتا دختر و دو تا ن ...

وااا بیخود میکنن اظهار نظر میکنن..روزی ۱۰۰ بار بگو شکرالله یا حفیظ ..خدا واست نگهش داره..منم پسرمو از دست دادم ولی هی تو دعاهام تا میخوام بگم پسرمو برگردون پشیمون میشم میگم خدایا تو عالم به هر سر و غیبی ،فقط بچه سالم و صالح بده..فوقش دختر شد خریداشو میدم شیرخوارگاه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
مری من لعنتی کلی آزمایش موقع بستری شدن دادم هیچی نبود از این دارم آتیش میگیرم که بی علت آخه! دکترام ...

منم واسه همین احتمال اینکه طیفی از مسمومیت بارداری باشه به نظرم بعیده..چون نه کاهش پلاکت خون داشتم نه فشار خون نه دفع پروتئین نه ورم نه اضافه وزن ..هیچی... فقط آنزیمای کبدیم بالا رفته بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااا بیخود میکنن اظهار نظر میکنن..روزی ۱۰۰ بار بگو شکرالله یا حفیظ ..خدا واست نگهش داره..منم پسرمو ا ...

مرسی عزیزم, شوهرمم میگه دلم میخواد همه شهرو شیرینی بدم چون دختره, میدونم بیاد برکت میاره, خداکنه فقط سالم باشه, من پسرم بیماری هیدروپس داشت اون لحظه ک دکتر بهم گفت دلم میخواست بمیرم اما مریض نباشه, ب حدی حالم بد شد روی تخت سونو ک دکتر اومد بلندم کرد, اون لحظه فقط ارزوی مرگ میکردم, همش ب خودم میگم یادته اون لحظه ها, خداروشکر کن فقط بگو سالم باشه, اما بعضی وقتا هم دلم میگیره, 

مرسی عزیزم, شوهرمم میگه دلم میخواد همه شهرو شیرینی بدم چون دختره, میدونم بیاد برکت میاره, خداکنه فقط ...

نه عزیزم اون شیطانه که وسوسه ات میکنه در برابر لطف و موهبت خدا ناشکری کنی..مطمئن باش این دختر میشه مونس و همدمتون..انشالله فقط سالم باشه همین..و حتما با خودش برکت میاره.

من روزی که فهمیدم باردارم اسمم تو قرعه کشی دراومد و یه پول قلمبه گیرمون اومد روزی هم که بچم پرکشید یه پول خیلی زیاد که ۵ برابر اون قرعه کشی بود واسممون واریز کردن..بچم حتی با رفتنش هم مث فرشته ها واسمون خیر آورد

نه عزیزم اون شیطانه که وسوسه ات میکنه در برابر لطف و موهبت خدا ناشکری کنی..مطمئن باش این دختر میشه م ...

مرسی عزیزم حرفات ارومم کرد, انشالله شما هم ب خواسته دلتون برسین, و ی فرزند سالم و صالح خدا بهتون بده 😍😍

مرسی عزیزم, شوهرمم میگه دلم میخواد همه شهرو شیرینی بدم چون دختره, میدونم بیاد برکت میاره, خداکنه فقط ...

علت هیدروپس جنینی چی میتونه باشه؟ و مرگش با این بیماری مرتبط بود؟

مرسی عزیزم حرفات ارومم کرد, انشالله شما هم ب خواسته دلتون برسین, و ی فرزند سالم و صالح خدا بهتون بده ...

اختیار داری 🌷🌷🌷الهی آمین سال دیگه این موقع همه بچه های تاپیک یا بچه بغلشون باشه یا باردار باشن به حق محمد و آل محمد..هر کی اینو خوند صلوات بفرسته لطفا..اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

مهرا جان یه داستان قشنگ با تمام اتفاقهای خوب و خنده دار از بارداری و دوران حاملگی ات و به اغوش گرفتن ...

عزیزم میخام نمیتونم هیچ چیزخوبی برام وجودنداره همه چیزبرام سیاه تاریک من خیلی وقت مردم

الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
متاسفانه جدا شدن جفت می تونه بدون خون ریزی هم باشه. خون پشت جفت جمع میشه و راه خروج نداره و مادر با ...

علتش رو نفهمید؟چون یکی از دلایلش فشار خون بالاست که من فشارم پایین بود.دلایل دیگه اش کار کردن زیاد و سر پا ایستادن و رابطه جنسی و ...

دوستت دوباره باردار شد؟

عزیز دلم برات خیلی ناراحت شدم ولی امیدوار باش منم پسرمو ۳۳هفته به دنیا آوردم و بخاطر خطای.پزشکی فوت ...

الهی شکر خدا واست حفظش کنه..میشه بگی فاصله زایمانت با این بارداریت چه مدتی بود؟سزارین یا طبیعی بودی؟

اره خداروشکر میکنم ولی نمیدونم چم شده, اخه اون اولین پسر خانواده خودمم بود بعد چهارتا دختر و دو تا ن ...

به حرف هیچکس اهمیت نده اونا اگه غمخوار تو بودن دلتو نمیسوزوندن لباستم بردار واسه قندعسلی که خدا بعدا میخواد بهت بده

و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍
الهی شکر خدا واست حفظش کنه..میشه بگی فاصله زایمانت با این بارداریت چه مدتی بود؟سزارین یا طبیعی بودی؟

مرسی گلم انشالله به زودی دل همه مادرای دل شکسته شاد بشه 

من زایمانم سزارین و ۱۹مهر ۹۶ بود خودم خواستم یک سال صبر کنم ینی تا مهر ۹۷ ولی شهریور دیگه پیشگیری نکردم

از شهریور شروع کردم و هر دارو و هر آزمایشی که بگی انجام دادم چون دوره هام کوتاه بود ۹ دوره گذشت و من باردار نشدم خیلی ناامید شده بودم کلا بیخیال شدم اون ماههی که بیخیال شدم بدون دارو و بدون تعیین جنسیت و هرچیزی خدا کمکم کرد و باردار شدم😭😭😭😭😭

درست ۱۸ ماه بعد سزارین اولم باردار شدم

مرسی گلم انشالله به زودی دل همه مادرای دل شکسته شاد بشه  من زایمانم سزارین و ۱۹مهر ۹۶ بود خودم ...

انشالله به سلامتی و دل خوش بچت رو بغل بگیری و خستگی همه این روزا دربیاد