2777
2789
عزیززززم مبارکه ..الهی هزار مرتبه شکر.انشالله به حق قرآن بچه ات رو به موقع و صحیح و سالم بغل میگیری. ...

انشاالله..ممنون از دعای قشنگت عزیزم..حتمااااا...خدا میدونه که من چقدر سرنمازام به یاد شماها هستم...چون دردشمارو دارم...چون میدونم چی میگید..با گوشت و پوست و استخونم حس کردم...حتماااا💖💖

من نماز جعفر طیارو هر روز میخونم...دوتا دو رکعت حتی به جای نافله هم میشه خوند..در رکعت اول حمد و زلز ...

راحته.من تو نت خوندم سخت تر بود.تسبیحات اربعه رو تو خود نماز باید گفت که مجموعش سیصد بشه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله..ممنون از دعای قشنگت عزیزم..حتمااااا...خدا میدونه که من چقدر سرنمازام به یاد شماها هستم...چ ...

ممنونم عزیز دلم.الهی شکر..فقط باید خدا بخواد و زمانش هم برای هر کسی خودش میدونه کِی بهتره!

بعد یکسالگیش، الان ج آز اومد دوتا موتاسیون(جهش) داشته، ما هم آز دادیم

الان باید چکار کنید .جواب آزمایش خودتون هم اومد  

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

چقدر شب ها سخت میگذره نمیدونم به چی دلخوش باشم به کدوم بچم فکر کنم اخ ک اگه پسر قشنگم مونده بود هیچ کدوم از این روزا رو نمیدیدم خدایا مگه ما چه فرقی داریم با بقیه خدایا دیدی من از بچگی عاشق بچه بودم هر جا میدیدم بوسشون میکردم بغل میکردم قریون صدقه میرفتم گوشیم پر از عکس بچه بود دیدی من عاشق بچه هستم چجوری دلت اومد دل بشکونی چجوری دلت اومد تن نی نیم بزاری تو قبر مگه من مادر نبودم دل نداشتم مگه منم مثل بقیه نبودم خدایا من شب احیا اومدم برا سلامتی بچم دعا کردم مگه چی گفتم ک صبحش ازم گرفتی یا علی من صدات زدم اونشب مگه چجوری گفتم  ک به صبح نرسیده بچم رفت وای خدایا شاهد بودی من چقدر دوسش داشتم چقدر باهاش حرف میزدم چقدر خرید کردم دلت مبسوخت به تنهاییم پسرم ازم گرفتی کم نبود دوبار دیگه چرا نآمیدم کردی مگه من چقدر توان دارم مگه چند بار باید اشک های پدر و مادرم بببینم چقدر خورد شدن خودم و شوهرم بببینم چقدر تووزایشگاه ها درد بکشم برا بچه ای ک نیست چقدر دلم بشکونن چقدر حسرت  خستم خدا به کی بگم خدا معجزه هات برا کیه چقدر اشک بریزم چقدر دعا کنم خدا خدا خدا 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
چقدر شب ها سخت میگذره نمیدونم به چی دلخوش باشم به کدوم بچم فکر کنم اخ ک اگه پسر قشنگم مونده بود هیچ ...

😭😭😭قربون دلت خواهر .اشکمو درآوردی