2777
2789
مری این دکترم مشاورولی تامن گفتم ف فهمیدحالموحتی گفت بستری بشی بهترجواب میگیری ولی همه ایناحرف من فق ...

عزیزم پس حتما مراحل درمانتو انجام بده که زود خوب بشی .توکلت به خدا باشه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط میترسم بااین قرصاحامله نشم

خب با این حال روحی باردار نشی که بهتره عزیزم. خود بارداری به خاطر تغییرات شدید هورمونی ممکنه قوز بالا قوز بشه و افسردگیت شدیدتر بشه بعد بارداریت سخت تر میشه ..صبر داشته باش بزار یکم اوضاع روحیت خوب بشه انشالله به موقعش باردار هم میشی

انفاقادکترگفت باردارشه بهترچون روخودش کارمیکنه بخاطربچشم شده غصه نمیخوره وخودشوکنترل میکنه

پس امیدوارم به زودی باردار بشی عزیزم♥️♥️♥️♥️♥️

خودتون کارهای کفن و دفن رو انجام دادید؟

نه هزینشو دادیم بیمارستان انجام داد.من چهرش از یادم نمیره.شکمم خیلی کوچیک بود اما بچم قد بلند و درشت بود.نمیدونم چجوری کنار بیام

کارشناس ارشد حقوق قضایی
نه هزینشو دادیم بیمارستان انجام داد.من چهرش از یادم نمیره.شکمم خیلی کوچیک بود اما بچم قد بلند و درشت ...

ما هم دادیم بیمارستان‌پاتولوژی انجام بشه بعدش هم خودشون دفن کردن ولی موقع عمل با اینکه بی حسی از کمر بودم اجازه ندادن ببینمش ..منم بچم هفته ۳۴ بود ولی وزنش ۲۴۰۰ بود و قدش ۵۰..

خیلی سخته میفهمم ولی چاره ای جز صبر نیست و امیدوار باشیم که دیگه هییییییچ وقت این اتفاق تلخ تکرار نشه

اهواز رفتم گفتن اول ی ازمایش بده اگه ژن معیوب رو نشون داد دیگه ازمایش نمیخای دادمش هزینش شد ۷۰۰ که گ ...

خوبی عزیزم چه خبر چکارا کردی 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
عزیزم امروز عسل طبیعی گرفتم میگم حتما باید صبح بخورم نمیشه شب استفاده کنم    میشه بیای بیش ...

حتما باید صبح بخری ...ناشتا..البته نخوری رو لثه هات بمالی خودش با بزاق دهانت آب میشه وبعد قورتش بده...ناشتا تخمدان و رحم رو پاکسازی وفعال میکنه ...البته عسل ودارچین باید مخلوط بشه...

من در پی خویشم ...به تو برمیخورم اما...سالهاست که در تنهایی هایم عاشقانه زندگی میکنم..برای خودم چای دم میکنم ..خودم رو تحویل میگیرم ..اما همیشه دوتا استکان چای میریزم یکی برای خودم ویکی برای تو ..فقط نمیدانم چرا هر بار چای تو سرد میشود،،،وای فراموش کرده بودم تو نیستی و جمع من و تودیگر ما نمیشود ...تو رفتی !!!
حتما باید صبح بخری ...ناشتا..البته نخوری رو لثه هات بمالی خودش با بزاق دهانت آب میشه وبعد قورتش بده. ...

ممنونم عزیزم چشم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

سلام مامانای عزیز و دلشکسته مثل خودم

منم مثل شماها بچه هفت ماهمو از دست دادم..بچم زود دنیا اومد گریه کرد زنده بود...ولی یهو گفتند دیگه نیست...

آخ که اون لحظه رو تا آخر عمر فراموش نخواهم کرد...چهره معصوم و پاک فاطمه ساداتم را فراموش نخواهم کرد...ولی اینو بدونید خدا جای حق نشسته ... میبینه...منم وقتی بچم رفت کسایی که بهم تبریک نگفته بودند برا بارداری...اومدن و شکستن منو دیدن و خوشحال... آخ که شادیشونو هیچ وقت یادم نمیره...چقدر بعد رفت بچم که الان حدود ۶ ماه میشه که رفته..اذیتم کردن...بچه ها خدا هست...من دیدم و حس کردم که هست...چون به ۴ ماه نکشید که جواب یکیشونو که داشت زندیگیمو میپاشوند را داد و زندگی خودش پاشید..خدا هست و فقط به خودش توکل کنید