2777
2789
وااای عزیزم تو چی کشیدی برای دلت گریه کردم 😭😭😭😭 ان شاءالله  به زودی یه بچه سالم به دنیا میا ...

شکایت کردم گفتن تقصیر سنوگرافی نیست دولت پشت دکترا رو داره

یعنی میشه یه روزی اشک بریزم،اما از روی شوق از روی ارامش بخاطر رسیدن به تو رسیدن به عشق زندگیم...کی میشه یه نی نی سالم تپل خوردنی بهمون بگه مامان بابا؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متأسفم واقعا  😔

فدات عزیزم انشالله خدا درعوضش یه هدیه بهتر بهمون بده

یعنی میشه یه روزی اشک بریزم،اما از روی شوق از روی ارامش بخاطر رسیدن به تو رسیدن به عشق زندگیم...کی میشه یه نی نی سالم تپل خوردنی بهمون بگه مامان بابا؟؟
دکترا تشخیص ندادن فقط یههویی کیسه آبم پاره شد واسه همینکه بدون علت مرده زایی داشتم دکترم خیلی روم حس ...

وااای چقدر بارداری بعد از مرده زایی وحشتناک و پر استرسه..پزشک بارداری دومت پریناتولوژیست بود؟ اینجور بارداری های مث ما که بعد از مرده زایی هست،چه آزمایشات اضافی داره؟؟؟

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
بعد اگه ناقص بود از بچه ازمایش میگیرن بهترمیفهمن

انشاله که سالمه   کی اقدام میکنی....کجا رفتی مشاوره  آدرسش را بده

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
اره رفتنم گفت نداری باردار شو زیر نظرپریناتولوژی سالم بود بذارش ناقص بود سقطش کن

جاریم بچه دومش تو شکمش فوت شد بچه سومش سالم بود زبر نظر دکتر یه قرصایی میخورد روشو خوندم برا ستون فقرات جنین بود 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام منم بچم ۷ ماه سقط شد دلیلشم معلوم نبود کلیم اسباب بازیو عروسک براش خریدم براش اسم انتخاب کردم ه ...

متاسفم عزیزم   انشاله خدا بهت برمیگردونه 

انشاله که سالمه   کی اقدام میکنی....کجا رفتی مشاوره  آدرسش را بده

اهواز رفتم گفتن اول ی ازمایش بده اگه ژن معیوب رو نشون داد دیگه ازمایش نمیخای دادمش هزینش شد ۷۰۰ که گفت از نظر کوروموزمی مشکلی ندارین ولی اون ازمایش ۱۶ ملیونی رو بدین ژن معیوب پیدا نکردیم.زنگ زدم دکتر اهنی تهران فامیله دوستمه گفت ژنتیکی بوده ولی ن برای همیشه برای راحتی خیالتون اگه میخاید ازمایش بدید ولی اگه ندارید برید فولیک اسید بخور باردار شو مشکل داشت سقط کن از جنین ازمایش میگیریم سالم بود نگهش دار.الان ن نمیشه گفت ژنتیکیه ن میشه گفت نیست

۹ ماه از بارداریم که گذشت سنوگرافی وغربالگری گفتن بچت سالمه ودختره براش اسمش انتخاب کردم راحیل کلی ه ...

اخی عزیزم منم بچم ۷ ماه تو شکمم مرد کاش بچه ی توام تو شکمت میمیرد ن اینک ببینیش باز اینجور دردش کمتر

♦️ ناباروری ازناحیه مرد ضعف اسپرم

- نازایی علل مختلف دارد و یا از جانب مرد است یا زن یا هردو.

▫️تشخیص ناباروری:

- در مردان

اگر آب منی سفید رنگ باشد سالم و بچه دارمی شود و اگر کدر و یا مایل به قرمز رنگ باشد معلوم است مشکل دارد و نازا است و نیاز به درمان دارد.  

▫️درمان

-در مردان:

✅- تین فیل

✅- پودر کَوَر.

✅ پودر کاسنی.

✅مرکب چهار

✅املج

✅لبان

✅ابن مسعود

✅ شبها بدون شام نخوابد بلکه شام مقوی و مفصل بخورد.

▫️دستور غذایی (یک یا دو ماه):

1- صبحانه از روز هفتم قاعدگی تا روز سیزدهم سرخ شده پیاز با روغن زیتون و تخم مرغ.

2- یک لیوان مخلوط شیر با عسل هر شب از هفتم تا سیزدهم قاعدگی

3- ناشتا یک قاشق مرباخوری عسل (مخلوط سی گرم ژل رویال (عسل ملکه) با نیم کیلو عسل خوب) با هفت عدد سیاه دانه.

- برای مردان (علاوه بر موارد فوق)

4- زیاد خوردن خرما، انجیر و هویج.

5-دستور آب نیسان..تخم زردک

شیره انگور..نخود..به شیرین

هلیم.گوشت کبابی..طبخ گوشت باشیر

تخم مرغ باگوشت...

شام شیروخرما

شیرباعسل ازهفتم تا سیزدهم قاعدگی زن

▫️دستور معنوی:

1- خواندن دعاهای طلب فرزند.

2- درحال سجده بگوید"اللهم آدم فیهن لذتی وکثرفیهن رغبتی و قو علیهن ضعفی جلالا من عندک یاسیدی"

3- نیت کند اگرپسر باشد نامش رامحمد یا علی بگذارد واگردختر می خواهد نامش رافاطمه بگذارد.

استغفار.

حجامت انتهای ستون فقرات

شستن دهان بعدازسعدلثه

🔹بعدازاین کارها درشب چهاردهم که تخمک پایین می آید و در رحم قرارگیرد همبستر شود و باذن الله درهمان ماه یا ماه بعدی باردارمی شود.

شما سالم هم  که باشید باید مزاجتون سرد نباشه واسه بچه داری..وتوصیه های غذایی رو درموارد بالا رعایت کنید.

🌹 کانال رسمی مرکز طب اسلامی

🍃 @markazetebbeeslami

جاریم بچه دومش تو شکمش فوت شد بچه سومش سالم بود زبر نظر دکتر یه قرصایی میخورد روشو خوندم برا ستون فق ...

نمیدونی زیر نظر چه دکتری بوده؟

سلام منم بچم ۷ ماه سقط شد دلیلشم معلوم نبود کلیم اسباب بازیو عروسک براش خریدم براش اسم انتخاب کردم ه ...

سلام عزیزم.متاسفم. علتش معلوم نشد؟؟؟من ماه نهم بچم تو شکمم مرد.الان ۵۰ روز میگذره.شما چند وقت میگذره؟

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

اون فک کنم دکتر کی خوابی.. .کیخواهی  درست اسمش نمیدونم فوق تخصص خونه 

خودش هم مشکل خون داره جاریم