2777
2789
خب قبل اقدام سعی کردی علت از دست دادن پسرتو بفهمی؟

من پسرم چه دوران بارداری چه بعد بدنیا اومدنش چکاب شد گفتن مشکلی نداشته.خواستن بدن کالبد شکافی دلم نیومد.من فقط یه چیزی رو این مدت متوجه شدم که اردیبهشت امسال بیشترین فوتی های جنین بوده.نظر خودم اینه که حتما پارازیتی چیزی باعث شده

کارشناس ارشد حقوق قضایی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من پسرم چه دوران بارداری چه بعد بدنیا اومدنش چکاب شد گفتن مشکلی نداشته.خواستن بدن کالبد شکافی دلم نی ...

من که دادم پاتولوژی چه فایده!!گفتن همه چی نرمال بوده..منه لامصب هیچ علامتی نداشتم که بفهمم😭 نمیدونم حتما اسم دکتر سولماز پیری رو شنیدی که پریناتولوژیست متبحری هست ایشون تشخیصش برای من مسمومیت بارداری بود..در حالیکه هیچ علامتی نداشتم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
من پسرم چه دوران بارداری چه بعد بدنیا اومدنش چکاب شد گفتن مشکلی نداشته.خواستن بدن کالبد شکافی دلم نی ...

خودتون کارهای کفن و دفن رو انجام دادید؟

من رفتم دکتربهم گفت افسردگی شدیدداری بایدبرق وصل کنی تازودترنتیجه بگیری ولی بهم داروداد

خب پس تا زمانیکه دارو میخوری نباید برای بارداری اقدام کنی .درسته؟

اعصاب وروان بوددارودادگفت میخوری ضررواسه اقدام نداره باردارشدی قطع کن

خویه.کار خوبی کردی امیدوارم خیلی زود به آرامش برسی و بعدش هم خدا یه هدیه کوچولو بزاره تو شکمت😙

مری جان خیلی داغونم دکترم گفت به خودکشی فکرکردی ؟گفتم بله گفت خب پس تنهاراهش شوک دادن بهته حالااحتما ...

واقعا به خودکشی فکر کردی یا یه تصمیم یهویی گرفتی که بعدش پشیمون شدی؟؟میدونی چرا می پرسم میگم اگر خیلی اوضاعت خراب نیست فعلا دنبال شوک نرو.به داروها اکتفا کن یا حداقل با یه دکتر دیگه مشورت کن ببین اصلا الان برای شوک لزومی هست یا نه!!

ببین عزیزم من چون تو رو از نزدیک ندیدم و آشنایی باهات تو همین فضای مجازیه که نمیشه خیلی چیزا رو تشخیص درست داد،ولی من اگه جای تو بودم اول پیش روانشناس میرفتم تا با چند جلسه مشاوره و روان درمانی ببینم وضعیتم چطوره! بعد تصمیم میگرفتم پیش روانپزشک برم و دنبال دارو و شوک و ..

باز هم خودت و همسرت بهتر میدونین.