💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
آرسام جان هرروزسردعاهام تک تکتونویادمیکنم میگم الان شرایطمون سخته گاهی غیرقابل تحمل ولی بعدشب سیاه سپیدخداروچه دیدیدسال دیگه این موقع این تاپیک خالی باشه همه سرگرم بچشون باشن یادورهم جمع شیم راجب بچمون بگیم بخدابادعای هممون برآورده میشه خداهست خداهست خداهست
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
آرسام جان هرروزسردعاهام تک تکتونویادمیکنم میگم الان شرایطمون سخته گاهی غیرقابل تحمل ولی بعدشب سیاه س ...
من دو ساله فقط تو بیمارستانم و هی یه تکه از قلبم میره واقعا دیگه در توانم نیست خدا نگاهم کنه بهم بده منم شاد کنه همه شما دوست های گلم کاش برسه روزی ک بیایم لز پوشک و شیر و واکسن بگیم و درد بجه هامون کمرنگ تر بشه
بمیرم برای دلت آرسام به هداناهم گفتم اجاق کورکه نیستی بچه دارمیشی ماهاحساس شدیم زن بارداربچه حالمونو ...
واقعا بی رحم هستن بعضیا اونروز تو یه تاپیکی داشتم.میگفتم روزی ک داشتم سر بجه دومم سقط میکردم تخت کناریم زایمان کرده بود و من واقعا مثل یه بچه ذوق میکردم و بهش تبریک میگفتم بعد اون داد رو داد ک بیاید پرده کنار منو بکشید نمیخام این دقیقا میگفت این منو و بچم ببینه اون لحظه صدای شکستن قلبم حس میکردم و پرده ک کشیدم خیلی گریه کردم بیصدا خیلی