2777
2789
درکت میکنم عزیزم فقط بخدا واگذارشون کن  اگه من بودم محلشون نمیدادم  اگه شوهرتم ادم منطقی ...

اتفاقا دیشب شوهرمم ناراحت شد و متوجه شد گفتم چرا میاریش وقتی میبینی هر سری سر یه دقیقه میان میبرنش مگه من میخام چکارش کنم گفت دیگه نمیارم مگه ما بجه ندیده ایم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا بی رحم هستن بعضیا اونروز تو یه تاپیکی داشتم.میگفتم روزی ک داشتم سر بجه دومم سقط میکردم تخت کنا ...

خواهرجونم ناراحت نباش هرکی اندازه شعورش رفتار میکنه تو مقصر رفتار اون نیستی  

اون درکش خیلی پایین بوده ک‌همچین حرفی زده 

ادم خوبم زیاد داریم ولی متاسفانه اون ادم بی درکی بوده 

اتفاقا ی زنه هم همزمان با من بود زایمانش خداروشکر بچشم سالم بود وقتای ک من دردام شرو میشد خودم میشنیدم ک برام ذکر میگف ک زودتر راحت شم خیلیم دلداریم میداد همه مث هم رفتار نمیکنن 

خواهرجونم ناراحت نباش هرکی اندازه شعورش رفتار میکنه تو مقصر رفتار اون نیستی    اون درکش خ ...

اره سر پسرم همچنین کسی پیشم بود و مرتب بالاسرم دعا میخوند با اینکه خودش زودتر باید زایمان میکرد وضعیتش خوب نبود ولی سر بچه دومم اینجوری ‍ شد مرسی از اینکه هستید و حرفام گوش میکنید و دلداری میدید اگه اینجا رو نداشتم دیوونه میشدم مثل خواهر های نداشتم هستید خدا دل همتون شاد کنه

آرسام جان ماهممون دل شکسته ایم اینجاست که هممون یه دردمشترک داریم من دوماه ازهمه بریدم هیچکس ونمیخام فقط اینجاست که درددلمومیگم اروم میشم باهم میمونیم تابچه هامون این روزامیگذره واسمون بایدسعی کنیم ازامتحان الهی سربلندبیایم بیرون

اره سر پسرم همچنین کسی پیشم بود و مرتب بالاسرم دعا میخوند با اینکه خودش زودتر باید زایمان میکرد وضعی ...

عزیزم ب خدا توکل کن انشالله بچه بعدیت صحیحو سالم بغلت میگیری 

زن دایی منم دخترش بدنیا اومد پنج روز بعدش مرد دوسه تا هم سقط داشته قبل بعد بچه هاش الان خداروشکر ی پسرو دخترسالم‌داره 

این اتفاقا برا خیلیا پیش میاد فقط باید صبور باشیم

چرد بچه دومت سقط شد؟

گفتن پوچه پوچه بعد ک خوب سقط کردم فهمیدن پوچ نبود چی بگم عزیزم از کدوم دردم و کورتاژ شدم بعدش دو ماه بعد باز باردار شدم بخاظر کورتاژ خارج رحم شدم و جنیبن از دست دادم و علاوه بر اون یکی از لوله هام 

😢😢خدا لعنت کنه کسای رو ک اسم خودشونو گذاشتن دکتر و هیچی هالیشون نیس

خدا لعنت کنه شکایت شکایت کشی شد ولی مگه بچه من برمیگشت به من میگفتن تو کیسه ابت حتی یه نقطه نیست ک امیدوار بشی وگرنه اینماه زایمانم بود 

ممنونم عزیزم خدا دختر نازت بهت برگردونه ، عکس کاربریم ببین چقدر قشنگه برا بچه های رفته مون هست 

واااااای اشکم دراومد انگار من اینو واسه پسرم گفته خداااااایا 😢😢😢

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
واقعا بی رحم هستن بعضیا اونروز تو یه تاپیکی داشتم.میگفتم روزی ک داشتم سر بجه دومم سقط میکردم تخت کنا ...

وااا🤤🤤🤤🤤خدایاااااا چقدر آدم میتونه سنگ دل و بیرحم باشه.بمیرم واسه اون قلبت.تو ببخشش بخاطر آرامش روحت ولی شک نکن خدا تقاصتو میگیره ینی کائنات ادبش میکنه تا تو موقعیت تو قرار بگیره ..من به این مسئله ایمان دارم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
هداناجان فکرنکن بچت مرده اینجوری زجرمیکشی بگوبچم رفت بعدابیادالان وقتش نبودبیادخدایه بچه سالم همین ا ...

عزیزم پسرم ۱۶ روزش بود جلوی خودم خاکش کردن چقدر اذیت شد برای همیشه رفت 😔😔😔   ممنون عزیزدلم 😘

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

وای خاک تو سرش  منم وقتی بچمو از دست دادم چندتا از فامیل که بعضیا باردار بودن بعضیا هم نه دو سه تاش نمیزاشتن دستشون بهم بخوره  از دور بهم سلام مبکردن زود خودشون گم گور میکردن خودم متوجه شدم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
فرشته جانم منم میخام برم روانشناس بنظرت بهم دارومیده؟بتوداد؟

نه عزیزدلم دارو درست نیست حرف زدن و راه حل نشون دادن درسته اما واقعا تاثیر داره حرف زدن با یه روان شناس 

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰