2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها خوبین امروز رفتم بهداشت چون دکتر بهم برا مهرماه وقت داد ..چون موقع رابطه درد داشتم گفت احتمال بارداری داری چون ۶۰ روز پری نشدی🙄گفتم برام سونو نوشت عوض آز ...بعد اون گفت برو پیش روان پزشک که حالت از این  حالت در بیای رفتم یکم با مشاور حرف زدم تا دوباره برم ببینم چی میشه حرفهاش آروم کننده بود اما بهم گفت برم مشاوره ژنتیک چون فامیل هستیم گفت بهتره بری تهران اونجا دکترا بهتر رسیدگی میکنن حالا موندم پیش کی برم من که نمیشناسم 😥

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰
اره بخدا راست میگی خداروسکر که ندیدینش زجر کشیدنشو ندیدین......منم بعد دوماه فهمیدم باردارم میگفتم خ ...

خدا بت صبر بده عزیز دلم 

انشالله ب زودی دامنت سبز بشه 

من تو بارداریم همه چی میخوردم خیلی جاها مسافرت رفتم تو جاده های خراب جوری ک شوهرم رانندگی میکنه انگار پرواز میکنه رو سرعت گیر 

همه میگفتن بچت یچیزیش میشه منم میگفتم ن بابا من چیزیم نمیشه....چیزیم نبود ماه اخر بند ناف پسرمو ازم گرف😢

سلام بچه ها خوبین امروز رفتم بهداشت چون دکتر بهم برا مهرماه وقت داد ..چون موقع رابطه درد داشتم گفت ا ...

سلام فرشته جون. عزیزم درد موقع پریودی بخاطر عفونت هم میتونه باشه..منم ۸۰ روز بعد زایمانم پریود شدم.گرچه از ته قلبم آرزو می کنم باردار باشی عزیز دلم.

دکتر خوب هم تهران زیاده.ولی بارداری پر خطر که شامل ما میشه دکتر حنطوش زاده و دکتر وجیهه مرصوصی .. خیلی معروفن.من امروز به مطب دکتر مرصوصی زنگ زدم حتی گفت یکشنبه آینده بیا..گفتم فعلا قصد بارداری ندارم گفت اکی هر وقت خواستی بیای یک ماه قبلش زنگ بزن

۸۸۵۰۴۷۶۷

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
سلام بچه ها خوبین امروز رفتم بهداشت چون دکتر بهم برا مهرماه وقت داد ..چون موقع رابطه درد داشتم گفت ا ...

یکشنبه دوشنبه چهارشنبه از ساعت دو و نیم به بعد تماس بگیر۸۸۵۰۴۷۶۷

هداناجان پسرت جلودربهشت منتظرمامان باباشه همه میگن اوناییکه خدادوستشون داره اینکارومیکنه به حق جدبچم ...

مرسیعزیزم دعا کن یه بچه سالم پسرم رفت دیگه نمیاد    دعا میکنم دلت شاد بشه 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

کدوم شهری عزیزم مگه تو بارداری جز سلفری و آمینو آزمایش دیگه ای هم هست که بهتر نشون بده

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام فرشته جون. عزیزم درد موقع پریودی بخاطر عفونت هم میتونه باشه..منم ۸۰ روز بعد زایمانم پریود شدم.گ ...

مریم جان شما از شیراز میرین تهران  من که شنیدم دکترای خوبی داره شیراز 

مریم جان شما از شیراز میرین تهران  من که شنیدم دکترای خوبی داره شیراز

من شیراز نیستم عزیزم.من به خاطر کار همسرم جنوب ایرانیم...ولی خانواده هر دومون تهرانن..منم بعد ازدواجم اومدم اینجا.ولی برای بارداری همه ازمایشات و سونوگرافی و غربالگری و زایمان تهران انجام میدم.سر پسر اولم که نه ماه بارداری خونه بابام بودم.ولی این بارداری دومم فقط برای ازمایش و کارهای پزشکی و زایمانم رفتم تهران.اخرین باری که بعد زایمان پیش دکتر پیری پریناتولوژیست رفتم گفته باردار شدی بمون تهران و رفت و آمد اصلا نکن

خدا بت صبر بده عزیز دلم  انشالله ب زودی دامنت سبز بشه  من تو بارداریم همه چی میخوردم خیل ...

لعنت به بند ناف پسر منم مثل پسر شما هیچیش نبود فقط بند ناف خیلی بخدا زور داره خدا ایشالا بزودی بهت بده جاش سبز بشه 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

بچه ها خیلی دلم میگیرا خیلی درسته من داغ دیدم بچه هام رفتن ولی حسود نیستم دختر خواهرشوهرم رو شوهرم هر وقت میاره خونمون ما طبقه بالا هستیم یعنی یکدقیقه نمیشه میان میبرنش چه خود خواهرشوهرم چه مادرشوهرم خیلی دلم میشکنه حالا این دختر خیلی با من خوبه و من بهش میرسم دوسم داده ولی میان زودی میبرنش من ک نمیخام بخورمش یکسالشه و دقیقا بعد پسر من دنیا اومده کاش یکم ادما رحم داشتن 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......