2777
2789
عزیزم نباید ناامید باشی من مطمنم زود باردار میشی زندگیمون پر از اتفاقات غیرقابل پیش بینیه...پر از غ ...

عزیزم به هیچی جز خودت و بچه ات فکر نکن به هیچ چی
بزار فرشته ات رو سالم بغلش کنی و به خنده و اعتنای کسی نیاز نداشته باشی دختر برای یک مادر یک موهبته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نباید ناامید باشی من مطمنم زود باردار میشی زندگیمون پر از اتفاقات غیرقابل پیش بینیه...پر از غ ...

مری جان‌ اصلاحرص نخور زایمان کنی همه چی تموم اصلاتازایمانت بهش توجه نکن بدون بچت ازهمه چی مهمتر زایمان کنی همه چی تموم منکه دخترموازدست دادم دارم میسوزم ومیگم فقط به بچت توجه کن

عزیزم خودتو ناراحت نکن الان تو وضعیتی نیستی که بخوای استرس داشته باشی، کاش میشستی باهاش صحبت میکردی ...

این بار چندمه سر این موضوع بحث میکنه و هربار هم خودش عذرخواهی کرده ولی من ظرفیتم واقعا تموم شده...

اره عزیزم توی ماه هشتم ...

عزیزم انشالله بسلامتی فارغ بشی وبعدش تو زندگیت فقط اتفاقهای خوب خوشگل رخ بده😍😍😍😍😍

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
نه واقعا منم قبول ندارم که این از دست دادن امتحان باشه...چرا باید امتحان بشیم... ادمهای خوب بلایی سر ...

اخ گل گفتی دقیقا 

منم با خودم میگم این همه اتفاقات بد هر روز داره توی دنیا می افته این همه بچه بی گناه توی جنگ و حوادث طبیعی کشته میشن یا خیلی اتفاقات بدتر . یعنی چی خدا داره امتحانشون میکنه ؟ 

منم با نظرت موافقم اینا سرنوشت هست 

انشالله که خدا آخر سرنوشت هممون رو خوب رقم زده 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
اره عزیزم توی ماه هشتم ...

اخی عزیزم پس به سلامتی چیزی نمونده فارغ بشی 

منم اگه حاملگی ام ادامه پیدا می‌کرد الان ماه هشت بودم و اواخر آبان زایمانم بود 

صبحا از خواب بیدار میشم میگم چی می‌شد الان حامله بودم شکمم دیگه حسابی گنده شده بود شبها میخوابم بخوابم میگم اگه الان حامله بودم به سختی با شکم گنده میتونستم بخوابم همش در حال فکر هستم این روزا . 

انشالله خدا دخترت رو برات حفظ کنه حسابی از این روزات لذت ببر حسابی بخواب که دیگه نی نی بیاد فرصت خواب پیدا نمیکنی . 

به کارای شوهرت هم فکر نکن از خونه ات هم تکون نخور اصلا هتل چرا بری اونجا خونه تو و دخترت هست عزیزم از خونه ات نرو هیچوقت حتی توی شرایط سخت . 

انشالله که دلت شاد شاد بشه با اومدن دختر خوشگلت . 

من چند روز حالم خوب نبود تازه امشب تونستم کمی به پهلوی چپ دراز بکشم درد قلبم وحشتناک بود هرنفسم بادر ...

اخی عزیز دلم حسابی مراقب خودت باش 

کسانی که ناراحتی قلبی دارن باید خیلی مواظب سرما خوردگی و این چیزا باشن 

شوهر من دریچه قلبش مصنوعی هست توی تابستون یک باکتری ناشناخته وارد بدنش شد خیلی حالش بد شد دایم تب و لرز می‌کرد عرق می‌کرد ما فکر کردیم سرما خوردگی هست اما سرماخوردگی نبود سه هفته بیمارستان بستری شد و گفتن اگه باکتری وارد دریچه قلبش شده باشه باید دریچه تعویض بشه و عمل لازم داره . خلاصه کلی عکس گرفتن از همه جای بدنش کلی کردیوگرافی شد ولی خدا رو شکر باکتری به قلبش نزده بود . الان دیگه خیلی مواظبه سرما نخوره و خیلی بهداشت رو رعایت میکنه 

اینو دیدم و دلم غش رفت مریم جان فقط مواظب فرشته ات باش آهنگ دختر  داوود بهبودی حبیب حمید طالب ...

منم کلی گریه کردم بخاطراین عکس خدایامنوببرپیش دخترم یااونوبرگردون