💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخی عزیزم پس به سلامتی چیزی نمونده فارغ بشی منم اگه حاملگی ام ادامه پیدا میکرد الان ماه هشت ...
عزیزم... دلم گرفت اینا رو گفتی...انشاالله ازین بعده سرنوشتو پر از شادی باشه خوده همسرت تصمیم بگیره که بچه میخوادش خودش بیادبهت بگه...هیچی تو این دنیا بعید نیست...اینقد هممون اتفافای نادر و عجیب رو به چشم دیدیم که دیگه اینکه نظر همسرت عوض بشه دور از ذهن نیست عزیزم...
منم مطمئنم ولی من این عکسارومیبینم جیگرم میسوزه دخترش بیادزندگیشون ازاین روبه اون رومیشه شوهرش روزی ...
عزیزم من یه بار بچمو از دست دادم...اینجوری میگی انگار من از سر خوشی الان حالم اینه... خودم میدونم از دست دادن بچه چه به روز ادم میاره...بچم 31 هفته بود... به زور از تنم کشیدنش بیرون ... 💔