2777
2789
مری جان منم تو بارداری انزیم های کبدیم رفت بالا بعد سقط وقتی ازمایش ایمنی انعقادی دادم دکتر گفت مشکل ...

منم همش خودمو دلداری میدم..یه دکتر زنان گفت کلستاز بارداری یه دکتر کبد گفت اصلا معلوم نیست و بالا بودن آنزیمای کبدت ربطی به از بین رفتن بچت نداشته یه دکتر دیگه کبد رفتم گفت تشخیص اولیه ام اینه که کبد چرب حاد در بارداریه.. حالا پریناتولوژیست ببینم چی میگه..مونا جون آخه من تو بارداری از هفته ۱۸ آسپرین خوردم ممکنه حالا هپارین هم لازم داشتم و اگه اونو میزدم این اتفاق نمیوفتاد.

خودمم رفتم تو سایت های خارجی کبد چرب حاد در بارداری رو راجع بهش مقالات مختلف خوندم که همزمان با افزایش آنزیمای کبدی چربی خون میره بالا و کاهش پلاکت ایجاد میشه و قند خون افت میکنه که واسه من به جز بالا بودن آنزیمای کبوی هیچ کدوم تو ازمایش خون قبل سزارینم نبود.مونا جون علت از دست دادن بچت بالا بودن آنزیم کبدی بوده؟

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
من فقط نمیدونم چراخدابهم صبرنمیده چرادلم اینقدرتوش آتیش نمیدونم چرازنده ام به چه امیدی من اززندگیم ب ...

به امید این زنده و قوی باش که دخترت قراره دوباره پیشت برگرده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همش خودمو دلداری میدم..یه دکتر زنان گفت کلستاز بارداری یه دکتر کبد گفت اصلا معلوم نیست و بالا بو ...

نه عزیزم من تو 19 هفتگی تو سونو گفتن رگ های قلبش مشکل داره باید سقط کنی اگر به دنیا بیاد فوت میکنه خیلی روزهای بدی گذروندم الان 3 ماه میگذره رفتم برای سقط گفتن انزیم های کبدیت بالا الان که به دکتر گفتم اینو بهم میگه

برای شفای حسینم یه صلوات می‌فرستید.خدایا شکرت
نه عزیزم من تو 19 هفتگی تو سونو گفتن رگ های قلبش مشکل داره باید سقط کنی اگر به دنیا بیاد فوت میکنه خ ...

چندتا دکتر رفتی که گفت سقط کن   ؟؟؟چطور سقط کردی  

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
به امید این زنده و قوی باش که دخترت قراره دوباره پیشت برگرده

کی میری دکتر عزیرم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
من دخترمو ۲۶هفته از دست دادم و الان گل دختر بعدم ۷ماهه کنارم خوابیده توکل برخدا قرار نیست همیشه اتفا ...

وااایی ینی ۵ روزتو۷ ماه رفته بودین خیلی سخته

دلیلش چی بود

مری جان منم تو بارداری انزیم های کبدیم رفت بالا بعد سقط وقتی ازمایش ایمنی انعقادی دادم دکتر گفت مشکل ...

من با اینکه اسپرین میخوردم تو بارداری بازم انزیم های کبدیم خیلی بالا رفت 

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   
انزیم کبدی بالا مرگ برای مادر بعدشم جنینم ممکن از بین ببره الان که من ازمایش دادم نرمالم تو بارداری ...

منم دقیقا قبل و بعد بارداری نرمال بودم فقط تو بارداری..اونم وقتی بچم مرد و ازم آزمایش گرفتن فهمیدن.

من با اینکه اسپرین میخوردم تو بارداری بازم انزیم های کبدیم خیلی بالا رفت 

منم میگم که اسپرین میخوردم..شما علت از دست دادن بچتون آنزیمای کبدیتون بود؟

منم میگم که اسپرین میخوردم..شما علت از دست دادن بچتون آنزیمای کبدیتون بود؟

نه علتش اون نبود. سر پسرم انزیما رفتن بالا اما چیزی نشد 

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.