2777
2789
اوه سه سال که خیلی دیره...خدا رو شکر خوش شانس بوده..آخه من قضیه ام فرق داره من اول باید بفهمم علت جی ...

عزیزم حتما حتما خوب پیگیری کن تا مشکلت پیدا بشه بعد انشالله دوقلو میاری 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوقلوهم سخته ولی دکترم خیلی خوب 

مری را میگم .....شما انشالله سه قلو😁

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
رئیس  بیمارستان

چی؟

گاهی دکترا توجه نمیکنن من پسرمو بردم پیش بهترین وبا تجربه ترین دکتر شهر به شوهرم گفتم بزار اولین نسخ ...

ای خدااای من دل تو که خونه دیگه..بمیرن این مسئولین که فقط فکر جنگیدن با همه دنیان.خودمون دهه شصتیا تو جنگ بدنیا اومدیم و هنوزم با مشکلات اون سال ها دست به گریبانیم کم نبود بچه هامونم چوب جنگ افروزی رو دارن میخورن

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
عزیزم حتما حتما خوب پیگیری کن تا مشکلت پیدا بشه بعد انشالله دوقلو میاری 

نه بابا خدا نکنه دو قلو بیارم. دو قلو زایی بارداری های پر خطری دارن و صد تا مشکل دارن.. اره حتما پیگیرم هر چی باشه علتش فقط کبد چرب در بارداری نباشه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
نه بابا خدا نکنه دو قلو بیارم. دو قلو زایی بارداری های پر خطری دارن و صد تا مشکل دارن.. اره حتما پیگ ...

مری جان منم تو بارداری انزیم های کبدیم رفت بالا بعد سقط وقتی ازمایش ایمنی انعقادی دادم دکتر گفت مشکل انعقاد خون داری باید اسپرین بخوری تو بارداری هپارین بزنی گفت این کارو کنی مشکلی برای کبدت پیش نمیاد

برای شفای حسینم یه صلوات می‌فرستید.خدایا شکرت