2777
2789
سلام عزیزم .در خدمتم.خب خدا رو شکر که تونستم باعث بشم یه قدم مثبت برداری انشالله تنت سلامت باشه. بل ...

مری من همسرم یادم نیس کی زده اونم باید بزنه؟

ای خدا بعضیا هیچی نمیدونن یعنی هیچی

بقرآن از عید تا حالا انقدر دکتر رفتم فکر کنم مینی دکتر بشم برا خودم بعد این دوران

از بس مقاله میخونم تو اینترنت سرچ میکنم کلی آزمایش و دکتر رفتم و کلی اطلاعات از اینو اون

ای خدا خسته شدم..

مرسی عزیزم نظر لطفته ..خدا رو شکر دنیا هنوز ادمای خوبشو داره مثل شما و بقیه اعضا تاپیک ...من ک تو دن ...

نه عزیزم بهترین کارو می کنی مگه ندیدی حافظ میگه:

دلا خو کن به تنهایی که از تن ها بلا خیزد

سعادت آن کسی دارد که از تن ها بپرهیزد

واقعا گاهی دور بودن از آدما بیشتر به آرامشمون کمک می کنه.نه اینکه منزوی و افسرده بشیم ..همین که شما میگی درد دل کردن یا راز زندگی رو گفتن به دیگران و ..

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدا شاید مسخره بنظر بیاد روزی ک سونو آنومالی داشتم از صبح بهش میگفتم تو دخملی یا پسمل هر وقت میگفتم ...

این ارتباط واقعا هست منم براش قصه میخوندم حرف میزدم تکون که نمی خورد کلی التماسشو میکردم که مامانو نگران نکن و هزار تا کار دیگه .با خواست خدا نمیشه جنگید ناراحت نباش ان شاءالله سر بچه بعدی همین دلخوشیا تکرار شن

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
نمیدونم چی بگم چون جای تو نبودم که خیلی سختی کشیدی پس به خودم اجازه نمیدم هیچی بهت بگم.. امیدوارم دو ...

دلم می‌خواد دوباره همون آذر قبل بشم با همون اعتقادات و ایمان قلبی 

دارم سعی خودمو میکنم ولی واقعا دلم شکسته احساس میکنم معجزه خدا لازمه تا بقول شاعر دلم باز دل بشود و همون آدم قبلی بشم 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
خیلی قشنگ بود پسر  قشنگم داغت برا همیشه رو دلمه

خدا بهترین و بزرگترین خریدار دلهای شکسته ست.خدا جواب همه مارو میده زمانی که به یقین برسیم نوبت ما هم میشه.ان شاءالله

آذی جون دوبار تا حالا در مورد فیلم پرسیدی ولی جواب منو نمیدی!چه ژانری دوست داری؟اون دو تا فیلمی که د ...

عزیزم توی صفحات قبلی گفتم درام و عاشقانه و کلا موضوعات غمگین 

کذدوم دو تا فیلم ببخشید من ندیدم اگه اسمشون رو گفتی 

دلم می‌خواد دوباره همون آذر قبل بشم با همون اعتقادات و ایمان قلبی  دارم سعی خودمو میکنم ولی وا ...

میشی آذرجون تو دل پاکی داری نمیتونی از اصلت دور بمونی حق داری عزیزم خدا به دلت آگاه خودش کمکت میکنه دستتو میگیره.شرایط بدی رو پشت سر گذاشتی

مرسی عزیزم بابت دعای قشنگت و دل مهربونت که با غصه ما غم خودتو کم دیدی اما مادر مادره حتی مادر یه بچه ...

ممنون عزیز دلم از دعای قشنگت 

مری من همسرم یادم نیس کی زده اونم باید بزنه؟ ای خدا بعضیا هیچی نمیدونن یعنی هیچی بقرآن از عید تا ح ...

در مورد کاکسن هپاتیت که بهتره همه مردم واکسینه بشن چون خدای نخواسته اگه کسی الوده بشه دیگه گرفتاره و کبد هم عضو خیلی مهم و حساسیه حالا اونایی که بخاطر شغلشون بیشتر با مردم سر و کار دارن که واجبه مث پرستار و پزشک و .. ولی در مجموع واکسینه شدن ضرری که نداره خیلی هم مفیده..همسرت حتما دوره سربازی واسش زدن..اینجوری که بهداشت میگفت هر ده سال باید تجدید بشه حالا امروز باران جان که آلمان هستن میگفتن اونجا میگن ۱۵ سال و دیگه هم طرف لازم نیست هر سه دوره رو بزنه..ولی تو ایران وقتی برای تجدید واکسن هپاتیت بری هر سه دوره رو میزنن..بازم با پزشک مشورت کنید

لیا جان خودتو اذیت نکن منم هر دکتری بگی از انکولوژی تا پریناتولوژیست و فوق تخصص غدد و فوق تخصص کبد و ..همه رفتم ولی اخرم علتش قطعی نشده هنوز..علت مرگ جنین داخل رحم مادر چه سقط چه مرده زایی انقدر مسئله مبهم جهانی تو پزشکی که خارج از ایرانم نمیفهمن اینو یه پزشک با تجربه و باسواد ۸۰ ساله بهم گفت.گفت همسر سفیر ایران تو کانادا چند سال پیش بیمارم بود و وقتی باردار شد میومد ایران ویزیت میشد بعدم میرفت اونجا هم تلفنی باهام در تماس بود گفت یه روز زنگ زد گریه کرد گفت دو سه هفته قبل تولد بچم تو شکمم فوت کرد میگفت اینجا اگر بدونی به چه پزشکایی دسترسی دارم ولی هیچ کس نمیدونه علتمرگ بچم چ بوده..بعد دکتر گفت بهش گفتم پس بدون بسیار ادمای درست و با سوادی هستن چون بهت دروغ نگفتن چون انقدر این مسئله تو علم پزشکی دنیا مبهمه و هنوزم خبلی از علل سقط یا مرده زایی ناشناخته ست ..

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
خدا بهترین و بزرگترین خریدار دلهای شکسته ست.خدا جواب همه مارو میده زمانی که به یقین برسیم نوبت ما هم ...

من خیلی دل شکسته شدم تو این راه هر بار بدتر بدتر خورد شدم زمانیکه ک خیلی واضح دلم شکستن زمانیکه ک احساس میکرد قلبم زیر پاهاشونه ای خدا یاداوریش بدتر عذابم میده خدا ، انشاله عزیزم انشاله 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
در مورد کاکسن هپاتیت که بهتره همه مردم واکسینه بشن چون خدای نخواسته اگه کسی الوده بشه دیگه گرفتاره و ...

مری جون آزمایش انعقادی هم دادی ؟

منم همش میگم خدایا چی شد جنین توی شکمم مرد 

فعلا به دو مورد مشکوکم 

یا کبدم یا غلظت خون بالا 

دوستان از خدا براتون آرامشی میخوام همیشگی با یه دل شاد به زودی زود.ان شاءالله شروع این چله شروع فجر ...

مرسی عزیزم شب تو هم خوش 

سمیرا جون بازم بیا اینجا عزیزم