2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا نکنه عزیزم ان ساءالله خدا یه آرسام ناز و سالم بهت بده

فداتشم اول برا تو از خدا یه صالح ناز میخام مثل همون فرشته قشنگت بعد برا هممون وای آرسام جیگرم سوزوند چقدر قشنگ بود بارداریش بچه های فرشته از اول خاص هستن بنظرم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
تنها جان یعنی بچت هیچ مشکلی نداشت پس چطور فوت شد

بعد از یه سالگی فهمیدیم کبدش چربی ذخیره میکنه که در نهایت باعث عفونت ریه شد ولی بخدا هر کی  حتی دکتراش این بچه رو میدیدن میگفتن علائمش به بچه مریض نمیخوره آخر سرم که خدا نگذره از این دکترای بی وجدان کلی بلا سر پسرم تو icu آوردن و شد اون چه که نباید

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
فداتشم اول برا تو از خدا یه صالح ناز میخام مثل همون فرشته قشنگت بعد برا هممون وای آرسام جیگرم سوزوند ...

دقیقا همینطوره انگار از اول نشون کرده بودن

اخ ببخشید حواسم نبود گفته بودین کبدش مشکل داشت

واقعا خوش به حال خدا که بنده های خوب و شاکری مث شما ،سمیرا جان الهام جان و بقیه دوستان اینجا..داره که انقدر شکرگزار و صبورین..انقدر امیدوار به آینده و به رحمت خدا..

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
دقیقا همینطوره انگار از اول نشون کرده بودن

بخدا شاید مسخره بنظر بیاد روزی ک سونو آنومالی داشتم از صبح بهش میگفتم تو دخملی یا پسمل هر وقت میگفتم دخمل دریغ از یه تکون وقتی میگفتم پسر تند تند لگد میزد بخدا عین خقیقت 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
بخدا شاید مسخره بنظر بیاد روزی ک سونو آنومالی داشتم از صبح بهش میگفتم تو دخملی یا پسمل هر وقت میگفتم ...

اصلا مسخره نیست ارتباطی که مادر با فرزند میگیره واقعا عجیبه...جنس ارتباطش خداییه

ای وای خدای من چقدر اینجا مامان های دلشکسته زیادن که فرشته هاشون رو بعد بدنیا اومدن از دست دادن  ...

مرسی عزیزم بابت دعای قشنگت و دل مهربونت که با غصه ما غم خودتو کم دیدی اما مادر مادره حتی مادر یه بچه یه روزه و بدنیا نیومده.امیدوارم بحق امام حسین و حضرت علی اصغر دل همه مادرای داغ دیده بزودی زود شاد بشه خدا به شما هم که تو غربتین و تنها نظر کنه و خونه تونو با اومدن فرزندانی سالم و زیبا و صالح روشن کنه

واقعا خوش به حال خدا که بنده های خوب و شاکری مث شما ،سمیرا جان الهام جان و بقیه دوستان اینجا..داره ک ...

مرسی عزیزم نظر لطفته ..خدا رو شکر دنیا هنوز ادمای خوبشو داره مثل شما و بقیه اعضا تاپیک ...من ک تو دنیای واقعی با کسی دردو دل نمیکنم چون ی بار چوبشو خوردم اینجا میام برا درد و دل و راهنمایی بقیه دوستای گلم

😆

آذی جون دوبار تا حالا در مورد فیلم پرسیدی ولی جواب منو نمیدی!چه ژانری دوست داری؟اون دو تا فیلمی که دیشب گفتمو نرفتی تو سایت IMDB ببینی چه موضوعی داره و آیا مورد پسندت هست یا نه!

واقعا خوش به حال خدا که بنده های خوب و شاکری مث شما ،سمیرا جان الهام جان و بقیه دوستان اینجا..داره ک ...

ان شاءالله که منم مثل چیزی باشم که شما گفتی ان شاءالله که از این آزمایش قبول و سربلند بیایم بیرون.قطعا شما هم صبوری و خدا به شما نظری خاص داره.برای ما هم دعا کن وقتی دست دخترتو گرفتی در حقمون دعا کن که درای رحمت خدا به روی شما بازه