2777
2789
عزیز دلم انشالله بزودی باز اون روزای قشنگ رو تجربه میکنی 

من و تو سرآمد این تاپیک هستیم کلکسیون درد من ک همش تجربه کردم هیچکدوم ناراحت نکردم ، فداتشم ممنون و همچنین برگشتن السای نازت

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
من خیلی دل شکسته شدم تو این راه هر بار بدتر بدتر خورد شدم زمانیکه ک خیلی واضح دلم شکستن زمانیکه ک اح ...

ارسام بخدا منم له شدم هر بار شکست خوردم گفتم دفعه بعد 

درکت میکنم عزیزم 

من بهارین سال‌های جونی ام با غصه هدر شد تمام زندگی زناشویی ام با رنج بچه دار شدن گذشت 

خیلی بهم این سالها سخت گذشت 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم توی صفحات قبلی گفتم درام و عاشقانه و کلا موضوعات غمگین  کذدوم دو تا فیلم ببخشید من ند ...

Frida

Gloomy sunday

Requiem for a dream

این ۳ تا درام و عاشقانه و قشنگن

اینم معمایی و قشنگه black butterfly

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
من و تو سرآمد این تاپیک هستیم کلکسیون درد من ک همش تجربه کردم هیچکدوم ناراحت نکردم ، فداتشم ممنون و ...

انشالله آرسام تو هم برگرده بزودی فدات شم 

اخ ناله سر کن شماره یک رفت طفلی  

حالا موندیم من و تو 

انشالله تو هم باردار میشی ناله هات کم میشه 

فقط من همیشه بیخ ریش اتون هستم ناله سر میدم 

مری جون آزمایش انعقادی هم دادی ؟ منم همش میگم خدایا چی شد جنین توی شکمم مرد  فعلا به دو مورد ...

من آزمایش غلظت خون دادم ولی فوق تخصص انکولوژی گفت مشکلی نداری

Frida Gloomy sunday Requiem for a dream این ۳ تا درام و عاشقانه و قشنگن اینم معمایی و قشنگه blac ...

اهان باشه عزیزم باید از کجا ببینم 

ارسام بخدا منم له شدم هر بار شکست خوردم گفتم دفعه بعد  درکت میکنم عزیزم  من بهارین سال‌ه ...

منم از اول ازدواح درگیرم خوب میفهمتت روزی ک بچه دومم باردار شدم دقیقا همون روز و همون ماه بود ک آرسام حامله شدم باز همون روز آزمایش دادم و ... رو ابرا بودم میگفتم وای چقدر قشنگ خدا دقیقا همون روز داد دیگه حسم متوجه میشی چقدر بعد پسرم میتونستم شاد بشم وقتی بستری شدم باز رفتم همون اتاق همون بیمارستان لعنتی چقدر التماس خدا کردم ک بار اخر باشه من برا زایمان بیام اینجا هی بدتر بدتر روزای شده ک از درد داشتم میمردم ولی الان دو سال و نیمه پام تو اون بیمارستان ک اول گفتن آرسام مرده نزاشتم و اون دکتر بی رحم ک با سنگدلی گفت بچت مرده رو نمیبخشم هیچ وقت 

من آزمایش غلظت خون دادم ولی فوق تخصص انکولوژی گفت مشکلی نداری

چه جالب 

خوب خدا رو شکر که مشکلی نداشتی 

آزمایشات انعقادی تعدادشون زیاد بود یا نه ؟ 

انشالله آرسام تو هم برگرده بزودی فدات شم  اخ ناله سر کن شماره یک رفت طفلی   حالا موندیم ...

داغ هیج وقت نمیره فقط کمرنگ تر مبشه وگرنه هر گلی یه بوبی داره از خدا میخام دل همه شادشه منم در کنارشون 

چه جالب  خوب خدا رو شکر که مشکلی نداشتی  آزمایشات انعقادی تعدادشون زیاد بود یا نه ؟  ...

نه زیاد نبود ولی من بازم قانع نشدم آذر میرم پیش یه پریناتولوزیست معروف ایشون آزمایشات تکمیلی بدن بهت میگم جزییاتو

منم از اول ازدواح درگیرم خوب میفهمتت روزی ک بچه دومم باردار شدم دقیقا همون روز و همون ماه بود ک آرسا ...

اخی عزیز دلم میدونم چقدر شکست سخته 

من که از اینکه زنده ام در تعجبم بخدا 

کلا به همه گفتم بمن بگین آذر پوست کلفته   

اخی عزیز دلم میدونم چقدر شکست سخته  من که از اینکه زنده ام در تعجبم بخدا  کلا به همه گفت ...

واقعا منم در عجبم من چجور این همه درد کشیدم بازم هستم 

نه زیاد نبود ولی من بازم قانع نشدم آذر میرم پیش یه پریناتولوزیست معروف ایشون آزمایشات تکمیلی بدن بهت ...

اهان چون آزمایشات انعقادی و ایمنی تعدادشون خیلی زیاده 

منم میخوام بگم برام بنویسن البته نمیدونم قبول میکنن چون هزینه هاش گرونه براشون ممکنه قبول نکنن 

مری جون اطلاعات پزشکی ات خیلی خیلی بالاس آفرین بهت 

انشالله آرسام تو هم برگرده بزودی فدات شم  اخ ناله سر کن شماره یک رفت طفلی   حالا موندیم ...

آذی من مطمئنم باردار میشی و بچتو بغل می کنی به سلامتی .قلبم بهم میگه