2777
2789
اذر جون هم اضافه کنید

قربونت عزیزم 

ولی من توی خوندن دعا تنبلم نمیخوام مدیون بقیه بشم 

سوره واقعه رو پنج روز خوندم بعد سرما خوردم یادم رفت 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله که نیسته عزیزم، دیروز مارو که تا مرز سکته برد اول که نوشت برام باور کن تا ساعتها دست چپم و ک ...

ای وای چه شوخی بدی کرده 

۱.باران

۲.مریم

۳.ارسام

۴.سعیده

۵.مامان آراد

۶.لیا۹۸

۷.آدینه

۸.هدانا

۹.فرشته

۱۰.زیبا

۱۱.نیلو

۱۲.ابوالفضل

۱۳.مریم۱۹۸۳

۱۴.دلشکسته

۱۵.رها

۱۶.تنها۹۶

۱۷.نیلوفر

۱۸.السا(آذر)

۱۹.پریناز

سعیده توی این فکرم به شوهرم بگم حالا که قراره یکسال نرم دانشگاه 

بیا دوباره بچه دار شیم ولی واقعا نمیدونم چطوری بگم که از خونه بیرونم نکنه با این حرف 

سعیده توی این فکرم به شوهرم بگم حالا که قراره یکسال نرم دانشگاه  بیا دوباره بچه دار شیم ولی وا ...

عزیزم دعای ما میگیره این ختم جواب میده وشوهرت قبول میکنن و ایندفعه صحیح وسالم بغل میگیری بچتو

سعیده توی این فکرم به شوهرم بگم حالا که قراره یکسال نرم دانشگاه  بیا دوباره بچه دار شیم ولی وا ...

باهاشون صحبت کن انشالله که قبول میکنه، شاید اون موقع که گفتن دیگه نمیخواد بخاطر اتفاقات ناراحت بودن 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
عزیزم دعای ما میگیره این ختم جواب میده وشوهرت قبول میکنن و ایندفعه صحیح وسالم بغل میگیری بچتو

خدا کنه عزیزم به دعاهای شماها خیلی محتاجم