2777
2789
من ۱۲ ساله باردار نشدم امسال فروردین متوجه شدم باردارم هفته شش قلبش تشکیل شد هفته هشت که رفتم صدای ق ...

دلیل ناباروریتون چی بود؟

خدایاااااا شکررررررررت.میدونم یه روز میاد که به آرزوم میرسم و از ته دل میگم خدایاشکرت که منو تنها نزاشتی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلیل ناباروریتون چی بود؟

علت خاصی نداشت ازمایشاتم نرمال بود یه تایمی زیاد دنبالش نبودم دیگه اینجوری گذشت کم کم بیخیال شده بودم که فهمیدم باردارم که اونم خواست خدا نبود که بمونه

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

میشه شماره اش رو برام بفرستی 

شاید من بتونم کمکش کنم اخه من دوستای زیادی داشتم توی شرایط مهرا بودن و من بهشون کمک کردم البته خودشون گفتن 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 

۱.باران

۲.مریم

۳.ارسام

۴.سعیده

۵.مامان آراد

۶.لیا۹۸

۷.آدینه

۸.هدانا

۹.فرشته

۱۰.زیبا

۱۱.نیلو

۱۲.ابوالفضل

۱۳.مریم۱۹۸۳

۱۴.دلشکسته

۱۵.رها

۱۶.تنها۹۶

۱۷.نیلوفر

۱۸.پریناز

لیست یاداشت کنین برا خودتون.اگه کسی هم خدانکرده اضافه شد از اخر اضافه میکنیم

خیلی نگران مهرا هستم  همش میگم اگه حقیقت داشته باشه چی

انشالله که نیسته عزیزم، دیروز مارو که تا مرز سکته برد اول که نوشت برام باور کن تا ساعتها دست چپم و کتفم بی حس بود، بعد که اینجا گفتم باران جون نوشتن که همون دیروز بهشون درخواست دوستی دادن درصورتی که کسی که بمن پیام داد گفت شب قبل این اتفاق افتاده یعنی زمانی که مهرا زبونم لال تو بیمارستان بوده و خونریزی شدید معده کرده به بارانم درخواست دوستی داده، دیگه دلم اروم شد

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

دیشب یک کار. پیدا کردم در رابطه با رشته خودم 

ولی شهر دیگه اس سه ساعت تا لندن فاصله داره به شوهرم میگم برم میگه دیونه شدی کلی مسیر رفت و امدت هست 

حالا توی دلم گفتم فوقش میرم اونجا یک اتاق میگیرم آخر هفته ها میام خونه خودم 

هم تجربه کاریپیدا میکنم هم سرم گرم میشه هم پولی در میارم بالاخره بهتر از بیکار موندن توی خونه اس 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود