2777
2789
عزیزم اگه میشه توخصوصی بهتون بگم 

عزیزم انشاله خدا خودش شفاش بده

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باخوندن تاپیکت تمام خاطرات زمستان80بهمن ماه برام زنده شد بیمارستان رجایی اتاق عمل  بخش اطفال ...

خدا بهتون صبر بده

دلم.گرفت😢😢😢

منم همش برف میومد همین فکرو میکردم که بچه م سردشه😭😭

خدا بهتون صبر بده دلم.گرفت😢😢😢 منم همش برف میومد همین فکرو میکردم که بچه م سردشه😭😭

ممنون عزیزم

چه برفی هم بودبهمن ماه80

ان شاالله جای بچه اتون سبزبشه برات گلم ودلت آروم

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
ممنون عزیزم چه برفی هم بودبهمن ماه80 ان شاالله جای بچه اتون سبزبشه برات گلم ودلت آروم

مال من سال 95 بود😢

سبز نشد 97 یکی دیگه رو از دست دادم😢

منم مث شما به امید دخترم زنده ام

ممنونم عزیزم همچنین برای شما

مال من سال 95 بود😢 سبز نشد 97 یکی دیگه رو از دست دادم😢 منم مث شما به امید دخترم زنده ام ممنونم ...

صبورباش عزیزم

ان شاالله به زودی دلت شادبشه گلم

من 14سال طول کشیدسال80دخترم فوت شدوسال94دختردیگه ام بدنیااومد

اماان شاالله برای شمابه همین زودی هابیادبغلت وبه آرامش برسی عزیزم

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
اهواز رفتم گفتن اول ی ازمایش بده اگه ژن معیوب رو نشون داد دیگه ازمایش نمیخای دادمش هزینش شد ۷۰۰ که گ ...

ما سه چهار سال پیش انجام دادیم تقریبا یک یک و خورده ای  تومن بود یادم نیست که گفت اگه قبل بارداری میومدین براتون رایگان میشد یا تو بارداری ولی در کل چون ما بیمه تکمیلی بودیم یادم نیست چقد ولی اونقد زیاد نشد ولی خب دیگه واسه همیشه خیالمون راحت شد 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
وااای چقدر بارداری بعد از مرده زایی وحشتناک و پر استرسه..پزشک بارداری دومت پریناتولوژیست بود؟ اینجور ...

والا دکترم فقط متخصص زنان و زایمان بود ولی خیلی مهربون بود و بهم توجه میکرد

من اسم آزمایشا و سونوهارو نمیدونستم 🙈 ولی اونارو که میدونستم یه سونو داخلی واسه اندازه گیری دهانه یا لوله رحم انجام دادم یکی هم معاینه کردن و ترشحاتم یا چیزی دیگه رو برداشتن بردم آزمایشگاه ولی نمیدونم واسه چی بود بقیه سونو و آزمایشارو هم اسماشونو نمیدونم سونو های معمول آنومالی و مرحله دوم و اینا رو هم انجام دادم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
دل داغونمونوچیکارکنیم که داره میترکه من یک ماه دخترم رفته همه میگن یکی دیگه یکی دیگه هیچکس ازدلمون خ ...

قربونت بشم زمان فقط گذشت زمان میتونه یکم دل داغونمونو آروم تر کنه ولی هرگز فراموش نمیکنیم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست