2777
2789
احسنت عزیزم👏👏👏 با این ایمان قوی و توکل خدا حتما جوابت رو میده من همیشه میگم خدا اونقدر بزرگه و غر ...

اصلا نگاهمون به خدا کلا غلط و همیشه حالت طلبکارانه ست.خیر سرمون مسلمونم هستیم😕😕😕😕

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
من این ماه رابطه محافظت نشده داشتم  این هفته باید آزمایش انجام بدم پسر عموم که چندین سال درگیر ...

من که بعید میدونم واسه تو چیز نگران کننده ای باشه..فقط یه تلنگر بهت زده مواظب رژیم غذاییت باشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون فرهنگ که پزشو میدیم واسه ۲۵۰۰ سال پیشه.الان چی هستیم!! فرهنگمون حدود ۴۰ سال هم نمیرسه چه برسه ۲۵ ...

دقیقا شوهرم میگه کشور ما فقط حرف از اقتصاد میزته در اصل باید فرهنگ سازی کنه اقتصادشم که 😐😐😐 میگه ما پنجاه سال از اروپا عقبیم از هر لحاظ  

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
من که بعید میدونم واسه تو چیز نگران کننده ای باشه..فقط یه تلنگر بهت زده مواظب رژیم غذاییت باشی

اره هستم من صورتم خراب شده بودد الان خیلی بهتر شده که همش بخاطر کبده  

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مریم جان الان چه مکمل هایی میخوری 

دقیقا شوهرم میگه کشور ما فقط حرف از اقتصاد میزته در اصل باید فرهنگ سازی کنه اقتصادشم که 😐😐😐 میگه ...

کاش ۵۰ سال عقب بودیم..۵۰ سال عقب تر ینی بچه های ما که به میانسالی برسن شرایطشون مشابه اروپا میشه؟؟؟عمرا که نمیشه..

مامان آرسام، اسمت چیه؟ عزیزم قبل ازدواج چه کاری خیلی خوشحالت میکرد، همون رو دوباره شروع کن و انجام ...

اسمم زهرا ست درسمم تموم شده کار ندارم فعلا 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
مریم جان الان چه مکمل هایی میخوری 

صبحا یه فولیک اسید ۸۰۰ میکرو میخورم

ظهر هم یه زینک پلاس میخورم که توش فولیک اسید ۲۰۰ میکرو داره..که در طول روز از طریق قرص فولیک اسید ۱ دریافت کرده باشم

شبا هم یه کپسول آهن میخورم فروفورت

هفته ای یدونه هم ویتامین دی

اره هستم من صورتم خراب شده بودد الان خیلی بهتر شده که همش بخاطر کبده  

من هنوزم هر روز یه لیوان خاکشیر و آب ولرم میخورم.اصلا آب خنک نمیخورم در طول روز.اب ولرم کلا چند ساله عادت کردم.میوه خنک از تو یخچال نمیخورم میزارم بیرون گرم بشه واسه کبد بده البته عادتم کردم دیگه.سس نوشابه شکلات بستنی شکر روغن واسه خودم ممنوع کردم.

فک کنم ۷ سالی هست هیچ ادویه ای استفاده نمیکنم. جز زردچوبه و زعفرون و فلفل سیاه..زردچوبه واسه کبد عالیه

بعد پر کشیدن بچم همه از این تعجب کرده بودن میگفتن تو انقدر رو سلامتی وسواسی و حواست هست چراا این اتفاق افتاد!!

مریم جان صبحونه چی سر وقت میخوری 

صبحا یه فولیک اسید ۸۰۰ میکرو میخورم ظهر هم یه زینک پلاس میخورم که توش فولیک اسید ۲۰۰ میکرو داره..که ...

مگه فولیک اسید ۸۰۰ شما با ویتامین دی نیست؟

مال من ۸۰۰ میکرو فولیک اسید داره و ۸۰۰ بوتیک ویتامین دی

کاش ۵۰ سال عقب بودیم..۵۰ سال عقب تر ینی بچه های ما که به میانسالی برسن شرایطشون مشابه اروپا میشه؟؟؟ع ...

من ۸ سال پیش برای اولین بار رفتم المان، واسه یه دوره فرصت مطالعاتی چند ماهه.

موقع برگشت واقعا از ته قلبم به خدا گفتم میخوام اینجا زندگی کنم چون به تو خیلی نزدیک ترم.

واقعا احساسم اینه که من اینجا به خدای خودم خیلی نزدیکم، راحت باهاش درد و دل میکنم و به یادشم.

نمیدونستم خدا تقدیر و سرنوشت من رو اینجوری نوشته.

خدا رو شکر به خاطر همه نعمتهاش 🙌