ای جااانم آخی چقدر خوب!!همسر برادرم روسه و همسر دوست صمیمیم پرتغالیه هر دو ماهن.اصلا انگار دروغ و کلک و ریا و.. بلد نیستن انقدر که رو راست و صداق هستن..میدونم که خوب و بد همه جا هست و الان دارم کلی حرف میزنم عین اینکه ما ایرانیا کلا اهل خالی بندی و کلک و ریا و حسادت و غیبتو تهمت و..هستیم حالا این رذائل توی هر کدوممون مقدارش کم و بیش فرق داره.بخدا بیخود نمیگم ما تو اسفل السافلین جهنم گیر کردیم اصل بحث امکانات رفاهی نیست گرچه اونم جای بحث خودشو داره،حرف من اخلاقیات رو به زواله..خداوند از مردم ایران رو برگردونده بخاطر گناهان زیادشون..
ببین یه کتابی میخونم خیلی زیباست واقعا به این نتیجه رسیدم که مرزبندی کشورها الکی نبوده ناقص ترین روح ها رو مردم مناطق خاورمیانه بخصوص عراق و ایران و افغانستان دارن و ..کامل ترین روح ها مربوط به مردم کشورهای اروپاییه این آرامشی که تو وجودشون و توی محیط زندگیشونه و قلب های صاف و روشنی که دارن بخاطر روحشونه..بازم میگم دارم کلی میگم واسه دوستان سوتفاهم نشه این که تو ایران خودمونم افرادی داریم که طی الارض میکنن و بسیار بندگان صالح و مقرب خدا هستند شکی نیست و اگر بلایی هم هنوز بخاطر انبوه گناهان زشتمون نازل نشده بخاطر اوناست..
این سگ آزاری و حیوان ازاری و نابود کردن طبیعت و ..همه اینا باعث میشه کائنات دست به دست هم بدن و ما رو بدبخت تر کنن..