2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان منم تو یه سال دوتا سقط داشتم دقیق ۲۳مهر۹۷ اولیشو که قلبش تشکیل نشد از دست دادم دومیشم آخر شهریور امسال که ۱۱هفته بود ایست قلبی کرد بی دلیل الان دارم آزمایشایی که دکترم داده رو انجام میدم بعداجازه اقدام بهم بده خدا میدونه چقدر غصه خوردم چقد حسرت میخورم خواستم بگم منم دعا کنین همیشه دعاتون میکنم که اونی که از خدا میخوایینو بهتون بده بزودی

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
سلام دوستان منم تو یه سال دوتا سقط داشتم دقیق ۲۳مهر۹۷ اولیشو که قلبش تشکیل نشد از دست دادم دومیشم آخ ...

سلام عزیزم.. متاسفم بخاطر سقط ها و سختی هایی که داشتی..😔😔 انشالله که نتیجه آزمایشات عالی باشه و بزودی ی بارداری خوب پیش رو داشته باشی و نی نی رو به بغل بگیری...

سلام عزیزم.. متاسفم بخاطر سقط ها و سختی هایی که داشتی..😔😔 انشالله که نتیجه آزمایشات عالی باشه و بز ...

فدای دل مهربون و دردکشیدت بشم امضاتو خوندم😔 خیلی خوب درکت میکنم انشالله خدا بهت یه نی نی سالم بده انشالله بیایم بهم خبرای خوش بدیم...

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
فدای دل مهربون و دردکشیدت بشم امضاتو خوندم😔 خیلی خوب درکت میکنم انشالله خدا بهت یه نی نی سالم بده ا ...

فدای تو عزیزم....الهی آمین ..الهی آمین.. پسر منم بدون علت ایست قلبی کرد...😢😢

الهی غم از هممون دور شه.. و بزودی مادر بشیم ...

اره ماری جون. اهل آلمانه 

ای جااانم آخی چقدر خوب!!همسر برادرم روسه و همسر دوست صمیمیم پرتغالیه هر دو ماهن.اصلا انگار دروغ و کلک و ریا و.. بلد نیستن انقدر که رو راست و صداق هستن..میدونم که خوب و بد همه جا هست و الان دارم کلی حرف میزنم عین اینکه ما ایرانیا کلا اهل خالی بندی و کلک و ریا و حسادت و غیبتو تهمت و..هستیم حالا این رذائل توی هر کدوممون مقدارش کم و بیش فرق داره.بخدا بیخود نمیگم ما تو اسفل السافلین جهنم گیر کردیم اصل بحث امکانات رفاهی نیست گرچه اونم جای بحث خودشو داره،حرف من اخلاقیات رو به زواله..خداوند از مردم ایران رو برگردونده بخاطر گناهان زیادشون..

ببین یه کتابی میخونم خیلی زیباست واقعا به این نتیجه رسیدم که مرزبندی کشورها الکی نبوده ناقص ترین روح ها رو مردم مناطق خاورمیانه بخصوص عراق و ایران و افغانستان دارن و ..کامل ترین روح ها مربوط به مردم کشورهای اروپاییه این آرامشی که تو وجودشون و توی محیط زندگیشونه و قلب های صاف و روشنی که دارن بخاطر روحشونه..بازم میگم دارم کلی میگم واسه دوستان سوتفاهم نشه این که تو ایران خودمونم افرادی داریم که طی الارض میکنن و بسیار بندگان صالح و مقرب خدا هستند شکی نیست و اگر بلایی هم هنوز بخاطر انبوه گناهان زشتمون نازل نشده بخاطر اوناست..

این سگ آزاری و حیوان ازاری و نابود کردن طبیعت و ..همه اینا باعث میشه کائنات دست به دست هم بدن و ما رو بدبخت تر کنن..

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
ای جااانم آخی چقدر خوب!!همسر برادرم روسه و همسر دوست صمیمیم پرتغالیه هر دو ماهن.اصلا انگار دروغ و کل ...

به خدا حرفهای دل منو زدی. انسانهای مهربون، شریف و با ایمان توی ایران کم نیستند، اما گروهی که فقط میتونم بگم خدا ازشون نگذره، کل فرهنگ ۲۵۰۰ ساله ایران رو به نابودی کشیدند. 😔😔

وای بچه ها من از روزی ک این بلا ها سرم اومده خیلی احساس بیکسی میکنم نمیدونم چجوری بگم یه حسیه ک هی م ...

مامان آرسام، اسمت چیه؟

عزیزم قبل ازدواج چه کاری خیلی خوشحالت میکرد، همون رو دوباره شروع کن و انجام بده

مامان آرسام، اسمت چیه؟ عزیزم قبل ازدواج چه کاری خیلی خوشحالت میکرد، همون رو دوباره شروع کن و انجام ...

مثلا همین صبر که اولین نشانه ایمانه تو این تاپیک به وضعمون نگاه کن ..مشت نمونه خرواره..هیچ کدوم صبوری بلد نیستیم چون سیستم آموزشیمون فقط بر مبنای ایدئولوژی افراطیه یادمون دادن فقط دعا کنیم و دنبال یکی بگردیم از این وضع نجاتمون بده، به بچه هامون یاد ندادن صبور باشن سیستم آموزشی،جامعه ،خانواده هیچ کس بهمون یاد نداده.

به خدا حرفهای دل منو زدی. انسانهای مهربون، شریف و با ایمان توی ایران کم نیستند، اما گروهی که فقط میت ...

اون فرهنگ که پزشو میدیم واسه ۲۵۰۰ سال پیشه.الان چی هستیم!! فرهنگمون حدود ۴۰ سال هم نمیرسه چه برسه ۲۵۰۰ سال..

خودت که فعلا تا دو ماه باید قرص کبدتو بخوری بعد ببینی چی میشه.درسته؟فعلا اجازه بارداری نداری

من این ماه رابطه محافظت نشده داشتم 

این هفته باید آزمایش انجام بدم پسر عموم که چندین سال درگیر ن بیماری کبدد بود میگه باید سه روز کامل دارویی مصرف نکنی بعد آزمایش بدی .حالا میخام تکرارش کنم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین