2777
2789
عزیزم حالتو میفهمم آدمی که مث ما چینی دلش ترک برداشته منتظر کوچکترین حرفی بی منظور یا با منظوره که خ ...

حالا بعضیا درک و شعور بالاتری دارن و توی صحبت و رفتارشون با افرادی مث ما خیلی رعایت می کنن و سنجیده حرف میزنن و رفتار میکنن بعضیام بی فکرترن و هر چی به ذهنشون میرسه میگن.دیگه ما نمیتونیم همه ادما رو با خودمون هماهنگ کنیم پس تنها چاره اش قوی تر شدنه که ما قوی شدی مطمئن باش.اگر تو بارداریمون میگفتن بچتون ماه اخر میمیره دق میکردیم ولی الان زنده ایم هنوز و امیدواریم چون قوی شدیم شکر خدااا

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
عزیزم حالتو میفهمم آدمی که مث ما چینی دلش ترک برداشته منتظر کوچکترین حرفی بی منظور یا با منظوره که خ ...

راستی سنو دادم کبدم نرمال بود حالا معلوم نیست علت بالا بودن انزیمها چیه ..فردا دوباره میرم متخصص داخلی ...

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی سنو دادم کبدم نرمال بود حالا معلوم نیست علت بالا بودن انزیمها چیه ..فردا دوباره میرم متخصص داخ ...

ااا خدا رو شکر که توی سونو کبدت چرب نبوده.ببین من بعد زایمانم هر هفته تا سه چهار هفته میرفتم انزیمای کبدمو چک میکردم حتی تو اولین ازمایشاتم با اینکه بالا بود ولی همزمان سونوگرافی کردن کبد سالم بود.کلا به نظر چیز نگران کننده ای نیست

[QUOTE=105112615]ااا خدا رو شکر که توی سونو کبدت چرب نبوده.ببین من بعد زایمانم هر هفته تا سه چهار هفته میرفتم انزیمای ...[/QU

کاش بشه اقدام کنم .مرسی عزیرم که همیشه روحیه  میدی 😘😘

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مثلا میگه دختر میترسید تو رو دیده گفت همه ک مثل اون نمیشن یا وای همین گفتم دست راستت زیر سر زهرا بعدشم.تازه اوایل بارداریشونه چرا اونموقع ک من تند تند باردار میشد یکبار نمیگفت دستت زیر سر دخترم نمیدونم بعضیا کی میخان یاد بگیرن دل شکستن تاوان داره اونم به چه قیمتی درست میگی هبچکی حال ما رو درک نمیکنه منم بهش گفتم.ممنون از لطفتون من مشکلی برا باردار شدن ندارم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
مریم جان حرف صدقه اینا ردی منم همینطور همیشه صدقه حتی بعد مرگ بچم گفتم از طرف پسرم باشه کلی مای بیبی ...

عزیزم من که این اتفاق رو در مورد خودم فقط امتحان سخت الهی میدونم چون هیچ حق الناسی به گردنم نبوده و نیست و هر حرفی بخوام بزنم همش خودمو جای طرف مقابل میزارم که دلش نشکنه و هر کیو میبینم فقط سعی می کنم خوبیا و زیبایی هاشو ببینم و بهشون بگم و .. پس ما که دلی نشکوندیم ما که مال حرومی سر سفرمون نیاوردیم پس فقط امتحان بوده ..

اون پیرزن هم از بدبختی و کم شعوریش اون نفرینو کرده.نفرین اون که نگرفتت خیالت راحت چون نه تنها بهش ظلم نکردی تازه دوبارم بهش کمک کردی.به هر حال ما هممون اومدیم تو این دنیا و امکان نداره بدون امتحان الهی از دنیا بریم.شکرگزار خدا باشیم تا سربلند باشیم پیش خدا و بچه های فرشته مون

عزیزم من که این اتفاق رو در مورد خودم فقط امتحان سخت الهی میدونم چون هیچ حق الناسی به گردنم نبوده و ...

من خیلی خیلی همیشه مواظب حق الناسم  

همیشه میگم خدایا کمکم کن خواسته یا ناخواسته دلی را نشکونم  به کسی بی حرمتی نکنم 

اره اینا امتحان سخت الهین..

دقیقا منم میگم کاش هیچوقت پسرم اون دنیا از من شرمنده نشه

مثلا میگه دختر میترسید تو رو دیده گفت همه ک مثل اون نمیشن یا وای همین گفتم دست راستت زیر سر زهرا بعد ...

ببین هر حرفی و بزنی و هر قضاوتی کنی تو این دنیا تاوان همون اندازه رو پس میدی .من به این باور دارم و ایمان دارم.مادر شوهرت از اون مدل هاست که فکر نمیکنه و حرف میزنه...بعدم وقتی تو حامله بودی اون جمله رو نمیگفت علتش اینه که هیچ مادر شوهری دلش نمیخواد ضعف یا آتو از دخترش دست عروسش بده.حالا به خیال کوته فکرا این ضعفه دیگه.

منم ماه اول بعد زایمانم خانوم دوست همسرم که باردار بود و چند روز دیگه زایمانشه ..پشت تلفن گفت واای مریم جوون تو رو که دیدم خیلی ترسیدم به دکترم گفتم ال کن و بل کن و ..اون لحظات خیلی دلم گرفت و گفتم شدم درس عبرت واسه این و اون ..بعد تلفنو که قطع کرد به خودم گفتم اون که کم شعوره و توش حرفی نیست ولی چه اشکال داره مورد تو بشه درس عبرت برای مادرای باردار دیگه شاید یه بچه این وسط نجات پیدا کنه و یه مادر داغ دار کمتر شه ..و گفتم خدایا هر جا که منو مثال زدن فیدبک مثبتش برای اگاه شدن به مادر باردار رو به خودم برگردون..

ما همگی درد مشترک داریم پس تجربیات تلخ مشترک اینچنینی هم حتما هممون داریم

میگم شب قبل آزمایش ساعت ۲ ونیم شب فولیک اسید خوردم  ممکنه به این خاطر انزیمها بالا نشون داد

مثلا میگه دختر میترسید تو رو دیده گفت همه ک مثل اون نمیشن یا وای همین گفتم دست راستت زیر سر زهرا بعد ...

معلومه هیچ مادرشوهری به عروسش نمیگه دستت زیرسردخترم اونادخترخودشونوازهمه بهترمیبینن منم ازهفته پیش رفتم اینطورشدم گفتم دیگه نمیرم تازایمان نکردم نمیرم چون ماهاحساسم شدیم من خودمومیگم باکوچکترین تلنگرمیشکنم بالاخره امتحان سختی شدیم غصه نخورمنوتوبه اندازه کافی غم ازدست رفتن بچمونوداریم که نخایم غصه امثال این ادماروبخوریم شوهرم گفت هیچوقت دیگه نیاآروم شدم همینکه هیچوقت نمیبینمشون برام کافیه