2777
2789
نشنیده بودم اینو دوست خودم بچه اولش دوقلو بود یکی از بچه هاش وقت زایمان مرده به دنیا اومد الان پسرش ...

یه سوال دیگه هم دارم ازتون. وقتی بچه دنیا اومد غمهای روزای از دست دادن بچه قبلی چطور میشه؟ میدونم هیچوقت پاک نمیشه ولی دوس دارم کمرنگ بشه از ذهنم. ایا میشه یه روزی با بغل کردن بچه، خاطرات تلخ این روزا کمی کمرنگ بشه برامون؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=311860365]یه سوال دیگه هم دارم ازتون. وقتی بچه دنیا اومد غمهای روزای از دست دادن بچه قبلی چطور میشه؟ میدونم هی ...[/QUOTE

کمرنگ که میشه این خاصیت دنیاس 

ولی من اولیم دختر بود دومی پسر همش انگار یه گمشده دارم مدام کمبود یه دختر تو وجودم هست

[QUOTE=311860365]یه سوال دیگه هم دارم ازتون. وقتی بچه دنیا اومد غمهای روزای از دست دادن بچه قبلی چطو ...

منم بچه ای که از دست دادم دختر بود با وحود اینکه یه دختر ده ساله دارم ولی همش میخوام اکه مجدد باردار شم بچه دختر بشه.‌انگار میخوام ناخوداگاه حای خالیش پر بشه

منم بچه ای که از دست دادم دختر بود با وحود اینکه یه دختر ده ساله دارم ولی همش میخوام اکه مجدد باردار ...

عزیزم من صفحه آخر تاپیک رو خوندم، برات از ته دلم آرزو میکنم فرشته کوچولوت برگرده بغلت

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....
عزیزید ممنونم از محبتتون شما شرایطتون چجوریه؟

من پسر یک سالمو از دست دادم تقریبا ۴ ماهه تصادف کردیم

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....
بچه ها من امروز رفتم دکتر. میخوام زودتر باردار شم.‌دکتر زیر بار نرفت که نرفت.‌گفت شش ماه بعد الان نه ...

با یه دکتر دیگه هم مشورت کن، چرا میگه شش ماه دیگه؟ 

با یه دکتر دیگه هم مشورت کن، چرا میگه شش ماه دیگه؟ 

امروز رفتم دکتر وقتی گفت شش ماه حالم خیلی خراب شد تحمل ندارم.‌نمیدونم گفت بخیه هات پاره میشه زودتر بشه. شما چیزی شنیدین؟ چقدر بعد میشه؟؟

وای خدا.. یک ساله؟ تو بغلتون نبود مگه؟ میخوایید مجدد بازدار شید؟ متاسفم خیلی ناراحت شدم

بغلم بود ولی چپ کردیم، خودمم اسیب دیدم پام شکسته، طحالمو برداشتن 

بله دلم میخواد باردار بشم و پسرم دوباره برگرده بغلم ولی هرچی زمان میگذره دودل میشم و میترسم

امروز رفتم دکتر وقتی گفت شش ماه حالم خیلی خراب شد تحمل ندارم.‌نمیدونم گفت بخیه هات پاره میشه زودتر ب ...

تازه زایمان کردین؟ معمولا میگن شش ماه 

شنیدم بعد سه ماهم اقدام میکنن ولی خب شاید چون بدنت هم ضعیفه بچه ضعیف بشه

بغلم بود ولی چپ کردیم، خودمم اسیب دیدم پام شکسته، طحالمو برداشتن  بله دلم میخواد باردار بشم و ...

عزیزم چقد ناراحت شدم خیلی دلخراشه. انشالله هرچی صلاح هست براتون پیش میاد و قطعا بهترینهاست.. چرا دو دل هستید؟ چند ماه کذشته؟ به نظرم فقط باردازی میتونه کمی زخمهامون رو‌ مرهم بده