2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضیا سه تا سه تا بچه می آرند دریغ از یکی از مشگلات ما دریغ از انوکساپارین و اسپرین

اصلا حوصله بارداری نداشتم.به آب و آتیش زدم،قسمت شد رفتیم کربلا... دیگه هرچی لازم بود رو خواستم یکیش حوصله  

سلام دوستای عزیزم و مادرای دل شکسته. جواب امینوسنتزم اومد. بچه هزاران بار شکر سالمه. یه خانوم گله. برای همتون کلی دعا کردم و میکنم خدا دل هممون رو شاد کنه. امیدوارم تک تکتون بیاین خبر خوب بدین. همه شما دل شکسته های عزیز که پیش خدا یه مقام دیگه ای دارین. 

فقط تو سونو انومالی بهم گفتن روده اکوژن داره باید هر چند وقت یه بار پیگیری و سونو کنم. دعا کنین این مورد هم خوب بشه و چیزیش نباشه. 

همش از خدا خواستم معجزه اش رو بهم نشون بده و نشون داد.شما هم اینو از خودش بخواین. حتما نشون میده. 

سلام هفته دوم یا سوم منو فرستاد سونو گرافی دکتر هم گفت ساک حاملگی تشکیل نشده.یا زود اومدی یا بارداری ...

فک کنم زود رفتی عزیزم. هفته دوم یا سوم چیری نمیتونن تشخیص بدن. عدد بتاتون چند بود؟ من پارسال قبل بارداریم یه بارداری خارج رحم داشتم که ساک رو تو رحم ندیدن و البته عدد بتاهم خیلی نامنظم تغییر میکرد

دل مادر برایت تنگ گشته... بمیرم بالشت از سنگ گشته... 
کسی اینجا هست اندازه من تو دلش غم داشته باشه  کی مثل بدبخت و بیچاره شده بچه ای که ۶ سال بزرگش ...

واقعا متاسفم خیلی از خوندن پیامتون درد به دلم نشست. فقط از خدا طلب صبر دارم برات. واقعا که غم شما خیلی بیشتراز داغ دل ماست. 

عزیزم تو مادری و داغ بچت بیچارت کرده. میخوای داغ رو دل مامانت بذاری و اون دنیای خودتو نابود کنی؟ مطمعن باش با این کار اون دنیاهم از دیدنش محروم میشی. فقط صبر و صبر و صبر. خدا عالمه حکمت این کار چی بوده. خدا صبر عظیم بهتون بده

سلام دوستای عزیزم و مادرای دل شکسته. جواب امینوسنتزم اومد. بچه هزاران بار شکر سالمه. یه خانوم گله. ب ...

عزیزم همیشه خوش خبری باشه چشمتون روشن گلم. حتما اینبار جواب صبر و امیدت رو میبینی و یه نی نی سالمو به بغل میگیری

عزیزم همیشه خوش خبری باشه چشمتون روشن گلم. حتما اینبار جواب صبر و امیدت رو میبینی و یه نی نی سالمو ب ...

انشا... .

انشا... برای همه عزیزای گلم از جمله شما عزیزم. انشا..‌ شما هم بیای خبر خوب بذاری به زودی.

محتاج دعای همگی هستم

اصلا حوصله بارداری نداشتم.به آب و آتیش زدم،قسمت شد رفتیم کربلا... دیگه هرچی لازم بود رو خواستم یکیش ...

چرا کم حوصله شدی؟

من یکی از فانتزیام این هست که ناخاسته بفهمم باردارم.

😉

چرا کم حوصله شدی؟ من یکی از فانتزیام این هست که ناخاسته بفهمم باردارم.

درواقع انرژیم افتاده.از سال ۹۶ تا حالا فقط۱۴۰۰ بارداری نداشتم  چی بگم والا؛ درهرصورت خداروشکر  

سلام حالتون چطوره انشاله بعد یه دوره استراحت دوباره شروع کنید و سریع حامله بشید. و بارداری سالمی ...

سلام عزیزم

شکر خدا کمی بهترم

میخوام از لحاظ روحی آماده بشم بعد به بارداری فکر کنم

البته هر چی خدا صلاح بدونه بهترینه

ممنون دوست عزیز ❤️❤️❤️