2777
2789
کسی اینجا هست اندازه من تو دلش غم داشته باشه  کی مثل بدبخت و بیچاره شده بچه ای که ۶ سال بزرگش ...

خدا بهت صبر بده عزیز دلم

چه اتفاق دردناک و سختی. فقط از خدا بخواه بهت   تحمل این غم و مصیبت بزرگ رو بده و بهت کمک کنه. ما مادرای دل شکسته هم همگی از ته دل برات آرزوی صبر میکنیم عزیزم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای عزیزم . من فردا امینوسنتز دارم خیلی ناراحتم اگه چیزی باشه دیگه تحمل ندارم. بارداری قبلی خاتمه ...

سلام عزیزم 

انشالله جواب امینو منفیه عزیزم ❤

توکلت ب خدا باشه 

منم امینو شدم میدونم چ لحظاتی رو میگذرونی ❤

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
سلام حالتون چطوره انشاله بعد یه دوره استراحت دوباره شروع کنید و سریع حامله بشید. و بارداری سالمی ...

سلام عزیزم، خوبی؟ کوچولو چه خبر   روزای سختش گذشته ایشالا وقت دلبریشه...

من خداروشکر مجدد باردارم؛ از ترس اینکه دلبستش نشم یا اینکه چه میدونم باز تو بدو بدوی قبلی ها نیفتم سونو نرفتم هنوز  

فقط دعا کنید برم پیشش

عزیز دلم حق داری.  خدا دل شکسته ات رو ببینه و برات صبر واجر بده عزیزم .

یکی از اقوامم ۸ سال پیش پسر ۶ ساله اش رو توی تصادف از دست داد. فقط خدا به داد دل این مادرای داغدیده باید برسه. خیلی خیلی بی تاب بود و کاملا هم طبیعی هست سخت‌ترین درددنیاست.  بعد از اون حادثه تلخ و دردناک خدا بهش سه تا فرشته گل داده که واقعا فرشته ان. من هر وقت فرشته هاش رو میبینم نمیتونم نبوسمشون  و در آغوش نگیرمشون بس که ناز و فرشته ان. از صمیم قلب میخوام خدا تو این روزای سخت و دردناک کنارت باشه و حتما هم هست و بهت کمک کنه عزیز دلم. 

کسی اینجا هست اندازه من تو دلش غم داشته باشه  کی مثل بدبخت و بیچاره شده بچه ای که ۶ سال بزرگش ...

عزیزم 

انشالله خدا بهت صبر زینبی میده.

انشاله یکی بیاری 

میدونم فراموش نمیشه.داغش همیشه داغه

ولی با اومدن بچه بعدی آدم مشغول میشه .خیلی فرق میکنه.

از قدیم اینطوری بوده .باید یکی بیاری تا خودتو مشغول کنی .تنهایی سختتره.

انشاله که با اولین اقدام حامله بشی‌

خدا بهت اجر میده 

اون بچه ها ذخیره آخرتمون هستن

انشاله که الان توی بهشت دارند باهم بازی میکنند.

😉

عزیزم  انشالله خدا بهت صبر زینبی میده. انشاله یکی بیاری  میدونم فراموش نمیشه.داغش همیشه ...

اصلا نمیتونم بهش فکرم بکنم دیگه بچه نمیخام  من فقط مرگ میخام

دل من تنگ صدایی‌ست   که نیست...
یسنا جون حاملگیت مبارکه انشاله سلامت باشین اره بارداری ما خیلی سخته استرس و انوکسارو اسپرین ...

ممنون عزیزم.لخته خون تو مسیر بند ناف. امروز دکتر دیگه ای رفتم میگفت احتمالا از قندت بوده،باید انسولین هم بزنی

دوباره داپلر پشت سرهم  

ممنون عزیزم.لخته خون تو مسیر بند ناف. امروز دکتر دیگه ای رفتم میگفت احتمالا از قندت بوده،باید انسولی ...

من سر این بارداری ماهی یبار میرفتم.همه چی اوکی بود.فقط استرسهای الکی می افتاد به جونم.

😉

ممنون عزیزم.لخته خون تو مسیر بند ناف. امروز دکتر دیگه ای رفتم میگفت احتمالا از قندت بوده،باید انسولی ...

دخترت سه سالشه ماشاله؟

خدارو شکر طبیعی حامله شدی و سوپرایز شدی.

😉

اصلا نمیتونم بهش فکرم بکنم دیگه بچه نمیخام  من فقط مرگ میخام

هنوز جوونی 

هنوز میتونی یه بچه دیگه رو خوشبخت کنی

ناامیدی خوشایند نیس 

زندگی باید جریان داشته باشه

خدا کمک میکنه

بخاطر مادرت

بخاطر شوهرت

بخاطر اونایی که براشون عزیز هستی 

انشاله زود سرپا بشی و زندگیتو با داشتن یه امید دیگه رونق بدی.

😉

بعضیا سه تا سه تا بچه می آرند

دریغ از یکی از مشگلات ما

دریغ از انوکساپارین و اسپرین

😉