2777
2789

هستی جون خوبی؟ عروسک خاله چطوره؟ آنومالی رفتی عزیزم؟ از نیلو جون چه خبر؟ اینجا هم سر بزنید خواهراا...

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات شم واقعا ناامیدم هرماه میگذره و من شکسته تر و داغونتر واقعا فقط دلم میخواد بی دردو رنج بخوابم و ...

سپیده جون میدونی که هیچ مشکلی نداری فقط و فقط حال روحی که داری مانع بارداریت میشه مطمئنم. بخدا که حق داری ولی حیفه نکن عزیزم به خودت روحیه بده سرزنده باش دوست ندارم واقعا خودت رو ببازی

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
شبنم محبوبه الهام سمانه فاطمه زهرا بی معرفتا بیاید ی خبر از خودتون بدید..تلگرام من نمیاره ولی شماها ...

سلام مهربان جون تلگرامتو درست کن دیگه واقعا جات خالیه عزیزم..عادت داریم هر روز ‌پیامای‌ مثبت‌و پر انرژی ازت بگیریم.. نیلو خوبه عزیزم ولی فعلا انتقالش کنسل شده تا خوب به خودش برسه و نی نی تپل بکاره تو دلش😍😍😍بقیه دوستان گروه هم خوبن محبوبه جون هم از ماه بعد اقدام رو شروع میکنه به سلامتتتتتی🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

هستی جون خوبی؟ عروسک خاله چطوره؟ آنومالی رفتی عزیزم؟ از نیلو جون چه خبر؟ اینجا هم سر بزنید خواهراا.. ...

دختر منم خوبه خدا رو شکر خاله دست بوسته😍 اره عزیزم رفتم خدا رو هزار مرتبه شکر همه چی خوب‌و عالیه بقیه راه رو هم خدا کمکم کنه منو هیچوقت فراموش نکنین تو دعاهاتون واقعا محتاجم عزیزم. من هر لحظه به فکرتونم. سونو انومالی  به فکر همتون بودم اون لحظه. دیشب هم وقتی تکون میخورد دست گذاشتم رو شکمم برای همتون اون حس رو خواستم جدی میگم☺️ 

دختر منم خوبه خدا رو شکر خاله دست بوسته😍 اره عزیزم رفتم خدا رو هزار مرتبه شکر همه چی خوب‌و عالیه بق ...

الهی شکر...شک نکن همیشه تو دعاهام هستین همتون..ممنون که به فکرمونی..الهی تا پایان بارداری همه چی عالی عالی پیش میره و دختر نازت سالم و سلامت میاد بغلت 🤲😘😘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
عزیزم زن داداشت ۸ ماهگی بچشو از دست داد؟؟؟؟ وای.

اره گلم

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
سلام سپیده جانم.‌قربونت برم چرا این حرفا رو میزنی؟ گلم یک بار باردار شدی و باز هم خواهی شد..ناامید ن ...

فدات بشم بخدا پیامتو خوندم همینجوری گریه میکنم اشکم بند نمیاد خیلی تنهام واقعا هیچ کس جز همدردام درکم نمیکنه کاش خدا دلمونو شاد کنه کاش خدا صدامونو بشنوه

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
سپیده جون عزیزم.هممون مثل همیم.الان توی گروه ۴۰ نفری هستیم.اکثرمون اقدامیم.و فعلا خبری نیس و  ...

قربونت برم مریم قشنگم بخدا من غصه خودمو شماهارو میخورم چیکار کنیم که دعاهامون به جایی نمیرسه 

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
سپیده جون میدونی که هیچ مشکلی نداری فقط و فقط حال روحی که داری مانع بارداریت میشه مطمئنم. بخدا ...

هستی مهربون نمیدونم برای خوب شدن حالم چیکار کنم ااز بعد از عید حالم خیلی بد شد یهو اعصابم بهم ریخت همه جا میزنم زیر گریه اینقد که نفسم بابا نمیاد چند ساعت آروم میشم بعد دوباره بد میشه حالم دعام کن فقط همین

الهی شکر...شک نکن همیشه تو دعاهام هستین همتون..ممنون که به فکرمونی..الهی تا پایان بارداری همه چی عال ...

انشاالله مهربان جونم خدا کمکم کنه باقی راه رو

هستی مهربون نمیدونم برای خوب شدن حالم چیکار کنم ااز بعد از عید حالم خیلی بد شد یهو اعصابم بهم ریخت ه ...

عزیز دلم یه وقت فکر نکنی که درکت نمیکنم ولی چاره چیه قسمت این بوده... هر وقت حالت گرفته بود بیا اینجا عزیزم به قول خودت کسی درک نمیکنه جز بچه های اینجا من خودم اگه کمکی از دستم بر بیاد برات خیلی هم خوشحال میشم انجام بدم حالتو خوب کنم. اینجا باش خودتو دور نکن از ما 

فدات بشم بخدا پیامتو خوندم همینجوری گریه میکنم اشکم بند نمیاد خیلی تنهام واقعا هیچ کس جز همدردام درک ...

فدای اشکات گل قشنگم.. تو بهترین کس داری..خدا رو داری که از مادر هم مهربونترِ..عزیز دلم به بزرگیش قسم صدامونو میشنوه فقط باید قبول کنیم که هنوز زمان رسیدن به بعضی چیزها نرسیده..سپیده جونم فقط استرس و افکار منفی رو از خودت و زندگیت دور کن خواهش میکنم عزیزم..بیا و به خودت قول بده از همین الان ذهنتُ از کلمات و افکار منفی خالی کن..خودت رها کن تو دامن سبز خدا.. به عظمتش قسم خیلی خیلی زود همه چی رو به راه میشه و تو هم به امید خدا و اذن الهی مادر میشی نه یک بار بلکه دوبارِ و سه بارِ...  فقط افکار منفی و بیهوده که مثل سم میمونه رو بریز دور و به خدایی که خالق تمام هستیِ اعتماد کن.. الهی که به آرامش برسی و خدای خوبی‌ها حاجت دلت رو خیلی زود و به بهترین شکل ممکن بده قشنگم 🤲که شک ندارم به زودی سوپرایز خواهی شد😘

شبنم محبوبه الهام سمانه فاطمه زهرا بی معرفتا بیاید ی خبر از خودتون بدید..تلگرام من نمیاره ولی شماها ...

سلام مهربان جان،خوبی عزیزم...کجایی خانوم دلمون برات تنگ شده تو گروه نسیتی.....

باور کن من هم تو سایت نیومده بودم،همین الان اومدم و پیامتو خوندم عزیزم..

والا منم اگه همه چی خوب پیش بره به امید خدا این ماه اقدام میکنم 😍🤲🤲🤲🤲🤰

آنچه دلم خواست نه آن میشود*هر چه خدا خواست همان میشود*(به خدا سپردم فرشته کوچکم را....😔)                          {موی فر داری عزیزم،دلربایی میکنی؛دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی.....🥺 }                                                                        {ستیا ِ عزیزم،دخترم،تو ملکه ای بودی که تاجی از موی فر بر سر داشتی}😭👑ملکهِ مو فرفریم کجا رفتی.....😔😔
هستی مهربون نمیدونم برای خوب شدن حالم چیکار کنم ااز بعد از عید حالم خیلی بد شد یهو اعصابم بهم ریخت ه ...

عزیزم توروخدا اینقدر خودتو اذیت نکن لطفا....

تا خودت نخوای حالت خوبه نمیشه باور کن،و تا حالت خوب نشه باردار نمیشی،

خیلی برات ناراحت شدم،😔انشالله خیلی زود بهمون خبرای خوب میدی،امیدوار باش...

آنچه دلم خواست نه آن میشود*هر چه خدا خواست همان میشود*(به خدا سپردم فرشته کوچکم را....😔)                          {موی فر داری عزیزم،دلربایی میکنی؛دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی.....🥺 }                                                                        {ستیا ِ عزیزم،دخترم،تو ملکه ای بودی که تاجی از موی فر بر سر داشتی}😭👑ملکهِ مو فرفریم کجا رفتی.....😔😔