2777
2789
عزیزم برای منم سال دست گلم اومد دیگه زمان میگذره ولی باز دسته گلام برگشتن  فکر روزای خوش اینده ...

عزیزم شما جریانتون چی بوده

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
عزیزم شما جریانتون چی بوده

منم بچمو به دلیل بیماری بعد زایمان از دست دادم باز خدا لطف کرد بهم برگردوند تو روزایی که از همه جا نا امید بودم باردارشدم فقط میگم اون روزای سخت گذشت ومیگذره

به وقت تولد دوقلوها  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم میشه بگی چی شده بود؟الان دوقلوس؟چن هفته ای؟

عزیزم اونقدر بی قراری میکردم اون روزا چندین بار استاتر این تاپیک برام دعوت فرستاد بیام تاپیکش  تا شاید اروم بشم نخاستم بیام نمیخاستم ،ولی باز خدا،باز خدا،، فقط میخام بگم اون روزای سخت ،گذشت درسته بسختی گذشت،ولی گذشت

به وقت تولد دوقلوها  
بچها خیلی حالم خراب داعونم دعا کنید برام محتاجم واقعا اذیتم خستم بخدا . همش درد پشت درد ای خدا ج گنا ...

عزیزم از خدا بخواه، بهت نزدیکه. من دقیقا سال بچم گفتن قلب این یکی تشکیل نشده،سقطش کن. خونمون رو عوض کردیم، حالم بهتر شد

الان خداروشکر اون روزا گذشت. ولی زندگی بالا و پایین داره

@اسلااااام ‍  خوبی بیا بگو نفس چکار میکنه بچه داری خوبه؟خوش بحالت سریع حامله شدی.مراقب ...

سلاام عزیزززای دلم. .مریم جوونم. الهی که تو هم جواب بگیری و خدا دلتو شاد کن. من که آرزوی قلبیم برای همتون. خیلی دوستتون دارم. مثل خاهرای خودم براتون آرزوهای خوب دارم از خدا. ...نفس خانوم هم خوبه داره بزرگ میشه خداروشکر خیلی ریزه بود بهتره 

سلاام عزیزززای دلم. .مریم جوونم. الهی که تو هم جواب بگیری و خدا دلتو شاد کن. من که آرزوی قلبیم برای ...

سلام فرزانه جاانم چطوری مامان؟ نفس جون خوب؟😍 روزش مبارک🥰⚘⚘ الهی که ۱۲۰ سال شاد و سلامت کنار هم باشین و خاطره‌های خوشگل بسازید🤲 عزیزم خیلی برام دعا کن این ماه سالگرد فرشتم و فوق‌العاده روزای سختی رو دارم میگذرونم....به نفس بگو برای هممون دعا کنه.. عروسک خاله رو محکم ببوس🥰😘😘😘😘😘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
عزیزم چقد سخت شده بهت بچه دوم رو نمیاری؟

خداروشکر سومین بارداریم به خیر گذشت،هرچند سخت بود. الان نرگس جانم هشت ماهشه

ایشالا شما هم به سلامتی باردار می‌شید و بغل میگیردش