2777
2789
@sfa2020   سپیده جون کجایی عزیزم؟؟؟ بیا یه خبر از خودت بده

باردار نشدم و به شدت حال روحیم خرابه 

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم ما خوبیم خداروشکر تو چطوری روز گل دخترت مبارک عزیزم

خدا رو‌شکر عزیزم من و دخترم هم خوبیم شکر خدا😘🙏🏼 ممنونم گلم😍 گفتم حالت رو بپرسم مامان خانم

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
باردار نشدم و به شدت حال روحیم خرابه 

سلام الهی که به حق مادر سادات هر چه زودتر یه کنجد ناز میاد تو دلت 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
سلام عزیزم ما خوبیم خداروشکر تو چطوری روز گل دخترت مبارک عزیزم

الهی که شما هم به سلامتی و به موقعش زایمان کنی و نی نی نازت رو بغل کنی

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
خدا رو‌شکر عزیزم من و دخترم هم خوبیم شکر خدا😘🙏🏼 ممنونم گلم😍 گفتم حالت رو بپرسم مامان خانم

الهی که به حق مادر سادات نی نی نازت رو بغل کنی

عزیزم ناراحت میشم دوست ندارم تو این حال ببینمت😔

فدات شم واقعا ناامیدم هرماه میگذره و من شکسته تر و داغونتر واقعا فقط دلم میخواد بی دردو رنج بخوابم و بیدار نشم

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
سلام الهی که به حق مادر سادات هر چه زودتر یه کنجد ناز میاد تو دلت 

ممنونم از دعای قشنگت ولی شاید واقعا من تو این دنیا سهمم مادرشدن نیست بچه ها اگه نمیام نمیخوام حال شما هم خراب کنم نمیدونم چقدر دووم میارم 

ممنونم از دعای قشنگت ولی شاید واقعا من تو این دنیا سهمم مادرشدن نیست بچه ها اگه نمیام نمیخوام حال شم ...

سپیده جون عزیزم.هممون مثل همیم.الان توی گروه ۴۰ نفری هستیم.اکثرمون اقدامیم.و فعلا خبری نیس و 

خب یه روز هم نوبت تو میرسه.من دلم برات روشنه.مطمینم یه روز خبر بارداریتو میشنویم.خوشگل خانوم این همه غم نخور .حیفی بخدا.

😉

ممنونم از دعای قشنگت ولی شاید واقعا من تو این دنیا سهمم مادرشدن نیست بچه ها اگه نمیام نمیخوام حال شم ...

سلام سپیده جانم.‌قربونت برم چرا این حرفا رو میزنی؟ گلم یک بار باردار شدی و باز هم خواهی شد..ناامید نباش و خود خوری رو کنار بزار..خودت میدونی که هممون هم دیگر درک میکنیم چون تقریبا همگی ی تجربه مشابه داریم و جز صبر و توکل کاری از دستمون بر نمیاد‌‌...عزیزم تو هیچ مشکلی نداری جز استرس و نا امیدی.. امیدوار باش و قوی... موقع اقدام فکر کن که جلوگیری داری و ریلکس باش میدونم که سخته و گفتنش راحت ولی باور کن شدنیه..‌ چرا با کلمات منفی روح و روانتُ مسموم میکنی؟! قوی باش دختر زندگی که با همینا خلاصه نمیشه..به  قدرت  پروردگار ایمان داشته باش..باید باید قوی باشیم و در کنار هم و به امید خدا برای رسیدن به هدفمون تلاش کنیم و در کنارش زندگی...واقعا دلم میگیره و قلبم به درد میاد وقتی ناراحت و پریشون میمینمتون..خواهش میکنم خودتُ جم و جور کن و قوی باش..بهت قول میدم اگر استرستُ کنار بزاری خیلی خیلی زود نتیجه میگیری...خواهش میکنم دوست خوبم قوی باش و امیدوار 🥺🙏🙏❤  

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

شبنم محبوبه الهام سمانه فاطمه زهرا بی معرفتا بیاید ی خبر از خودتون بدید..تلگرام من نمیاره ولی شماها که میتونید بیاید اینجا نامرداااا🥺🥺 

مامان پسری ها بیا گلم از خودت ی خبر بده.

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲