💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممنونم از دعای قشنگت ولی شاید واقعا من تو این دنیا سهمم مادرشدن نیست بچه ها اگه نمیام نمیخوام حال شم ...
سلام سپیده جانم.قربونت برم چرا این حرفا رو میزنی؟ گلم یک بار باردار شدی و باز هم خواهی شد..ناامید نباش و خود خوری رو کنار بزار..خودت میدونی که هممون هم دیگر درک میکنیم چون تقریبا همگی ی تجربه مشابه داریم و جز صبر و توکل کاری از دستمون بر نمیاد...عزیزم تو هیچ مشکلی نداری جز استرس و نا امیدی.. امیدوار باش و قوی... موقع اقدام فکر کن که جلوگیری داری و ریلکس باش میدونم که سخته و گفتنش راحت ولی باور کن شدنیه.. چرا با کلمات منفی روح و روانتُ مسموم میکنی؟! قوی باش دختر زندگی که با همینا خلاصه نمیشه..به قدرت پروردگار ایمان داشته باش..باید باید قوی باشیم و در کنار هم و به امید خدا برای رسیدن به هدفمون تلاش کنیم و در کنارش زندگی...واقعا دلم میگیره و قلبم به درد میاد وقتی ناراحت و پریشون میمینمتون..خواهش میکنم خودتُ جم و جور کن و قوی باش..بهت قول میدم اگر استرستُ کنار بزاری خیلی خیلی زود نتیجه میگیری...خواهش میکنم دوست خوبم قوی باش و امیدوار 🥺🙏🙏❤
خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲