2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هستی نیلو جون و شبنم گلی تو گروه نیستن؟ مریم جون که اسم کاربریش شروینِ چی اونم نیست؟ کاش عشقم شوهرم ...

قربونت برم سلام

هستم هر روز میام پیامارو میخونم🤭🤭

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
قربونت برم سلام هستم هر روز میام پیامارو میخونم🤭🤭

آهان منظورت گروه تلگرامه نه اونجا نیستم 

ندارم 

باید با وی پی لن بیام کلافه میکنه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
قربونت برم سلام هستم هر روز میام پیامارو میخونم🤭🤭

سلام به روی ماهت😍 ای بلا😂😉

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

خوشگلا این ماهم عمه پری طاقت دوری نداشت و تشریف آورد☹ نمیدونم چطوری حالیش کنم  علاقه‌ای به دیدارِ دوبارش ندارم؟؟؟!!😤🤛🤣 

راستی مبعث پیامبر ص مبارک⚘⚘🌱⚘⚘ الهی به واسطه‌ پیامبر ص از امروز به بعد اتفاقات خوشایندی برای تک تکمون رقم بخوره🤲

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
خوشگلا این ماهم عمه پری طاقت دوری نداشت و تشریف آورد☹ نمیدونم چطوری حالیش کنم  علاقه‌ای به دیدا ...

سلام عزیز دلم گاهی میام این تاپیک که ببینم مامان شدی ذوق کنم...! این پری هم که ضد حال میزنه همش😕

امیدوارم به حق این روز مبارک خدای مهربون دامنت رو سبز کنه و از حضرت محمد عیدیت رو بگیری 😍آمین آمین آمین💚💚💚

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
سلام عزیز دلم گاهی میام این تاپیک که ببینم مامان شدی ذوق کنم...! این پری هم که ضد حال میزنه همش😕 ا ...

سلام قشنگم😍 فدات که به فکرمی.. راستش دیگه خودمم دارم کم میارم😣 الان ۱۰ ماه شد.. صبرم داره تحلیل میره.. خدای مهربون به دل شکستمون رحم کنه 🥺ممنون بابت دعای خوشگلت انشاالله که هممون عیدی هامون بگیریم🤲

گلم تو چه کردی؟ هنوز اقدام نکردی؟ 

سلام قشنگم😍 فدات که به فکرمی.. راستش دیگه خودمم دارم کم میارم😣 الان ۱۰ ماه شد.. صبرم داره تحلیل می ...

خدا بزرگ ان شاءالله بزودی خدا دلت رو شاد کنه گلم😍

منم که بعد سقط هنوز پریود نشدم😩 رفتم دکتر دوتا امپول زدم الان منتظر پریودم 

باردار که نیستم ولی پری قصد اومدن نداره😬

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
خوشگلا این ماهم عمه پری طاقت دوری نداشت و تشریف آورد☹ نمیدونم چطوری حالیش کنم  علاقه‌ای به دیدا ...

عزیز دلم فدای سرت اشکال نداره انشالله در شروع سال ۱۴۰۰😍

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
خدا بزرگ ان شاءالله بزودی خدا دلت رو شاد کنه گلم😍 منم که بعد سقط هنوز پریود نشدم😩 رفتم دکتر دوتا ...

ممنون خوشگلم ⚘انشاالله گلم🤲

عه هنوز پری نشدی؟! امان از دست عمه پری😣🤛 انشاالله پریود میشی و با اولین اقدام مامان گلی😍

عزیز دلم فدای سرت اشکال نداره انشالله در شروع سال ۱۴۰۰😍

انشاالله سپیده جون این ماه خدای مهربون محبتش شامل حالمون کنه و عیدیامون بده به حق باب الحوائج 🤲

سلام عزیزای دلم 

امید وارم حال دلتون روز ب روز بهتر شه و انگیزه برای بارداری مجدد بیشتر 

من میام میخونمتون و درکتون میکنم چون روزای سختی ک دوستان جدیدی ک متاسفانه اومدید تو این تاپیک رو منم گذروندم 

انشالله سال جدید رو با عشق شروع کنین و تک تک تون بیاین و خبر بارداریتونو تو تاپیک بزارید و دلمون رو شاد کنید 🙏🙏🙏❤❤❤

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲