2777
2789
عزیزم الان نزدیک سال جدید و فکر کنم اکثر دوستان در کنار دقدقه‌هاشون مثل من مشغول خونه تکونی هستن😅 ح ...

😂😂

راست میگی قربونت....خودمم مشغولم 

آنچه دلم خواست نه آن میشود*هر چه خدا خواست همان میشود*(به خدا سپردم فرشته کوچکم را....😔)                          {موی فر داری عزیزم،دلربایی میکنی؛دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی.....🥺 }                                                                        {ستیا ِ عزیزم،دخترم،تو ملکه ای بودی که تاجی از موی فر بر سر داشتی}😭👑ملکهِ مو فرفریم کجا رفتی.....😔😔
آها سونو هم دادم وضعیت تخمدان و رحمم خوبه گفتش دکتر که عجله نکن باردار میشی ولی اگه نشد هم گفت با کل ...

سپیده جون سلام. گلم به نظر من واسه عکس اقدام کن. اگر منفعتی نداشته باشه ضرری هم نداره... باز کاری که خودت فکر میکنی بهتر انجام بده و از همه مهمتر رفع استرس و نگرانیِ که در تو کاااملا مشهودِ... پس آرامش خودت حفظ کن و این آرامش به همسرت هم تزریق کن. الهی که این ماه به امید خدای مهربون دلت غرق شادی میشه🤲⚘⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😂 راست میگی قربونت....خودمم مشغولم 

الهی که با دل خوش و تندرستی سال جدیدُ تحویل کنیم و اتفاقات خوشایند و قشنگی تو این سال برای تک تکمون رقم بخوره🤲

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
الهی که با دل خوش و تندرستی سال جدیدُ تحویل کنیم و اتفاقات خوشایند و قشنگی تو این سال برای تک تکمون ...

الهی آمین⚘🤲

به امید روزهای بهتر تو سال جدید برای همه دوستای گلم

آنچه دلم خواست نه آن میشود*هر چه خدا خواست همان میشود*(به خدا سپردم فرشته کوچکم را....😔)                          {موی فر داری عزیزم،دلربایی میکنی؛دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی.....🥺 }                                                                        {ستیا ِ عزیزم،دخترم،تو ملکه ای بودی که تاجی از موی فر بر سر داشتی}😭👑ملکهِ مو فرفریم کجا رفتی.....😔😔
سپیده جون سلام. گلم به نظر من واسه عکس اقدام کن. اگر منفعتی نداشته باشه ضرری هم نداره... باز کاری که ...

سلام عزیزم،قربونت برم آره نظر خودمم انجام عکسه، تا ببینیم خدا چی میخواد دارم سعی میکنم که یکم به خودم مسلط باشم انسالله دل هممون زودتر شاد شه ،شما کی موعدته؟؟ انشالله که پریود نشی و عیدی قشنگتو از خدا بگیری❤️❤️❤️❤️

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
سلام سپیده جون لینک گروه رو دیدی اگه تلگرام داشتی بیا😘 منم میگم عجله نکن هرچند خودم میگم عکس ر ...

فدات شم هستی جون انشالله اون کنجد جون هم به سلامتی میاد بغل مامانش آره حق با توئه ولی انتظار سخته واقعا ، وقتی چاره ای جز صبر نیست پس صبر میکنمو هر کاری لازمه برای باردار شدنم❤️

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
فدات شم هستی جون انشالله اون کنجد جون هم به سلامتی میاد بغل مامانش آره حق با توئه ولی انتظار سخته وا ...

قربونت عزیزم انشاالله🌹❤️رو عکس رنگی بیشتر فکر کن😉 میگم که منم هیچ مشکلی نداشتم تو عکس معلوم شد ولی احتمال بارداری رو تا سه ماه بعد عکس خیلی میبره بالا من اصلا پشیمون نیستم که انجام دادم.خیلی از دکترا که مریضاشون میخوان اقدام کنن ماه اول عکس رنگی‌هم‌براشون مینویسن برای‌ چکاپ.من خودم یکی از‌دوستامم که دقیقا‌ مثل ما بود بچشو از دست داد سزارین بود دکترش همون ماه اول براش نوشت رفت انجام داد ماه بعد عکس باردار شد منم بعد اون رفتم انجام دادم.خلاصه که بازم بگم خدا رو شکر هیچ مشکلی نداری خیلی زود مامان میشی تو

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
سلام عزیزم،قربونت برم آره نظر خودمم انجام عکسه، تا ببینیم خدا چی میخواد دارم سعی میکنم که یکم به خود ...

امید به خدای مهربون.. منم فردا موعدم و امروز کمر درد دارم. به نظرم عمه پری تو راهِ😂😂

قربونت عزیزم انشاالله🌹❤️رو عکس رنگی بیشتر فکر کن😉 میگم که منم هیچ مشکلی نداشتم تو عکس معلوم شد ولی ...

به نظر منم عکس رنگی جواب دهیش از فریز بالاتر هست. باز هر کدوم که خودت صلاح میدونی انجام بده سپیده جون.

به نظر منم عکس رنگی جواب دهیش از فریز بالاتر هست. باز هر کدوم که خودت صلاح میدونی انجام بده سپیده جو ...

فریز چیه من نشنیدم تا حالا؟؟؟ راستی مهربان جان انشاالله که فردا پری نمیشی خوش خبر باشی☺️

فریز چیه من نشنیدم تا حالا؟؟؟ راستی مهربان جان انشاالله که فردا پری نمیشی خوش خبر باشی☺️

گلم من قبلا فریز کردم با ی دستگاه که خنک هست رحم فریز میکنن یا به اصطلاح پاک میکنن.. منم دوستم انجام داده بود و بعد از دوماه باردار شده بود گفتم امتحان کنم که متاسفانه منجر به عفونت شدید شد😐 فدات قشنگم.. ولی گمون نکنم چون امروز دردای عمه پریُ داشتم😂😂 بازم امید به خدای مهربون انشاالله هرچی که صلاح رقم بخوره🤲🙂

گلم من قبلا فریز کردم با ی دستگاه که خنک هست رحم فریز میکنن یا به اصطلاح پاک میکنن.. منم دوستم انجام ...

هر چی خیره برات پیش بیاد عزیز دلم

هستی نیلو جون و شبنم گلی تو گروه نیستن؟ مریم جون که اسم کاربریش شروینِ چی اونم نیست؟

کاش عشقم شوهرم هم میومد تا کنار هم باشیم و به هم امید بدیم.

هر چی خیره برات پیش بیاد عزیز دلم

کاش خیرش تو بارداریم باشه🤲

الان رفیقم میگه پرو شدیااا🤣🤣

هستی نیلو جون و شبنم گلی تو گروه نیستن؟ مریم جون که اسم کاربریش شروینِ چی اونم نیست؟ کاش عشقم شوهرم ...

مریم جون و شینم جون فکر کنم هنوز نیومدن اینجا ببینن که گروه زدیم نیلو هم تلگرام نداره