2777
2789
انشاالله سپیده جون این ماه خدای مهربون محبتش شامل حالمون کنه و عیدیامون بده به حق باب الحوائج 🤲

انشالله جز صبر عزیزم چیکار میتونیم بکنیم هیچی فقط دعا میکنیم در کنارش تلاشمونو میکنیم هرچی خدا بخواد❤️

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️

بچها امشب قد یه دنیا‌ دلم گرفته بغض دارم نمیدونم چرا

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون خوشگلم ⚘انشاالله گلم🤲 عه هنوز پری نشدی؟! امان از دست عمه پری😣🤛 انشاالله پریود میشی و با او ...

نه هنوز منتظرم امپول زدم فعلا

انشاالله خدا از دهنت بشنوه گلم

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
خوشگلا این ماهم عمه پری طاقت دوری نداشت و تشریف آورد☹ نمیدونم چطوری حالیش کنم  علاقه‌ای به دیدا ...

فدای سرت مهربونم میدونم ادم روزای اول‌ حال خوشی نداره ولی صبرتو زیاد کن دوست خوبم خدا رو شکر که پریودات منظمه عزیزم 

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿

سیاره جون

شما ماهی که کلومفین خوردی بارداری شد؟

دکتر کلی بهم دارو داده.اوابوست .پرگناکر.سنسولین.گلای وانس .ال  کارنیتین. بعد گفت با کلومفین و دگزا تخمکها فعال میشن.۱ و ۸۰۰ پول داروها شدن.

عفونت قارچی هم داشتم و براش لاکتوفم داده. امروز رو با عسل و خاکشیر شروع کردم.میخام مصرف گرمیجاتمو بیشتر کنم.

روز ۱۲ سایز فولیکولم ۱۰ بود.چکار کنم ؟

دکتر گفت با این داروها طبیعی باردار میشی.

خانوما نظرتون چیه؟قرص اوابوست چقد موثره؟

😉

مهتاب جان چی شدی پریود شدی؟؟؟ دوباره تست زدی؟؟؟

لامصب منفی ولی پریود نمیشم سابقه نداشته البته مدیکور مارک بار اول یه چیز دیگ بود ک هاله ریز افتاد

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
سیاره جون شما ماهی که کلومفین خوردی بارداری شد؟ دکتر کلی بهم دارو داده.اوابوست .پرگناکر.سنسولین.گل ...

مریم جون الهی بگردمت که منم بد دلم گرفته همش آهنگ شاد میزنم با صدای بلند گوش میدم بلکه ذهنم و دلم آروم شه ولی....

قشنگم من کلومیفن بهم نساخت چون کیست میشد لتروزول میخوردم.. همسرم هم ال کارنتین و ویتامین Eو اسید فولیک میخورد که الانم همونو رو داره میخوره..فقط ی چیز دو ماه قبل از بارداریم دکتر براش کلومیفن داد که فکر میکنم موثر بود الانم دوباره خودم گفتم بخوره ولی نمیدونم چرا میل جنسیش کم میکرد که دیگه نخورد من می گفتم تلقین میکنی ولی خودش میگفت نه باور کن تا اینکه مصرف نکرد و متوجه شدم که بنده خدا درست میگفت. در مورد قرص ابواست هم تو نت خوندم که میگن موثره ولی خودم استفاده نکردم. عزیز دلم کاری از دستمون بر نمیاد جز توکل و همت برای دور کردن استرس..الهی که شروع سال جدید پایان غمهامون باشه و شروع اتفاقات خوشایند 🤲 

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سیاره جون شما ماهی که کلومفین خوردی بارداری شد؟ دکتر کلی بهم دارو داده.اوابوست .پرگناکر.سنسولین.گل ...

خیلی خوبه اووبوست من پیدا نکردم اووژن خریدم کیفیت تخمک رو خیلی خوب میکنه من دو ماه اخر رو خوردم 

لامصب منفی ولی پریود نمیشم سابقه نداشته البته مدیکور مارک بار اول یه چیز دیگ بود ک هاله ریز افتاد

عزیزم بعضی موقع ها پیش میاد انقدر استرس داریم و بهش فکر میکنیم  پریود عقب میوفته

عزیزم بعضی موقع ها پیش میاد انقدر استرس داریم و بهش فکر میکنیم  پریود عقب میوفته

😭😭عصبی شدم دیگ لعنتی پس جرا‌نمیاد

خیلی خوبه اووبوست من پیدا نکردم اووژن خریدم کیفیت تخمک رو خیلی خوب میکنه من دو ماه اخر رو خوردم  ...

از چندم پری باید استفاده شه؟

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
خیلی خوبه اووبوست من پیدا نکردم اووژن خریدم کیفیت تخمک رو خیلی خوب میکنه من دو ماه اخر رو خوردم  ...

سربارداری دوم خوردی؟نگفته بودی پس.امیدوار شدم.پس دوماه خوردی و جواب گرفتی؟روزی چنتا؟

از اکباتان داروخانه فلاح زاده خریدم

😉

سربارداری دوم خوردی؟نگفته بودی پس.امیدوار شدم.پس دوماه خوردی و جواب گرفتی؟روزی چنتا؟ از اکباتان دار ...

اره عزیزم سر همین بارداری خوردم ارزو یکی از بچه های این تاپیکم خورده بود همون ماه باردار شد منم با خودم گفتم وقتی تخمک چند تا دارم و نمیشه شاید کیفیت تخمک خوب نیست.من اووبوست پیدا نکردم بهم گفتن اووژن هم همونه ایرانیه.من از روز اول پریودم روزی دو تا میخوردم تا وسط سیکل قبل تخمک گذاری. اووبوست که خیلی خیلی بهتره حتما بخور.مولتی ویتامین تقویتیه دیگه  ضرر که نداره خیلی کمک میکنه کیفیت تخمک بالا میبره