2777
2789
عنوان

قیافه شارلیز ترون یا انا د آمارس

46 بازدید | 14 پست

بخونید زیر این عکس هارو مطلب نوشتم 

من موهام قهوه ای تیره و کلا از لحاظ مو و رنگ چشم شبیه انا و قیافم بیشتر کیوت خوشگله برعکس دختر عموم کاملا بور  و چشم آبی و بیشتر هات و سک سی خوشگله نه اینکه شبیه اینا باشیم سبک ها منظور مه شما کدومو ترجیح میدیدن و کدوم به نظرتون خوشگل تره 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آناد مارس همونه که نقش مرلین مونرو رو بازی کرده بود؟

اون عالی بود

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی

آنا 

مخصوصا اینکه فرم بینی،لب ها و زاویه صورتش همون چیزیه ک الان بخاطرش همه زیر تیغ میرن

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.
آناد مارس همونه که نقش مرلین مونرو رو بازی کرده بود؟اون عالی بود

نه خب تو اون فیلم که خودش نبود گریمش کرده بودن شبیه مرلین بشه عکس پایینی خودشه 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

خب شما چه ربطی به این بازیگرا دارید

همچین مقایسه ای اصلا درست نیست 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
نه خب تو اون فیلم که خودش نبود گریمش کرده بودن شبیه مرلین بشه عکس پایینی خودشه

اونجات گریم محشر بود خیلی قشنگ و س ک س ی ولوند لود. 

اصلا  زده بود رو دست مرلین

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی
خب شما چه ربطی به این بازیگرا داریدهمچین مقایسه ای اصلا درست نیست

خب قیافه هامون تو این سبکه 

آنا مخصوصا اینکه فرم بینی،لب ها و زاویه صورتش همون چیزیه ک الان بخاطرش همه زیر تیغ میرن

نه دیگه فرم بینی خیلی خوبه ولی لبش نه چون نازکه لب انجلیا خیلی قشنگه فرم صورتش هم نه چون چونش کوچیکه فرم صورت هم مال انجلیا 

در کل هر دو خوشگلن 

اونجات گریم محشر بود خیلی قشنگ و س ک س ی ولوند لود. اصلا زده بود رو دست مرلین

اره من موندم اینا یعنی چه قدر ماهرن آرایشگر هاشون که یکی رو انقد شبیه یکی دیگه می‌کنن البته مرلین هم حوشگل بود اینم 

خب قیافه هامون تو این سبکه

هر دو بازیگر زیبا هستن 

اصلا نمیشه گفت کدومشون زیباتره 

زیبایی ربطی به رنگ مو رنگ پوست این چیزا نداره عزیزم 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
اره من موندم اینا یعنی چه قدر ماهرن آرایشگر هاشون که یکی رو انقد شبیه یکی دیگه می‌کنن البته مرلین هم ...

آره قطعا قشنگ بوده.

ولی من فیلم وچندبار دیدم کار هر کسی نبود همه چیش عالی بود

هر دو بازیگر زیبا هستن اصلا نمیشه گفت کدومشون زیباتره زیبایی ربطی به رنگ مو رنگ پوست این چیزا نداره ...

درسته ولی تو ایران بودن و سلبریتی نبودن میگفتن شارلیز چون بور و کلا اروپایی تر هست