2777
2789
ازبعد جسمی به فرشته ات نگاه نکن.زندگی والاتر ازاین حرفاست .به قول مامانم که میگه پسرت خیلی برات دعا ...

درست میگی عزیزم،به قول شما برای اینکه بچه هامون ناراحت نشن باید غصه نخوریم...

شما که غمت خیلی سنگینتر از منه،انشااله خدا جواب این صبرو ایمانتو بده قربونت بدم

حالا که بارداری خیییلی مواظب خودت باش....برای منم دعا کن عزیزم

آنچه دلم خواست نه آن میشود*هر چه خدا خواست همان میشود*(به خدا سپردم فرشته کوچکم را....😔)                          {موی فر داری عزیزم،دلربایی میکنی؛دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی.....🥺 }                                                                        {ستیا ِ عزیزم،دخترم،تو ملکه ای بودی که تاجی از موی فر بر سر داشتی}😭👑ملکهِ مو فرفریم کجا رفتی.....😔😔
اخ الهی بمیرم...خدا بهت صبر بده عزیزم،واقعا شما قوی هستی....چی میشه گفت در مقابل این مصیبت بزرگ...

خدانکنه عزیزم.اماهمیشه بدترازبدهم وجود داره .

حتماخدادوستم داشته 

که توبچگی ازم گرفتش اگه جوون می شد وبلایی سرش میومد که بدتربود.

گاهی که بیتاب میشم میگم خداهسسسسست پس درستش میکنه.دنیاهمیشه این قدرسخت نمی مونه .روزهای خوب هم وجود دارند.پس باتوکل به خدا تحمل کن.

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اتفاقی با این تاپیک اشنا شدم،فقط خواستم به مامانایی که به خاطر مشکلی یا بدون دلیل بچه از دست دادن ...

درگاه خدا درگاه ناامیدی نیست.عزیزم .الهی به حق بزرگی خودش دخترگلتونوشفابده وسلامتی ش روبه دست بیاره.ممنون از همدردیت مادر قوی وصبور.

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
من اتفاقی با این تاپیک اشنا شدم،فقط خواستم به مامانایی که به خاطر مشکلی یا بدون دلیل بچه از دست دادن ...

الهی فدات شم عزیزم،خدا کمکت کنه....خیلی برای خودت و دختر نازت ناراحت شدم،خیلی سخته نمیتونم بگم درکت میکنم چون تجربه نکردم،البته من هم یه جور دیگه امتحان الهی شدم،ولی امتحان شما واقعا سختر بود،انشاله به حق ذات پاک خود خدا دختر گلت شفا پیدا کنه عزیزم،انشاله بیای و از معجزه ای که اصلا بعید نیست بگی...ولی اینو بدون که شما هم واقعا قوی هستی،و از امتحانی که شدی سر بلند بیرون اومدی،و اصلا به هیچ وجه خودتو مقصر ندون عزیزم،چون خواست خدا بوده که به این دنیا بیاد و هیچ چیز دست شما نبوده،انشاله از این به بعد برات بهترین ها اتفاق بیوفته،و انقدر لبت خندون باشه که همه سختی ها یادت بره عزیزم

به امید روز های بهتر⚘

آنچه دلم خواست نه آن میشود*هر چه خدا خواست همان میشود*(به خدا سپردم فرشته کوچکم را....😔)                          {موی فر داری عزیزم،دلربایی میکنی؛دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی.....🥺 }                                                                        {ستیا ِ عزیزم،دخترم،تو ملکه ای بودی که تاجی از موی فر بر سر داشتی}😭👑ملکهِ مو فرفریم کجا رفتی.....😔😔
خدانکنه عزیزم.اماهمیشه بدترازبدهم وجود داره . حتماخدادوستم داشته  که توبچگی ازم گرفتش اگه جوو ...

حتما خدا دوست داشته و داره گلم،واقعا راست میگین اگر بعد ها این اتفاق میوفتاد،غیر قابل تحمل بود،دورغ نیست که خدا بهترینو برامون میخواد...و البته که روزهای خوبم وجود داره،این وعد خود خداست،بعد از هر سختی آسانی هست...

مرسی عزیزم که برام وقت گذاشتی 

انشااله خدا این فسقلتو برات نگه داره....

ان شاءالله .خدابه شماهم  صبروآرامش وچندتانی نی نازوتپلی بده.آمیین

الهی که به حق فرق شکافته علی ع براتون معجزه بشه و لطف خدای مهربون شامل حالتون شه🤲 ممنون از همدردیت مادر صبور و مهربون⚘ از رحمت خدای خوبی‌‌ها ناامید نباش. 

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
حتما خدا دوست داشته و داره گلم،واقعا راست میگین اگر بعد ها این اتفاق میوفتاد،غیر قابل تحمل بود،دورغ ...

سلام عزیزم خیلی ناراحت شدم بابت اتفاقی که برات افتاده منو توی غمت شریک بدون ماهمه مادر های فرشته ایم حالا هرکدوم به دلیلی یا بی دلیل و نامعلوم مثل من.... الهی که بزودی رحمت خدا شامل حالت بشه و دامنت بابچه سالم صالح سبز بشه

خدایا بی نهایت بار شکرت...
آدم به هرچیزخوب  فکرکنه براش اتفاق میفته.من هم خییییلی تونخ تیکربارداری بودم .ان شاءالله به زود ...

عزیزم 😍😍خدا گل پسرتو حفظ کنه ممنون از دعای قشنگت 

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
مرسی عزیز دلم،بله همینطوره خیلی هنوز بی قرارم،با این که سعی میکنم خوب باشم ولی خوب.... منم فکرای ای ...

درسته هرچقدر هم بگذره بچه هامون فراموش نمیشن من یکی از خاله هام ۳۵ سال پیش اولین بچش اینطور شد هنوزم که هنوزه ازش میگه ولی خب زندگی بعد اون اتفاق براش جریان هم داشته سه تا بچه دیگه و الان نوه😍 اونا همیشه تو بهترین جاهای قلبمونن ولی گلم امیدت به خدا باشه روز به روز بهتر میشی... بله عزیزم باردارم انشاالله ایندفعه ختم به خیر شه خیلی براتون دعا میکنم

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿

عزیزم واقعا شما هم مادر یک فرشته ای اینکه خدا برات اینو مقدر کرده هم حکمتی داشته از خدا میخوااام که سلامتیشو بهش ببخشه و بتونه اون فرشته کوچولو راه بره و حرف بزنه دل مامانشو شاد کنه میدونم خیلی سخته جگرگوشتو ببینی که ناتوانه یه کاراییو انجام بده ولی بسپر به خدا و ما همه در برابر تصمیماتش تسلیم هستیم و مقصر نیستیم 

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
بله یه پسر ناز عاقل وباهوش.دو ونیم سالش بود.به خاطر س ر ط ا ن

من نمیدونستم عزیز دلم🥺اون که فرشته بوده جاشم خوبه راستی الان دیدم یه دخترم داری پس بهتره بگم خدا بچه های گلتو حفظ کنه برات ❤️❤️به سلامتی بیاد بغلت نی نی جونت 

سپیده جون چه کردی عزیزم؟

هیچی هستی امروز ۲۸ سیکلمه و طبق ماه های قبل موعدم محسوب میشه هنوز پریود نشدم ولی انگار دم ریختنه یعنی حس میکنم دو قدم راه برم ریخته😐😐😐 

هیچی هستی امروز ۲۸ سیکلمه و طبق ماه های قبل موعدم محسوب میشه هنوز پریود نشدم ولی انگار دم ریختن ...

سپیده جان اصلا استرس به خودت نیار هرچی شد بدون به صلاحت بوده باور کن آخرین باری که پریود شدم گفتم خدایا شکرت این نشون میده که بدنم سالمه و همه چی‌خوبه که پریود میشم و هنوز فرصت اینو دارم که یه موجود دیگه رو تو خودم پرورش بدم باور کن رفته بودم تو نخ انرژی مثبت😀 از همه چی یه چیز‌خوب‌ برداشت میکردم😂 راستی گلم شما فکر کنم تهرانی میشه بگی کدوم بیمارستان زایمانت بود؟؟؟ من تو بیمارستان بهمن زایمان کردم

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿